Aktuelno

Ove horoskopske znakove očekuje katastrofalna jesen

Jesen je odavno počela. Dani su sve kraći, a temperature sve niže. Kišni dani polako postaju svakodnevica, a letnje avanture su daleka prošlost. Zvezde su nam u nadolazećim mesecima pripremile razne izazove, a za ova tri znaka jesen će, itekako, biti naporna.

Ponedeljak, 26.09.2022.

15:07

Izvor: superžena

Ove horoskopske znakove očekuje katastrofalna jesen
Foto: Boiko Olha/Shutterstock

Podeli:

Devica

Očekuju vas izazovi na poslu, ali i kod kuće. Problemi će se samo nizati, a vi ćete jedva uspeti da se nekako iskolebate. Iako je u novembru moguće manje olakšanje, tek ćete s dolaskom zime moći da uzmete predah.

Veliki nedeljni horoskop: Škorpije nikako da pobegnu od prošlosti, Rakove očekuje poslovni put

Ovan

Sve što napravite ili uradite okrenuće se protiv vas. Krajem oktobra dolazi do pada energije i samopouzdanja, pa vam strpljenje neće biti jača strana. Prošlost je prisutna u vašim mislima, ali to neće izaći na dobro. U novembru bi trebalo da se pazite od neočekivanih novčanih gubitaka.

Ovi horoskopski znakovi će konačno naći pravu ljubav u narednom periodu

Blizanci

Očekuje vas napeta jesen. Imaćete viška energije koju ćete samo rasipati. Nedostatak strpljenja sa saradnicima koštaće vas više pozicije u poslu. Što se tiče emotivnih odnosa, česte su svađe sa partnerom.

Oktobar je njihov mesec: Ove znakove očekuje veliki životni uspeh i priliv novca

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare