BLIZANCI

Poteškoće u vezama su neizbežne, očekuju vas tajne veze. Od marta meseca ćete se poslovno aktivirati.

Tokom 2023. godine imaćete slabiji imunitet.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Poteškoće u vezama su neizbežne, očekuju vas tajne veze. Od marta meseca ćete se poslovno aktivirati.

Tokom 2023. godine imaćete slabiji imunitet.

Ljubav

Znak Riba u koje ulazi Saturn početkom marta nije samo vaše polje poslovnih dostignuća i ambicija, ono govori i o vašem statusu po pitanju emocija, kao i o jednom od roditelja i o porodici vašeg partnera. Tako da će neki od vas imati potrebu da više pažnje usmere na svoj ili na partnerov porodični sektor što će zahtevati od vas priličnu ozbiljnost i odgovornost. Isto tako – u nekim vezama je sve spremno za dizanje odnosa na viši nivo i prihvatanje odgovornosti tog tipa – najbolji period za veridbe ili ulazak u brak, zajednički život jeste tokom jeseni.

Zauzeti Blizanci će imati par perioda koji su otežavajući i nepovoljni za njihove emotivne relacije – to je sam početak godine, kraj aprila i prva polovina maja, jul i avgust (ova dva meseca mogu doneti vrlo jaka emotivna iskušenja pa čak i ulazak u tajnu priču).

Generalno gledano, ova 2023. godina vas uči da u emotivnim ili bračnim odnosima u kojima ste pokažete ozbiljnost, odgovornost i istrajnost, da budete spremni na značajne korake i posvećenost partneru.

Slobodni Blizanci tokom februara i marta mogu uploviti u vrlo strastvene i intenzivne ljubavne priče (februar bi mogao čak da donese i tajne ljubavi) a ni april i maj vam nisu uopšte loše postavljeni za pitanja emocija. Jul i avgust potenciraju na prošlosti i ljubavnim povratnicima, a ukoliko tada ulazite u nešto novo – sigurno je da će biti obojeno velikim emocijama….i isto tako velikim oscilacijama.

Oktobar i novembar solidni. Godina 2023. vam daje dosta prilika da se leptirići u stomaku razlepršaju, provod, zabavu, nove ljude u vašem životu.

Posao

Do polovine januara sve će delovati zablokirano, zakočeno, usporeno. A onda krećete u akciju, pogotovo od marta meseca kada Saturn uđe u polje koje se vezuje za vaše ambicije, poslovne pozicije, životna dostignuća.

Da se razumemo, pozicija Saturna ovde nije ni malo jednostavna po vas – koliko je ovo vanredno bitan poslovni period, on isto tako donosi otežanja, borbu za poslovna dostignuća, veliku količinu obaveza kao i naporan rad i odricanje da bi se do tih poslovnih " vrhova" i stiglo. Do polovine maja meseca imaćete i Jupiterovu podršku pa je ovaj period mart – maj u suštini mnogima od vas "odskočna daska" za dalja dešavanja u 2023. godini.

Moguće su promene posla, novi poslovi, značajne saradnje i unapređenja. Velike promene idu i tokom jesenjeg perioda, naročito u oktobru mesecu.

Zdravlje

Tokom 2023. godine pratiće vas nešto slabiji imunitet, naročito u zimskom i jesenjem periodu. Više posvetite pažnju fizičkoj aktivnosti, ali pronađite i dovoljno prostora za odmor i relaksaciju.

Venerasapapilotnom.com