DEVICA

Ozbiljan emotivni period, ali i poslovni. Imaćete više odgovornosti kad je ljubav u pitanju, ali i posao.

Osetljivost kod hroničnih bolesnika.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Ozbiljan emotivni period, ali i poslovni. Imaćete više odgovornosti kad je ljubav u pitanju, ali i posao.

Osetljivost kod hroničnih bolesnika.

Ljubav

Kada planeta odgovornosti ulazi u polje partnerstava – kao što je kod vas slučaj od marta 2023. godine, jasno je da je pred vama vrlo ozbiljan emotivni period. Kod onih koji su u vezama a pogotovo kod onih koji su u braku ili žive zajedno – period do kraja marta može biti posebno zahtevan i u njemu će se otprilike odrediti "smer" kojim vaša emotivna priča ide na dalje.

Za neke parove je došlo vreme ozbiljnih iskušenja i samo će stepen zrelosti kod oba partnera, kao i sposobnost da odgovorno i posvećeno, zajednički funkcionišu u odnosu – odrediti da li se ide ka distanciranju ili ka zbližavanju. Za druge je pak došlo vreme za ozbiljne razgovore o budućnosti odnosa, u smislu dizanja veze na viši nivo.

Zato je ovo godina u kojoj će se mnogi parovi, posebno od maja meseca odlučiti za zajednicu, brak, porodicu. Jul, avgust i deo septembra – mogućnosti za tajne emotivne priče – bilo kod partnera, bilo kod vas. Dakle, za zauzete ovo jeste godina protkana iskušenjima, ali istovremeno i godina u kojoj će se videti koliko ste kao par spremni da iskušenja prevaziđete i nastavite dalje.

Slobodne Device – Saturn u polju partnerstava ukazuje da će mnoge započete veze tokom ove godine imati vrlo ozbiljan temelj i dobru osnovu za razvoj i trajnost. Već januar vas može ljubavno aktivirati, ali je ceo period do juna veoma protkan emotivnim šansama. Letnje vreme ne pogoduje stabilnim vezama, pre letnjim avanturama ili tajnim pričama. Oktobar i decembar su emotivno povoljni. Godina u kojoj ste spremni za ljubav i ona vam dolazi.

Posao

Saturn je godinama boravio u vašem sektoru poslovne svakodnevice i u priličnoj meri vas "izbrusio" po pitanjima odgovornosti, doneo vam veliku količinu obaveza ali i proširio vaše poslovanje.

Sada, prelaskom u polje partnerstava i onih koji su "preko puta vas" donosi test saradničkih odnosa, traži od vas da budete fleksibilniji i prilagodljiviji, donosi test sporazumevanja sa saradnicima, donosi zahtevne i teške poslovne odnose ali vam istovremeno daje i priliku (pogotovo od maja kada bude udružen sa Jupiterom iz znaka Bika) da napravite značajne poslove, proširite svoj uticaj – možda čak i kroz saradnje sa inostranstvom i daje podršku vašim finansijama. Ne mogu da obećam da je godina pred vama jednostavna i lagana, ali tvrdim da ćete u njoj napraviti velike poslove i dobro zaraditi.

Zdravlje

Osetljivost, naročito kod Devica koje imaju bilo koji vid hroničnih tegoba. Generalno, više pažnje treba obratiti na kičmu, zglobove, zube, respiratorni sistem. Letnji period donosi više stresa i loš imunitet.

Venerasapapilotnom.com