Aktuelno

Moć Škorpija: Zauzeo je "tron" jedne od najmoćnijih država sveta, a uskoro može da ga zameni žena

Nema znaka kao što je znak Škorpije. Da, da, znam - sad će pripadnici ostalih znakova da se pobune i da kažu - ma nema znaka kao što je Ovan, Rak, Strelac... i tako dalje i tako dalje. Ali sada ne pričamo o njima, pričamo o Škorpijama.

Sreda, 27.01.2021.

11:10

Izvor: Super žena

Moć Škorpija: Zauzeo je
Ilustracija/Foto: Billion Photos/Shutterstoc

Podeli:

Prvo, Škorpija je vodeni znak. Voda jednako je emocija, pa nisu bez razloga škorpionske sestre po elementu - Ribe i Rakovi toliko slatki i ljubavni i emotivni i suptilni i nežni i trepćući i uzdišući... Ali škorpionska emocija je drugačija - oni su voda, ali voda koja u jednom trenutku ključa, a u drugom je hladna, ledena. Škorpionske emocije mogu osobu koju vole da greju, utopljavaju, da je ljuljuškaju kao dete u majčinoj utrobi. Ali ako ih naljutite, oni postaju voda koja ključa, koja pali i prži sve pred sobom. Ili postaju led koji niko i ništa ne može da probije. Jer, ljubav Škorpije ume da boli. A ume da boli i njih. Ali nema veze što boli njih, bitno je da boli onu drugu osobu. Kada ključaju ili su ledeni nije im važno koliku štetu nanose sebi, bitno je da druga osoba oseti šta je bol. Da ih zapamti za sva vremena, ali i da zapamti onaj momenat kada je rešila da ih povredi i izda....

Drugo, Škorpija je ženski znak. Ali ženski znak kojim vlada muška planeta Mars. I ženski znak kojim vlada gospodar podzemnog sveta, Pluton. Samo ne dajte da vas ovo zbuni – žene Škorpije itekako umeju biti ženstvene. Ma ne samo ženstvene nego magične, fatalne zavodnice. Ali ona vrsta zavodnica od čijeg se pogleda čelik topi, a suprotni pol pada na kolena. A muškarci Škorpioni? Pa, to što je njihov znak ženski donosi da savršeno razumeju žensku prirodu... i da to vrlo fino, suptilno, pomalo manipulativno - koriste prilikom osvajanja.

Treće, Škorpija je fiksni znak. I na taj način gledano, trebali bi da budu statični, spori, teški. Mislite da je to istina? Pa naravno da nije. Fiksni su samo u tom smislu što im je takva volja. Doduše, neki kažu da im je takav i karakter - da su teški kao crna zemlja. Ali, ta fiksnost Škorpijama donosi da nema upornijih od njih. Doduše, nema ni tvrdoglavijih. Oni su znak krajnosti i uvek idu baš tako - do krajnjih granica. I svojih i tuđih.
E sad sve to saberite. I šta dobijate? Fiksnu vodu koja čas ključa, čas se ledi sa ženskom - ratničkom energijom. I jesam li vam lepo rekla da nema znaka kao što je Škorpija?

Škorpionska simbolika jeste novac i moć. Škorpionska simbolika je želja za borbom i pobedničko postolje. I evo nam još jedne Škorpije na pobedničkom postolju. Predsednik SAD - Džo Bajden. Nećemo se baviti regularnošću izbora - pobednik je izglasan tako kako je izglasan i na tom mestu će i ostati. Koliko dugo, to je već pitanje. Obzirom na to da je gospodin Bajden u dosta ozbiljnim godinama i prilično nestabilnog zdravstvenog stanja i da mu već od drugog dela 2021. godine sledi opterećenje - videćemo koliko će dugo biti u stanju da bude na čelu te države. Ništa me ne bi iznenadilo da njegov mandat bude jedan od kraćih i da ili pred kraj ove ili tokom naredne godine potpredsednica Kamala Haris zasedne na predsedničku poziciju.

A kako će Škorpija Džo Bajden voditi SAD? Pa, ne bih rekla da će tu biti nekih spektakularnih poboljšanja i iznenađenja. Do proleća će se njegove akcije uglavnom odnositi na unutrašnje poslove ove zemlje, da bi od tog perioda krenula veća okrenutost spoljnoj politici. Unutrašnje reforme će doneti kratkotrajno poboljšanje, ali nisam sigurna životnog standarda već pre osećaja u narodu da se nešto događa, sređuje. Kad je spoljna politika u pitanju, ovoj državi i predsedniku koji je na njenom čelu sledi mnoštvo pregovora i dogovora koji u prvom trenutku čak mogu izgledati kao da imaju šansu za uspeh, ali ne bih rekla da će se održati. SAD su u generalno gledano, komplikovanom i teškom periodu i malo je verovatno da tu Bajden, pa bio on Škorpija po 100 puta - može nešto iole konkretnije da uradi da ova zemlja u skorije vreme krene ka stabilizaciji na bilo kom nivou.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.