Aktuelno

Ove znakove sudbina obožava: Do kraja godine će imati sve – ljubav i novac

Astrolozi ističu da će period do kraja godine biti energetski mirniji, ali to ne znači da se nećete morati potruditi kako biste ostvarili željeni napredak. Ovih pet znakova će imat velike šanse za transformaciju i značajne promene života.

Sreda, 02.11.2022.

12:56

Izvor: atma.hr

Ove znakove sudbina obožava: Do kraja godine će imati sve – ljubav i novac
Foto: Dean Drobot/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovnovi će moći da ostvare velike uspehe u karijeri, da steknu finansijsko blagostanje i da naprave dugo očekivane velike kupovine. Astrolozi savetuju da steknu nova znanja kako bi imali dovoljno veština i sposobnosti za napredovanje u karijeri ili vođenje vlastitog posla. Uspeh će da zavisi i od stava i raspoloženja.

Rak

Rakove očekuju ushićenje i sreća u svim sferama života. Astrolozi preporučuju Rakovima da se fokusiraju pre svega na svoje potrebe, da pronađu nove ciljeve i izbegavaju ljude koji im mogu naškoditi ili koji su skloni manipulaciji. Rakovi će imati sjajan odnos prema novcu, znaće kako da uštede, ali i u šta da ulože. Neće ih zaobići ni sreća u ljubavnom životu.

Veliki mesečni horoskop za novembar: Blizanci su u rasulu, Devicama se vraća burna prošlost

Devica

Device očekuju ugodne promene u poslovnom okruženju. Nova znanja stečena u ovoj godini biće korisna za poslovanje u budućnosti, u karijeri ili u privatnom poslu. Astrolozi savetuju Devicama da rade aktivno, ali u isto vreme da ne zaboravljaju na odmor, kako ne bi emocionalno izgoreli. Imaće priliku da se istaknu, da budu u centru pažnje, da se izjasne i steknu odličnu reputaciju. U ljubavi ih takođe čeka promena nabolje.

Veliki nedeljni horoskop: Bikovima "pucaju" veze, Lavovi su ekstremno posesivni

Jarac

Jarčevi će moći da pronađu svoj put, a astrolozi preporučuju da budete svoji i posvećeni vlastitoj sreći, bez obzira na komentare iz okruženja. Moguće je da će Jarčevi naglo zakoračiti u uspeh zahvaljujući svom hobiju, što će doneti opipljiv doprinos budžetu. Romantične veze će takođe biti uspešne ako prestanu razmišljati samo o sebi i počnu brinuti o svojim najmilijima.

Indijski horoskop za 2023. godinu: Vodolije će se konačno obogatiti, Vage da se pripreme za brak

Ribe

Astrolozi preporučuju da se Ribe više oslanjaju na intuiciju i razvijaju je kako bi privukle uspeh. Ribe će moći da biraju između mnogih primamljivih ponuda. Finansijska strana života će se takođe promeniti, omogućavajući Ribama da pronađu nove mogućnosti za privlačenje finansija. U ljubavi vas čeka sreća, ali za harmoničan odnos važno je poraditi na sebi i odustati od sebičnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare