Astrolog otkriva šta donosi pomračenje Meseca i kojim znakovima će biti najteže VIDEO

Najduža lunarna eklipsa u poslednjih 500 godina dešava se večeras. Šta nam donosi pomračenje Meseca koje će trajati nekoliko sati? Kome će biti dobro, a kome ovo pomračenje donosi životne promene.

AstroZabava |
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

"Krenula je eklipsa, s obzirom da je pomračenje Meseca koja simbolizuje emocije pogodiće sve nas i savet je - bez nekih velikih reakcija. Trebalo bi da budemo mirni, sa druge strane će mnogi osetiti potrebu da popričaju sa psihologom baš zbog tih pojačanih i izmenjenih emotivnih stanja. Razumevanje prijatelja je bitn astvar. Ta eklipsa, pomračenje koje je u znaku Bika, traži zonu konfora koju teško pronalazimo i onda smo spremni na drstučne promene koje nisu dobre", rekao je astrolog Vladimir Vlajić koji je bio gost u emisiji "Jutro".

Na koga će eklipsa najviše uticati, astrolog kaže:

"Na one koji su rođeni u znaku Bika, u poznaku su Bik ili im je Mesec u Biku. I oni koji imaju nešto vezano za Vodoliju, Lava ili Škorpiju", istakao je Vladimir.

Ljudi su nervozni, depresivni, da li aspekt utiče tako:

"Aspekt traje do 6. decembra, onda ide druga faza kada Mesec kreće da se puni i naći ćemo kanale da nešto promenimo", istakao je astrolog.

Pogledajte šta je to što u narednom periodu očekuje svaki znak Zodijaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još