Aktuelno

Retrogradni Merkur staje sutra – pravo vreme za veliki korak napred; evo šta očekuje svaki znak

Merkur kreće direktnim hodom u znaku Jarca i to 18. januara, a već tamo negde posle 25. možemo očekivati skoro, pa neometano funkcionisanje.

Utorak, 17.01.2023.

14:26

Autor: J.V.

Retrogradni Merkur staje sutra – pravo vreme za veliki korak napred; evo šta očekuje svaki znak
Foto: Viacheslav Lopatin/Shutterstock

Podeli:

Međutim, pravo pokretanje najpre po pitanju posla i finansija, tek je na samom kraju meseca ili ćemo morati da sačekamo i početak februara kada se ova planeta vraća na poziciju sa koje je krenula retrogradno.

Veliki nedeljni horoskop: Bikovima su veze "preko glave", Blizanci još uvek čekaju nešto, nekog

Januara 20. Sunce prelazi u znak Vodolije i počinje vladavina ovog znaka. U noći između 21. i 22. januara u ovom znaku imamo i mlad Mesec. Uran u znaku Bika kreće direktnim hodom, a to će se desiti 23. Promene kreću, u manjoj meri najavljene tokom januara, u mnogo većem obimu od februara meseca.

Godišnji horoskop za 2023. godinu: Ovnovi ulaze u tajne veze, Vage da se spreme za bračnu ponudu

Da zaključimo, pravo vreme za velike promene dolazi krajem januara, a kod većine početkom februara. Naveden period je pravo vreme da nađete novi posao, rešite probleme u vezi, ili ako ste sami - da nađete partnera, pokrenete priču o svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Kraj januara i početak februara je pravo vreme za veliki korak napred.

Šta očekuje svaki pojedinačni horoskopski znak, to možete pogledati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare