Aktuelno

Dnevni horoskop za 29. januar: Blizance stiže umor, Lav na kraju živaca

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde poručuju u dnevnom horoskopu za 29. januar.

Subota, 29.01.2022.

07:07

Izvor: B92

Dnevni horoskop za 29. januar: Blizance stiže umor, Lav na kraju živaca
Foto: Martin Lauge Villadsen/Shutterstock

Podeli:

OVAN
U prvom delu dana nećete biti baš najraspoloženiji, jer nemate dovoljno energije. Možda biste trebali da se malo odmorite, prikupite snagu. Drugi deo dana je već bolji i tada vam se predlaže neki izlazak ili rekreacija, u društvu ili sa partnerom.
BIK
Svesni ste da imate obaveze koje morate odraditi, ali ste umorni od svega i više je nego verovatno da ćete ih samo otaljati. Vreme želite da provedete na drugačiji način, u kontaktu sa osobom koja vam je bitna i kojoj ćete se posvetiti.
BLIZANCI
I vas može stići umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ovo nije dobro vreme da obavljate obaveze za koje je potrebna koncentracija ili preciznost. Ako možete, iskoristite ovaj dan da se više odmorite i posvetite sebi ili osobama koje volite.
RAK
Vaši planovi su se iskomplikovali ili se odvijaju loše. Shvatate da ćete morati da ih promenite, a to vam ni malo ne odgovara. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom delu dana u kontaktu sa osobama koje su vam drage.
LAV
Na kraju ste živaca, ali pokušavate da zadržite smirenost i da ne reagujete. Ako danas imate poslovnih obaveza, vodite računa u odnosu sa kolegama jer su tenzije dosta naglašene. Rešili ste da stavite tačku na jednu raspravu sa emotivnim partnerom.
DEVICA
Postavićete neku vrstu ultimatuma poslovnom saradniku ili kolegi. Ne možete više da tolerišete neke stvari, pogotovo što i vas lično usporavaju. Niste sigurni kako da ispravite jednu situaciju sa emotivnim partnerom, pa ćete krenuti vrlo polako i postepeno.
VAGA
Današnji poslovni tempo vam ne odgovara, jer ide vrlo skokovito. U pojedinim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom naleti gomila posla. Pokušavate da pratite. Malo ste neraspoloženi i to emotivni partner i vidi i oseća.
ŠKORPIJA
Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspevati da se posvetite obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla i da se okrenete na drugu stranu. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom jer počinje jako da vam nedostaje.
STRELAC
Nervoza oko člana porodice ili zabrinutost zbog odvijanja vaših privatnih poslova. Nemojte se opterećivati jer će se sve srediti brže nego što očekujete. Drugi deo dana je bolji i tada ste već spremni da se susretnete i sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.
JARAC
Može biti nerazumevanja u komunikaciji i dogovorima, pa ako vam je nešto zaista bitno, potrudite se da pre odlaska na susret potvrdite još jednom vreme i mesto. Drugi deo dana je zanimljiv, ispunjen dešavanjima i predlog za vas je da ga provedete sa ukućanima i porodicom.
VODOLIJA
Ne vidite finansijsku perspektivu po pitanju jednog posla ili možete biti dosta zabrinuti zbog svojih materijalnih resursa. Neke stvari ne možete promeniti niti uticati na njih, potrebno je da nastavite ovim tempom. Partner će umeti da vas oraspoloži i nasmeje.
RIBE
Osećate da ste u nezahvalnoj poziciji po pitanju jednog poslovnog odnosa, jer druga strana sve komplikuje bez preke potrebe. Pokušaćete da izlaz iz ovog tmurnog raspoloženja pronađete u kontaktu sa voljenom osobom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare