Do 29. septembra budite na oprezu: Venera u Devici donosi drastične promene za sve znakove

Ako je verovati astrolozima, ovo je period u kojem svi znakovi Zodijaka treba da budu oprezni i trajaće od 5. septembra do 29. septembra 2022. godine.

AstroZabava | Glossy |
Podeli
Foto: Shyntartanya/Shutterstock
Foto: Shyntartanya/Shutterstock

Venera pokazuje način na koji se odnosite prema partnerima u vezama. Ona je dama koja želi sve sada i odmah, a zadužena je za mir i harmoniju u ljubavnom odnosu.

Veliki nedeljni horoskop: Škorpije ne podnose saradnike, Jarčevima kuca prošlost na vrata

Sve će uraditi samo da održi mir i voljenu osobu. Takođe zadužena je i za način na koji uživamo u hrani, simbolizuje majku kao i sestru. Vlada brakom i jedan je od pokazatelja kada ćemo stupiti u bračne vode.

Kineski horoskop otkriva koje znake očekuje veliki dobitak u septembru

Tranzitna Venera će 5. septembra ući u znak Device. Ona nije lagana, precizna je, puno pažnje poklanja sitnicama. Pomalo je naporna jer je perfekcionista i traži istog takvog partnera. Kada ga i nađe ona će se potruditi da mu nađe manu! Jer savršenstvo koje ona traži ne postoji ali ona ne odustaje.

Zato kažemo da je naporna tj pomalo i "šizofrena". LJudi koji imaju natalno Veneru u Devici kada je sve savršeno i ne mogu da nađu manu oni će sami staviti kamenčić u cipelu da ih ipak nešto žulja! Jer nije "normalno" da sve bude normalno. To je zbog njihove lične ravnoteže u njihovom ličnom univerzumu.

E sada jedina mana je da ona voli da radi ali samo ono što ona odluči da radi. Prefecionista je i u odnosu na samu sebe. Svi tretmani moderene estetske hirurgije su njeni saveznici jer će sve uraditi samo da bude perfektno lepa.

Prvi aspekt pravi sa Marsom i to kvadrat 16. i 17. septembra. Tada možemo očekivati sukob i bračno emotivnim vezama. Slobodni mogu očekivati navalentna udvaranja koja nemaju tatka. Mars je video svoj plen Veneru i on kreće da ga osvoji.

Takođe, Venera je će biti u kontaktu sa retrogradnim Merkurom i Marsom pa će nam biti prosute najlepše reči udvaranja. Kvadrat Venere i Marsa donosi i prevare i tajne veze. Ovo je jaka sex energija koja mora negde da eksplodira.

Do 30 oktobra će nas držati ovaj aspek jer polako Mars izlazi iz retro hoda i tada sve maske padaju. Tajne ljubavne veze i prevare mogu biti razotkrivene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu