Ovo su najveće svađalice horoskopa

Svaki znak ima različite osobine koje mogu da utiču na način na koji se osoba ponaša u konfliktnim situacijama. Međutim, neki znakovi zodijaka temperamentniji su i skloniji svađama od drugih.

AstroZabava | index.hr |
Podeli
Foto: Estrada Anton/shutterstock
Foto: Estrada Anton/shutterstock

Na primer, vatreni znakovi poput Ovna, Lava i Strelca poznati su po svojoj strasti i impulsivnosti zbog čega im nije strano upustiti se u verbalne okršaje.

Takođe, znakovi kao što su Blizanci i Vaga, koji su pod uticajem planeta Merkura i Venere, mogu da bude skloni raspravama i rešavanju problema rečima, odnosno češćim svađama.

Svađe su normalan deo međuljudskih odnosa. Rešavanje svađe može da bude izazovan proces, ali postoje neke opšte strategije koje mogu da pomognu u smirivanju situacije i pronalaženju konstruktivnog rešenja. Prvo je važno da se smirite.

Duboko udahnite, brojite do deset ili napravite nekoliko dubokih vežbi disanja kako biste se opustili pre nego što započnete razgovor. Slušajte drugu osobu, a vi budite jasni i precizni kada iznosite svoje mišljenje. Važno je da je komunikacija jasna i iskrena i da sve uključene strane pokušaju da nađu kompromis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 21 sledeca idi na stranu