Aktuelno

Veliko raskrinkavanje: Šta svaki horoskopski znak zaista želi u krevetu

Bez obzira na to da li verujete u horoskop ili ne, uvek je zabavno pročitati kakve su karakteristike "zvezde" dodelile vašem horoskopskom znaku.

Ponedeljak, 03.04.2023.

13:08

Izvor: N.Y. Post

Veliko raskrinkavanje: Šta svaki horoskopski znak zaista želi u krevetu
Foto: LTim/shutterstock

Podeli:

Ovan (21. mart – 19. april)

Pod vladavinom vatrenog Marsa, Ovan ima intenzivan libido, što dovodi do toga da im treba mnogo seksa, bez obzira na to da li su u vezi ili ne. Kada je u pitanju sam čin, ljubav im nije na vrhu liste prioriteta – sve što im je potrebno su strast i hemija. Seks sa Ovnom je često brz, veoma energičan a zato što mogu biti tako asertivni i agresivni, ne plaše se ni da preuzmu vođstvo.

Bik (20. april – 20. maj)

Pod vladavinom senzualne Venere, Bikovi su duboko romantični. Kao zemaljski znak, oni su požudna bića koja favorizuju aktivaciju svih njihovih čula tokom seksualnih iskustava. Oni vole fizički kontakt i dodire i zbog toga preferiraju duge maratonske sesije bez potrebe za žurbom. Čitav ples zavođenja i predigre mnogo su im važniji nego samo brzi seks. Ovaj horoskopski znak preferira monogamiju, intimnost ili doslednost sa svojim partnerima i ima tendenciju da uživa u maženju i nakon samog čina.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Kao vihor, Blizanci vole seks koji je spontan, impulsivan i avanturistički. Pod vladavinom Merkura, oni takođe uživaju u eksperimentisanju i raznovrsnosti u svom seksualnom životu. Kao vazdušni znak, mogu biti posebno intelektualni kada je u pitanju zavođenje, a ponekad i veoma glasni tokom seksa. Ovim ljudima nije nužno potrebna romansa ili posvećenost da biste ih odveli u krevet – samo uzbuđenje zbog provoda sa privlačnom osobom je dovoljno da se upuste u ovaj čin. Osećaj nestašnosti doneće Blizancima uzbuđenje za kojim žude.

Rak (21. jun – 22. jul)

