VODOLIJA

Januar mesec vam neće biti naklonjen, a vi ste pod emocionalnim pritiskom. Kad je reč o finansijama, februar je dobar mesec za zaradu.

Zdravlje će vam oscilirati.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Januar mesec vam neće biti naklonjen, a vi ste pod emocionalnim pritiskom. Kad je reč o finansijama, februar je dobar mesec za zaradu.

Zdravlje će vam oscilirati.

Ljubav

Januar nije naklonjen Vodolijama koje su u emotivnim vezama ili braku i u ovom periodu ne treba potencirati na raspravama, a pogotovo ne na impulsivnim odlukama i presecima – već tokom februara mnogo nejasnoća i problema se može rešiti, pa nemojte trčati pred rudu. Generalno, vaše emotivne relacije će biti pod pritiskom početkom godine i tokom leta, od polovine jula do polovine septembra.

Vodolije tokom ove godine uče o vrednostima, ali i o tome šta je zaista njihovo, a šta nije. I partnerski odnosi spadaju u vrednosti, i samo oni koji su zaista vredni – nastaviće da traju I dalje. Od polovine maja pa do polovine jula imaćemo seriju ulazaka u brak ili u zajednički život ili pak formiranje porodica, jer ste na prvom mestu vi – konačno spremni da prihvatite odgovornost tog tipa. Slobodne Vodolije – iako već tokom januara imate emotivne prilike, najbolji momenti za nove ljubavi jesu mart, april, maj I jun mesec.

Tada pokrenute priče doneće vam veliko uzbuđenje, strast i intenzitet. U suštini, prva polovina godine je neuporedivo bolja za ljubav od druge. Leto, pogotovo period od polovine jula do polovine septembra može vam uključiti sve ljubavne lampice – ali je pitanje da li će sve ostati samo na nivou letnje avanture…ili ćete se brzo razočarati u osobu za koju ste u prvom momentu mislili da je vaša srodna duša. Ovo je period i za obnove odnosa iz prošlosti – ali samo mali deo ovih "reanimiranih" veza uspeće da iole duže "preživi". Period od polovine novembra do kraja godine takođe donosi ljubavne varnice.

Posao

Učenje o vrednostima, podrazumeva i odnos prema finansijama, zaradama, trošenju – što će od početka marta i ulaska Saturna u polje zarada i ličnih vrednosti – postati vaš imperativ. Odgovornost, ozbiljan pristup načinu raspoređivanja novca, ulaganja, dodatni posao – sve u cilju da budete stabilni i napredujete u sferi finansija. A te finansije će već od februara krenuti uzlaznom linijom.

U periodu od marta do maja ste izuzetno aktivni, prodorni, imaćemo mnoštvo poslovnih preokreta, promena, novih poslovnih aktivnosti, dogovora, saradnji. Od maja će mnoge Vodolije razmišljati o pokretanju privatnog posla, a kod privatnika koji već posluju sledi razvoj i ekspanzija. Leto je prilično suvoparno i tada treba biti oprezan po pitanjima finansija. Jesen pa sve do kraja godine – izuzetno povoljno za posao i novac.

Zdravlje

Veće oscilacije po pitanjima zdravlja. Imaćete izuzetno povoljne i stabilne periode kao što su proleće i jesen, ali leto i zima su nepovoljni i mogu aktivirati sve hronične (ili zapuštene) zdravstvene probleme.

Venerasapapilotnom.com