Ko nije spreman da pusti partnera, a koga baš briga? Ovako znaci zodijaka preživljavaju raskid

Raskidi nikome nisu dragi, ali svako ih podnosi na svoj način.

AstroZabava | telegraf.rs |, Super žena |
Podeli
Foto: depositphoto/photography33
Foto: depositphoto/photography33

Zaista zvuči kao kliše, ali raskidi su teški. Većina nas bila je u vezi koja se završila raskidom i morate da priznate da je oporavak prilično težak, ponekad i dug proces. Kosmopolitan je napravio kratku listu kako se koji horoskopski znak nosi sa raskidom.

Ovan
Nastavljate dalje brže od većine. Vaša reč mora da bude poslednja, želite da stavite do znanja vašem, sada već bivšem pratneru, šta gubi. Kada im kažete sve što vam leži na duši, spremni ste da ih pustite.

Bik
Vi mrzite promene, pa će vam oporavak posle raskida najverovatnije teško pasti. Prestaćete da pričate o njima kada nađete novu simpatiju ili uđete u interesantni flert čet na Tinderu. Ova distrakcija će vam pomoći, jer ćete svu svoju pažnju umesto na bivši prebaciti na novi ljubavni interes.

Blizanci
Vašim prijateljima trebaće mala pauza od analiziranja raskida. Nedeljama ćete diskutovati svaki detalj vaše veze i raskida na grupnom četu, ali to je samo deo vašeg procesa zaceljenja.

Rak
Kako je Rak vodeni znak, u njegovoj prirodi je da se emocije konstantno kreću, poput okeanskih plima. Ovo znači da ćete, nakon nekoliko dana provedenih u sobi, početi da izlazite sa svojim društvom. Vaše srce mora da nastavi dalje.

Lav
Šoping terapija je vaš prijatelj. Možda ćete potrošiti malo više novca, ali sve u cilju bržeg zaceljenja. Kupite sebi luksuzan poklon kako bi zalečili svoje srce. Zaslužujete poklon od svog najvećeg obožavatelja – sebe.

Foto: depositphoto/newlight
Foto: depositphoto/newlight

Vaga
Vi ne gubite vreme osećajući bol, jer nastavljate dalje veoma brzo. Verovatno već imate zamenu koja će vam služiti kao neko pomoću koga ćete preboleti raskid. Bilo bi dobro da prvo utvrdite da vam se na neki način zaista dopada nova osoba s kojom krećete u avanturu.

Škorpija
Veoma ste emotivni, pa je za vas razgovor najbolja terapija. On može da vam pomogne da razumete gde je sve pošlo naopako u vašoj vezi. Uskoro ćete ponovo početi da se zabavljate sa nekom novom, boljom verzijom vaše bivše ljubavi.

Strelac
Strelčevi ne razmišljaju dugo o prošlosti, zato brže prebolevaju raskide. Oni nakon raskida nastavljaju dalje i ne gledaju nazad. Slobodno eksperimentišite, probajte nove hobije, putujte i upoznajte nove ljude.

Jarac
Nakon raskida potrebno je da napravite pauzu od zabavljanja i da se fokusirate isključivo na sebe. Kako bi smetnuli misli o raskidu sa uma, fokusirajte se na karijeru. Kada dobijete unapređenje, moći ćete da zahvalite svom bivšem.

Vodolija
Kada se veza završi, za vas je to konačno. Blokiraćete svog bivšeg na socijalnim medijima, u telefonu i u životu. Nećete dozvoliti sebi da ikada ponovo pomislite na njih. Vrlo je moguće da ćete se, ako ih vidite, praviti da ih ne poznajete.

Ribe
Kad ste u nedoumici, okrećete se mističnoj strani. To znači da ćete otići da vam izrade natalnu kartu, da vam otvore tarot karte, kako bi konačno razumeli prošlost i budućnost. Saznanje da ćete ponovo pronaći ljubav, daće vam određenu dozu samopouzdanja, da možete da nastavite sa novom simpatijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još