Emocionalni i osetljivi, Rakovi vole seks tokom kog se osećaju povezano i sigurno. Iako im može biti potrebno malo vremena da se otvore, imajte razumevanja i strpljenja - oni su vodeni znak i favorizuju svoja osećanja nad požudom i telesnim potrebama. Zbog toga Rak žudi za seksualnim iskustvima koja su ispunjena poverenjem, iskrenošću i integritetom, a ne usputnim romansama. Izuzetno senzualni, favorizuju posvećenost, doslednost i monogamiju.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Vatreni Lav se u krevetu ponaša kao u cirkusu - a oni su glavni događaj. Kao jedan od najpoželjnijih znakova zodijaka, lavovi žive za lov partnera i za strast. Kao prirodni romantičari, vole vezu, ali kada je u pitanju ono što se dešava iza zatvorenih vrata, oni su spremni za nešto žestoko i intenzivno sa seksi partnerom. Iako su oni znak zodijaka koji najviše favorizuje sopstveno zadovoljstvo, kada Lav pronađe nekoga ko zna kako treba da se \'igra\' sa njima, prioritet će im biti to da udovolje toj osobi. Lavovi takođe uživaju u senzualnim aspektima vođenja ljubavi, posebno u masaži i milovanju.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Kao zemaljski znak, Device su posebno senzualne i privržene kada je u pitanju seks. Poštovanje granica je takođe važno za ovaj horoskopski znak, jer oni nisu tip koji će slušati svoje nagone, a da prethodno nisu izgradili poverenje sa nekim. Iako se u početku mogu predstaviti kao da su fine i prave dobrice, Device su takođe prilično požudne i divlje sa nekim kome istinski veruju i do koga im je stalo. Takođe, kao znak koji voli da daje i poklanja, trude se da udovolje svom partneru i veoma su ponosne na to. Njima vlada Merkur, pa se često upuštaju u intelektualan čin zavođenja, gde se trude da partnera impresioniraju inteligencijom. Privlače ih čudne stvari, pa mogu pristati na uvođenje igračaka u spavaću sobu i na eksperimentisanje sa nekim u koga imaju poverenje i koga cene.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Jako strastvene, Vage žive za vezu. Kao jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, one žude za erotskim iskustvima sa nekim ko ih obožava. Takođe, često vole da menjaju uloge dominantne i pokorne, kada su sa nekim u dužoj vezi. Međutim, u povremenim susretima, Vage cene poštovanje i poštenje i sa lakoćom koriste šarm da zavedu partnera. Pod vladavinom Venere, uživaju u svojoj sposobnosti da namame nekoga da ih osvoji i lako ga nateraju da preuzme vođstvo. Kao vazdušni znak, često uživaju u duhovitosti, komunikaciji i smehu u svojim seksualnim partnerima, unoseći dijalog i diskusiju u spavaću sobu.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Pod vladavinom Marsa i Plutona, Škorpije su poznate kao „seksualni znak“. To ih čini duboko strastvenim, erotskim i magnetnim. Kao jedan od najintenzivnijih znakova zodijaka, ovi ljudi žude za iskustvima koja ispituju njihove granice. Oni žude za jedinstvom na psihološkom i fizičkom nivou, pretvarajući svoje interakcije u transformativna iskustva, koja i njih i njihovog partnera ostavljaju sa potpuno novim stanjem svesti. Kao vodeni znak, oni cene duboku emocionalnu konekciju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Pod vladavinom Jupitera, Strelac je veoma spontan kada je u pitanju seks. Ovaj horoskopski znak je vatreni znak, što ga čini posebno požudnim i avanturističkim. Neprekidno su gladni novih iskustava, sa skoro nezasitnim apetitom za iznenađenjima. Često vole da seks bude ležeran i redovan, ne bojeći se istraživanja novih opcija, pozicija i tipova ljudi. Zbog toga se često nazivaju „neženjama zodijaka“, bežeći od posvećenosti kako bi osvojili što više ljudi. Što je seks inventivniji i živahniji, Strelac će biti srećniji. U stvari, čim seks postane dosadan, Strelac će se okrenuti i otići.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Kao zemljanii znak, Jarčevi su veoma senzualni i vole fizički kontakt kada je u pitanju seks. Nisu baš tako otvoreni za eksperimentisanje kao drugi, favorizuju praktičnost, doslednost i poznatost u odnosu na avanturistički impuls. Međutim, oni žude za strastvenim iskustvima sa nekim ko će se pokoriti njima i njihovim željama, posebno zato što moraju biti sigurni da će svaki put sve biti onako kako oni vole. Veoma su privrženi i zahtevaju osećaj poverenja.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Pod vladavinom Urana, Vodolije vole seks koji izlazi van okvira. Kao vazdušni znak, oni često imaju intelektualni pristup seksualnim iskustvima. To ih može dovesti do kategorizacije, analize i istraživanja širokog spektra različitih stilova, partnera ili situacija. S jedne strane, ovo može navesti neke Vodolije da preferiraju netradicionalni seks ili partnerstvo. Za ove ljude, seks je istraživanje ljudskog uma i psihologije. Zbog ove posebne emocionalne perspektive, oni su slobodni da istražuju jedinstvene načine vođenja ljubavi, pozicije i uloge koje su spremni da zaigraju a koje drugi horoskopski znakovi nikada ne bi mogli ni da zamisle.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Pod vladavinom Neptuna, Ribe su sanjivi romantičari. To znači da često žude za seksualnim iskustvima koja im podižu raspoloženje. Kao vodeni znak, oni su posebno senzualni, emotivni i osetljivi. Kada su poverenje i ranjivost uključeni, to im može pomoći da dostignu najveći nivo ekstaze. Najbolja erotska iskustva za Ribe su ona u kojima se osećaju kao da im se duša spojila sa dušom partnera. Zbog toga su u krevetu nežni, simpatični i intimni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare