Aktuelno

Ovo su najlepše žene horoskopa: Imaju osobine koje mogu da "zalude" svet

Lepota je sigurno mnogo više od fizičkog izgleda. To je „ono nešto“ što dolazi iznutra... Ako je verovati horoskopu, u tri znaka se rađaju najlepše žene...

Ponedeljak, 05.12.2022.

14:11

Izvor: miss7

Ovo su najlepše žene horoskopa: Imaju osobine koje mogu da
Foto: FXQuadro/Shutterstock

Podeli:

Ribe – Najlepši horoskopski znak

Žene rođene u znaku Riba, smatraju se najlepšim kako zbog svoje kreativnosti, tako i zbog saosećanja koje imaju prema drugim ljudima. Kada je fizički izgled u pitanju Ribama bi mnogi mogli da pozavide na savršenim stopalima i pristima. Takođe, jedan od njihovih glavnih aduta su lepe oči.

Veliki nedeljni horoskop: Ovnove očekuje ljubavni "rolerkoster", Vodolijama novac izmiče iz ruku

Devica – Najšarmantniji horoskopski znak

Najjače oružje svake Device su reči i smisao za humor. One mogu da vas očaraju u samo nekoliko rečenica. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najčešće imaju izvajano telo, plene svojim uskim strukom i naglašenim bokovima. Ukoliko vam na plaži „zapadne za oko“ neka lepa i zgodna devojka, velika je verovatnoća da je to upravo Devica.

Veliki mesečni horoskop za decembar: Bikovi su u finansijskim problemima, Blizance očekuje ljubav

Lav – Najzanimljiviji horoskopski znak

Možemo reći da Lav vlada srcem. Njihova osećanja su najčešće iskrena, jer oni kad vole, stvarno vole. Žene rođenje u ovom znaku najčešće krasi bujno poprsje, pa ne čudi što je upravo to ono što muškarci prvo primete na njima. One zbog toga imaju visok nivo samopouzdanja. Lavice jednostavno znaju da uživaju u ljubavi.

Sa njima je veza pakao: Ovi horoskopski znakovi su najgori partneri

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare