S ova 3 znaka horoskopa se ne zezajte, uvek su korak ispred vas: Jedan je najpromišljeniji od svih

Nijedan znak horoskopa nije toliko domišljat koliko Škorpija, nema stvari u koju njihovo naglašeno šesto čulo ne može da prodre... Pored njih, još dva znaka astrolozi ubrajaju među najpametnije.

AstroZabava | 24sata.hr |
Podeli
Foto: Jetrel/Shutterstock
Foto: Jetrel/Shutterstock

1. Blizanci

Još od najranijeg doba Blizanci vole da istražuju i ispituju. Vrlo su znatiželjne prirode, pa ih zanima puno stvari iz različitih sfera, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni, pa odatle proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Uvek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojim će moći pričati o svemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da pogledaju ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

3. Strelac

Radoznale prirode, uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Vrlo su društveni. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko.

Među Strelčevima ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom života, piše Atma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 35 sledeca idi na stranu