Venera u Jarcu od 10. decembra do 2. januara biće katastrofalna za ove znakove – evo šta vas čeka

Venera je planeta ljubavi i lepote koja ima uticaj na sferu ljubavi i osećanja. Od 10. decembra do 2. januara ona neće biti u najboljoj poziciji za neke horoskopskeznakove jer ulazi u znak Jarca.

AstroZabava | Teodora Andrić/Sensa |
Podeli
Foto: Shyntartanya/Shutterstock
Foto: Shyntartanya/Shutterstock

Prelazak Venere u Jarca biće jedan od poslednjih nepovoljnih astrološkihdogađaja 2022. godine. Ipak, tokom ovog perioda suočavamo se i sa nekim pozitivnimaspektimaplaneta koji mogu da vam donesu sreću i ohrabrenje.

Bik

Bik je veoma zavisan od energije Venere, pa ih astrolozi savetuju da budu izuzetno oprezni u komunikaciji sa srodnom dušom. Dok je planeta u znaku Jarca, Bikovi ne bi trebalo da pokušavaju da uspostave moć nad partnerom. U vezi treba da postoji ravnopravnost i dogovor - ako jedna strana uvek pokušava da bude dominantnija, moguće je da će biti izazova.

Ribe stidljive, Vodolije izbirljive: Horoskopski znakovi na prvom dejtu

Vaga

Kada je planeta ljubavi pod uticajem Jarca, postoji rizik da se Vage suoče sa ljubomorom, što uopšte nije svojstveno njihovoj prirodi. Žudnja za kontrolom partnera može izazvati komflikte u vezi. Otvoreno pričajte sa partnerom o svojim osećanjima i ne delujte impulsivno i ne promišljeno.

Ove horoskopske znakove sreća zaobilazi u širokom luku – zbog toga im je život katastrofalan

Ribe

Od 10. decembra Ribe treba više pažnje da obraćaju voljenoj osobi. Ribe u ovom periodu mogu postati arogantnije. Važno je pratiti svoje postupke, ali je još važnije pratiti reakciju najbližih. Budite saosećajniji i poštujte osećanja drugih ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 15 sledeca idi na stranu