Aktuelno

Detaljan horoskop za 2021. godinu: Ribe otkrivaju tajne, Lavove očekuju velike promene

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za 2021. godinu. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Četvrtak, 17.12.2020.

11:18

Izvor: B92

Detaljan horoskop za 2021. godinu: Ribe otkrivaju tajne, Lavove očekuju velike promene

Podeli:

OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi – već prvi kvartal 2021. donosi vam lepe šanse i za zabavu, ali i za simpatična nova poznanstva – neka od njih će verovatno ostati samo na nivou avanture i pričica kojih se sa osmejkom u uglu usana sećate, ali ima šanse da se pojedina pretvore i u dosta ozbiljne ljubavne veze, naročito tokom marta i aprila. Maj i jun su više za neku neobaveznu komunikaciju i flertovanje, dok bi vas jul i avgust itekako mogli prijatno iznenaditi. Baš drugi deo avgusta i septembar jedan su od najboljih perioda za emotivno ostvarenje u ovoj godini. Ni u poslednjem tromesečju godine niste bez ljubavnih šansi, pogotovo u decembru koji takođe nudi šansu za prave stvari. Generalno gledano – ova godina slobodnima ide jako na ruku, jer će imati puno šansi za zabavu i flert, a izgleda – i za prave i trajne ljubavi. Zauzeti Ovnovi – sve do proleća emotivne veze i brakovi mogu obilovati neskladom i tenzijom. Centralni deo godine je čas u plus, čas u minus fazi, dok vam rasterećenje, stabilnost i mnogo bolja atmosfera u odnosu sa partnerom kreće od avgusta i septembra i traje do kraja godine.

Posao

Januar i februar mogu doneti teskobu, zahtevne i komplikovane poslovne situacije kao i finansijske brige. Na pravi način se pokrećete od marta i u aprilu, bolje ste energije i organizovaniji a ovo je i period u kojem vam se mogu otvoriti neočekivano dosta povoljne poslovne šanse. Do početka jula stoji vam promenljiv period u kojem ne smete žuriti, pogotovo kada su finansije u pitanju a neka slična situacija se može ponoviti i tokom novembra. Jul, avgust, septembar, oktobar i decembar su poslovno dosta povoljni po vas. Generalno gledano – Ovnovi će tokom 2021. imati podršku kroz uticajne osobe, timski rad i udruženja. Sve ono novo u šta zakoračite obećava vam ispunjenje i poslovnu stabilnost.

Zdravlje

Uglavnom će vas pratiti solidna zdravstvena situacija osim na samom kraju zime, početkom proleća i početkom jeseni. Preporučuje vam se redovna rekreacija i pravilna ishrana.

*ALT

BIK

Ljubav

Prvih par meseci 2021. neće biti jednostavni zauzetim Bikovima. Do tenzija i sukoba mišljenja će dosta često dolaziti i neki parovi u ovom periodu mogu se odlučiti i na prekid odnosa, i to na dosta buran način. Avgust i novembar takođe donose negativnosti i mogu biti okidači za nesigurnost, svađe, razmirice. Generalno gledano – i pored dobrih perioda koje ćete evidentno imati, ova godina vam donosi iskušenja u emotivnoj sferi i traži od vas da pronađete način da se partner i vi prilagodite jedno drugom. Moguća su mešanja drugih osoba u vaš odnos, bilo prijatelja i članova porodice, bilo nekih "sa strane". Što se tiče slobodnih – ovo je godina koja će vam često davati prilike za flert i prolazne,kratkotrajne emotivne priče ali ćete zato morati da lepo sačekate na nešto pravo i trajno. Avanture su rezervisane za drugi deo marta i prvi deo aprila dok bi se nešto ozbiljnije moglo aktivirati u periodu – drugi deo aprila, prvi deo maja meseca. Drugi deo jula i avgust su takođe povoljni za ljubav, kao i drugi deo novembra i decembar. Bivše ljubavi i mogućnost obnove veza su aktuelne najviše početkom i krajem godine.

