Ne znaju da lažu: Ovo su ubedljivo dva najiskrenija horoskopska znaka

Oni nemaju dlaku na jeziku, a istinu će vam uvek reći u lice - bez pretvaranja.

AstroZabava |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

I dok neki znaci zodijaka znaju da se uštinu za jezik i prećute neke stvari, sledeća dva horoskopska znaka su najpoznatija po svojoj surovoj iskrenosti. Iako ih je ona često koštala u životu, oni ne odustaju od svojih principa.

Ovan

Vatreni Ovan često ostavlja jaku sliku na druge ljude, odnosno svoje okruženje. On je borac, glasan je i impulsivan, a najpoznatiji je po svojoj ogromnoj energiji. Ipak, nju nikada ne troši na laži i prevare. Njemu je iskrenost osnova u svakoj vrsti odnosa, od prijateljskih, do porodičnih i ljubavnih, te nemojte nikada ništa skrivati od njih. Od pripadnika ovog znaka uvek možete očekivati brutalno iskren razgovor. Reći će vam sve što mu je na umu, te vas njegove reči mogu i povrediti.

Strelac

Lepršavi Strelčevi su pre svega dobri ljudi, otvoreni za ljude, prijatelje, nova poznanstva, svet. Najizraženija osobina je njihova beskrajna velikodušnost, ali i iskrenost. Zato ih nikada nemojte pitati za mišljenje ako niste spremni da čujete istinu. Možda će je uviti u šarenu foliju kako bi izgledala lepše, ali će je sigurno izgovoriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još