Avgust će biti savršen za ova tri znaka

Svi se radujemo letu, jer je puno mogućnosti i zabavnih iskustava, a mi imamo više energije da se tim iskustvima i prepustimo. Međutim, ovog avgusta će najviše uživati ova tri horoskopska znaka, kojima će sve ići od ruke.

AstroZabava | aura.ba |
Podeli
Foto: adriaticfoto/shutterstock
Foto: adriaticfoto/shutterstock


Ovan – Vreme je za zaljubljivanje, ali i za buđenje kreativnosti

Energija koja vas okružuje i prati je pozitivna i strastvena - u svakom smislu te reči! Čini se da vas univerzum ohrabruje da oslušnete, primetite i oslobodite sve svoje (kreativne) instinkte ovog meseca – svet je vaše igralište, a vi zaista želite da se povežete sa svojim unutrašnjim detetom kome nedostaje zabava i lepe uspomene. Sada znate šta da radite. Budite spremni da ponovo verujete u magiju, jer upravo to vas čeka u narednom periodu.

Veliki nedeljni horoskop: Lavovima turbulentno u vezi, Ribama konfuzno na poslu

Lav – Vi ste glavna zvezda i svesni ste toga

Ovo je prosto vaš mesec. Sve čega se latite ide vam od ruke, puni ste samopouzdanja i privlačite pažnju gde god da se pojavite. Pretvarate sve što dotaknete u zlato i tako ste neverovatno dobri u tome da budete to što jeste. Iskoristite ovaj mesec da ostvarite sve svoje planove jer jednostavno ništa, ali ništa ne može poći po zlu.

Mesečni horoskop za avgust: Device pod stresom, Škorpije preumorne, Jarčevi previše troše

Devica - Osećate se privlačnije i poželjnije nego ikad

Ako već niste, tokom sledećeg perioda osetićete intenzivan uticaj Venere i Marsa – zvezde i planete su na vašoj strani i inspirišu vas da sa punim samopouzdanjem sledite svoje snove. Osećate se bolje nego ikad, spremni ste na sve i jednostavno ćete uživati u pažnji koju dobijate. Baš kao i Lavovi i vi doživljavate svoj najbolji period do sada i morate to da iskoristite. Da li već imate plan?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još