Aktuelno

Ovo su najzgodniji horoskopski znaci i niko nije ravnodušan kada ih ugleda

Da li ste se ikada zapitali koji su znakovi Zodijaka najprivlačniji? Horoskopski znakovi uključeni u popis procenjeni su prema kriteriju sirove fizičke privlačnosti i prirodne lepote.

Petak, 18.11.2022.

13:25

Izvor: B92

Ovo su najzgodniji horoskopski znaci i niko nije ravnodušan kada ih ugleda
Foto: Look Studio/shutterstock

Podeli:

Predstavljamo vam znakove Zodijaka rangirane prema njihovoj privlačnosti na osnovu njihovih specifičnih kvaliteta, kao što je njihova vladajuća planeta koja može da utiče na njihov karakter, izgled i postupke.

1. Vaga

Vaga je znak kojom vlada Venera, pa nije čudno da većina Vagi poseduje eleganciju i sofisticiranost. Imaju manekenske crte lica i poznati su kao prirodni društveni šarmeri. Krasi ih harizma i dobre društvene veštinama. Važe za emocionalno inteligentni i empatični, pa su često velika podrška svojim bližnjima.

2. Bik

Još jedan znak kojim vlada Venera je Bik i ovaj znak poseduje prirodnu lepotu. Važe za smirene i zrele znakove, što ih čini veoma privlačnim. Ovaj znak je i veoma iskren i srčan i ono što ih čini neodoljivim je njihova seksualna strana, što ih čini i dobrim romantičnim partnerima.

3. Lav

Lavom vlada Sunce i baš zbog ove vladavine, Lavovi poseduju blistavu i šarmantnu osobnost kojoj je nemoguće odoleti. Osvajaju duhovitošću, harizmom, ali i šarmantnošću. Za njihovu prirodu, mnogi kažu da je vatrena i gde god bili bez napora privlače druge ljude.

4. Rak

Planetarni vladar Rakova je Mesec i u poređenju s prethodno rangiranim znakovima Zodijaka, seksualna privlačnost Rakova nije uobičajena vatrena karakterna crta.

Rakovi su privlačni zato što emituju nevinu i ugodnu atmosferu. Većina bi njihovu ljubav nazvala sličnom majčinoj ljubavi koja je uistinu topla i nježna. Ne zaboravimo ni činjenicu da Rakovi imaju jednu od najljepših telesnih građa, odmah iza Vaga.

5. Škorpija

Neverovatan seksepil krasi Škorpije i ovaj znak oko sebe nosi atmosferu koja je mešavina misterije, opasnosti i strasti. Romantični odnosi sa Škorpijom se opisuju kao intenzivna, i duboka strast koja će vam dati osećaj da živite više nego ikada. Imaju dosta samopouzdanja i odlučnosti i jaku energiju koju je nemoguće ne primetiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare