Aktuelno

Najgore ljubavnice horoskopa: Koji znak je kraljica drame, a koji ljubomore?

Dame u ova tri horoskopska znaka smatraju se najgorim ljubavnicama horoskopa.

Ponedeljak, 29.11.2021.

15:11

Izvor: novosti.rs

Najgore ljubavnice horoskopa: Koji znak je kraljica drame, a koji ljubomore?
Foto: Shutterstock/fizkes

Podeli:

Device

Na prvom mestu su Device. Pedantne i uredne, sa stabilnim mislima i emocijama, ali uvek, uvek imaju neku zamerku. Traže dlaku u jajetu. Veza sa njima odiše stabilnošću, ali ispod toga se krije naporna dama koja će partneru zameriti gotovo sve od toga : zašto nisi savršeno podšišan, zašto nisi oprao kola, zašto si tu šolju stavio ovde, a ne tamo, ama baš u svemu traže grešku. To rade, jer su one na neki način vojnici. Isto to očekuju i od partnera. Seks sa njima je na neki način sterilan i retko kada znaju da se prepuste skroz, jer uvek imaju neku sumnju kako u sebe, tako i u partnera.

Rak

Zatim slede Račice. Okean ljubavi, nežnosti i pažnje sa savršenim oklopom. Kada emotivni partner probije taj oklop, a postiže samo poverenjem i istim pogledima na život, tada nastupa drama. Ponašaju se kao nezasito dete koje traži još jednu bombonu iako je dobio sve bombone. Uvek je nesigurna u sebe, to prenosi i na partnera. Dovoljan je da je u jednom trenutku ne uhvati za ruku i nastupa drama. Povlači se u svoj oklop i tuguje. Ona ne napada, već je povučena i utučena. I tada opet traži pažnju i da joj partner čita misli.

Bik

Žena u znaku bika je sa najsavršenijim atributima. Sa divnim bujnim grudima i sa savršeno uskim strukom. Njena, možda jedina mana, je njena ljubomora. Ona nikad ne odaje takav utisak. Ona je vesela, dinamična, senzualna a ljubomoru krije kao zmija noge. To je ono što guši partnera. U seksu, za razliku od dame Račice i Device, nema granice i predrasude. Potpuno se predaje partneru. Ali njeni napadi ljibomore koji zaista nikada nisu na prvu loptu, su jaki i duboki. Doslovno razdire mozak partneru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.