Uvrede se za sitnicu - tri najosetljivija horoskopska znaka

Za tren postanu emotivni i treba im sekund da se uvrede zbog nečega, a prema astrologiji, toj grupi pripadaju vodeni znakovi.

AstroZabava |
Podeli
Foto: shutterstock/ fizkes
Foto: shutterstock/ fizkes

Ribe

Ribe su veoma osetljive i lagano plivaju kroz život trudeći se da izbegnu svaku prepreku na najbezbolniji način po sebe i druge. Vrlo emotivne i žive u svom svetu, a kada ih izvučete iz tog sveta, jednostavno se ne snalaze najbolje. Ne samo da ne skrivaju kada su povređene nego će odmah započeti raspravu o tome zašto ste ih povredili, a suze će pritom teći u potocima.

Škorpija


Malo je onih koji će Škorpije doživeti kao osetljive zato što svoju povređenost ne prikazuju na isti način kao npr. Ribe. Dobro sakrivaju povređenost, i samo će da sačekaju svoju priliku da vam uzvrate istom merom. Škorpije su vrlo intenzivne i stvarno im je potrebna sekunda da se uvrede, ali kod njih nema previše mesta za suze kao kod Riba.

Rak


Emotivni i skloni plakanju, Rakovi jednostavno ne mogu da izdrže kritike i momentalno se uvrede. Neće se previše raspravljati kada se oseća povređeno i jednostavno će se povući u svoju sebe čim oseti neku pretnju svojoj emotivnoj stabilnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još