Aktuelno

Čija osveta najviše boli? Četiri horoskopska znaka koja znaju da povrede

Čija osveta najviše boli? Svaki znak osvetu servira na svoj način. Neko je servira vrelu, neko iz mraka čeka svojih pet minuta, neko za osvetu koristi reči koje su kao mač.

Ponedeljak, 22.11.2021.

15:56

Izvor: novosti.rs

Čija osveta najviše boli? Četiri horoskopska znaka koja znaju da povrede
Foto: Shutterstock/fizkes

Podeli:

Koji horoskopski znakovi su na prvom mestu kada je osveta u pitanju?

Škorpija:

Njena osveta je brutalna i mračna kakva je i sama Škorpija. Ona je onaj znak koji iz mraka čeka svojih 5 minuta. To čekanje može da traje i godinama, ali kada je servira, taj ožiljak ostaje do kraja života. Ona ne reaguje burno i impulsivno, naprotiv, duboko razmišlja i traži kod osobe njenu najbolniju tačku i tu napada. To je takva jačina da osobu, doslovno, boli svaki deo tela i duše. Nikada vas Škorpija neće napasti iz čistog mira, ona u principu daje uvek par šansi. Jedino burno reaguje kada je priterana u ćošak. Tada njen otrov baca i ne razmišlja koga je opekla.

Blizanci:

Reči su njihovo glavno oružije. Transparentni su, odmah napadaju, ne biraju ni mesto ni vreme. Kada Bliznac progovori tada stakla pucaju. Ima još jedan način osvete, a to je da vas neprimetno uvuče u krug tajni i spletkarenja i da se igra rečima. Toliko vas zavrti i toliko vas uvuče u njegov svet (odličan je manipulator rečima) da vi ni ne osetite osvetu, samo se u jednom trenutku osvrnete oko sebe i vidite da se sve raspada oko vas. To je osveta Blizanaca.

Ovan i Lav:

Brutalni direktni napad. Uz krik Lava koji probija bubnu opnu. Ne biraju ni mesto ni vreme, kada im padne roletna na oči, pogotovo Ovnu on bez razmišljanja svojim rogovima frontalno napada. Ne bira reči, čak oba znaka znaju da upotrebe fizičku snagu, ako je potrebno. Kada se usresrede na plen, koriste sve što imaju - jačinu, brutalnost krika, a znaju da iskoriste i svoje poslovne moći pogotovo ako su u nadređenom položaju. Tada je najbolje da osoba koja je napadnuta promeni državu, jer su u stanju da se toliko usresrede na njega da nikad više o poslu ili karijeri i ne pomisli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.