OVAN

Očekuju vas prelomni trenuci kad je partnerski život u pitanju. Na poslovnom planu slede velike promene, a prolećni period je pokretač tih promena.

Tokom februara meseca 2023. godine imaćete psihičkih i fizičkih problema.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Očekuju vas prelomni trenuci kad je partnerski život u pitanju. Na poslovnom planu slede velike promene, a prolećni period je pokretač tih promena.

Tokom februara meseca 2023. godine imaćete psihičkih i fizičkih problema.

Ljubav

Pred Ovnovima je godina od velikog značaja po pitanju emotivnog života. U emotivnim vezama će doći do prelomnog trenutka, jer 2023. od vas zahteva uozbiljavanje i odrastanje i trenutak da prihvatite odgovornost i obavezu koju donosi brak i formiranje porodice. Neće sve veze imati svoj "srećni kraj" jer će se kod pojedinih Ovnova pojaviti iskušenja u vidu tajnih veza koje bi ih mogle u potpunosti okupirati i učiniti da iskorače iz postojećih odnosa i formiraju nove.

Ovnovi koji su u braku ili žive sa partnerom bi posebno trebali da se čuvaju iskušenja koje donose tajni i paralelni odnosi. Za ljubavne tajne je posebno intrigantan februar mesec, kao i leto – periodi u 2023. godini koji mnoge Ovnove, bilo da su oni zauzeti ili slobodni mogu "prevariti", pa čak i ako im nikada ni na kraj pameti nije bilo da će posegnuti za ovakvim tipom odnosa.

Za slobodne je prolećni period odličan i može vas i seksualno ali i emotivno u potpunosti probuditi. Leto, ah, to čudno leto sa planetom ljubavi koja ide retrogradnim hodom kroz vaše polje zabave, provoda, užitaka, zaljubljivanja….Buđenje novih ali i "reanimiranje" prošlih emotivnih priča – pa šta kome zapadne, sve u zavisnosti od postavki u vašim natalnim kartama. S druge strane, leto zauzetima može doneti glavobolje i neke od ovnovskih emotivnih relacija mogu bitina testu – u nekima će doći do odvajanja, a u drugima – nakon problema, dizanje odnosa na viši nivo.

U oktobru i novembru očekuju nas neke dugo čekane veridbe i venčanja a kod onih koji su zauzeti – mirno do kraja godine.

Posao

Ono što vas očekuje su velike promene. Kod nekih od vas već postoji zasićenje postojećim poslovnim odnosima i pogotovo od marta meseca, potreba da iskoračite iz situacija koje vas opterećuju i koče postajaće sve jača.

Prolećni period je pokretač dešavanja, vreme snažnih preokreta kod vas. Neko će uploviti u privatne vode, neko promeniti firmu, a nekima od vas sleduju i preseljenja i pomeranja, moguće i ka inostranstvu. Jupiter u polju finansija od maja meseca govori o tome da će potezi koje budete povukli biti isplativi i plodonosni po vas. Godina u kojoj hoćete zaraditi više nego inače, ali u kojoj vas očekuju i ulaganja u poslovni I privatni segment, a i troškova će biti više nego inače.

Jesenji period je takođe značajan jer vam donosi prostor za ekspanziju, širenje poslovanja, nove saradnje i više novca.

Zdravlje

Sa Saturnom iza leđa možete očekivati periode i mentalne ali i fizičke osetljivosti, češće padove imuniteta, naročito tokom februara i na jesen 2023. Vreme je da menjate navike.

Venerasapapilotnom.com