Posao

Za vas je 2021-a značajna najpre zbog prisustva Saturna (koji će ovde ostati nešto više od dve godine) i Jupitera (do kraja 2021.) u polju karijere, pozicije, statusa, nadređenih. Generalno gledano – ovo jeste period da učvrstite svoje pozicije, ali i da napredujete i pokrenete neke velike i trajne poslovne projekte. Tokom januara i februara i boravka Marsa u vašem znaku bićete prodorniji i odlučniji, ali ćete u tom periodu imati i više sukoba i problema sa šefovima. Letnji meseci su vam poslovno vrlo aktivni, ali vam donose nesklad između radnih i privatnih obaveza. Jesenji period donosi promene u partnerstvima i dosta nervoze, dok će vam ulazak u zimski period doneti proširenje poslova i nove saradnje.

Zdravlje

Poslovni, emotivni i porodični segment će dosta crpiti vašu energiju pa su mogući periodi slabijeg imuniteta, naročito do kraja aprila meseca i na jesen.

*ALT

BLIZANCI

Ljubav

Zauzetim Blizancima početak godine, sve do marta meseca – ne ide na ruku. Bilo da partner krije nešto od vas ili vi od njega, bilo da presirate ili neprijatno iznenađujete jedno drugo, suština je ista – odnosi su nestabilni i neki od njih mogu se u ovom periodu i prekinuti. Avgust, novembar i decembar takođe su meseci u kojima tenzije mogu biti pojačane a vi kao par na svojevrsnoj raskrsnici. U suštini, ova godina traži od vas da preispitate stavove i uverenja koja imate kada je vaše partnerstvo u pitanju. Najslabija stavka u 2021. vam je komunikacija i iskrenost sa osobom sa kojom ste i ovo je nešto na čemu treba ozbiljno raditi. Vaš izlaz (ili bolje rečeno – vaša "bekstva" ) biće kroz provod, zabavu i češća putovanja sa partnerom. Što se slobodnih tiče – vama ova godina zaista daje nebrojeno mogućnosti za dešavanja na polju ljubavi. Što bi se reklo – svaki mesec, po jedna nova šansa za vas. Problem je samo u tome što će ova godina davati zaista puno mogućnosti, ali malo pravih prilika, malo onih trajnih ljubavnih ispunjenja koja su vam potrebna. Za tako nešto – najbolji su maj mesec , avgust i oktobar 2021.

Posao

Nove ideje, nove poslovne mogućnosti, novi planovi – sve će to obeležiti godinu koja je pred vama. No, ne znači da će sve što je novo automatski biti i otvoreno za pokretanje i da će odmah doneti realizaciju kojoj se nadate. Prve zaista dobre rezultate videćete tokom prolećnih meseci i ovo vam jeste jedan od najboljih perioda za akciju svake vrste. Rad u inostranstvu ili saradnja sa stranim firmama su neke od opcija koje vam daju veliku šansu za uspeh. Generalno gledano, ovo je godina velikih aktivnosti i promena za vas. Potencijalni problemi mogu nastati zbog nelojalne konkurencije ili osoba koje podrivaju vaš rad i zasluge. Dosta veći prilivi nego u 2020., ali ćete na žalost imati i prilično troškova.

Zdravlje

Kompletnu prvu polovinu godine bićete "šareni" po pitanjima zdravlja. Oscilacije imuniteta, osetljivost, naglašena stresna stanja, premalo vremena za kvalitetan odmor i makar blagu fizičku aktivnost.

*ALT

RAK

Ljubav

Iako je Saturn izašao iz vašeg polja partnerstava, emotivne Rakovske muke još uvek nisu završene. Ceo januar a i jedan lep deo februara meseca donosi pritiske i lomove – u suštini, kao što sam rekla u uvodu – ova godina će doneti nastavak prethodnih dešavanja – ovo pričam za one odnose koji se igrom slučaja nisu prekinuli (a trebalo je) u 2020. godini. Smena starog i novog je evidentna a pošto su Rakovi skloni da se drže starog, čak i kada shvataju da od toga više nema ništa – vaši "lomovi" umesto da budu brzi, razvuku se u nedogled… Veze koje su u suštini stabilne imaće napetu atmosferu početkom godine, tokom avgusta i novembra, ali ovo će samo doprineti da bolje razumete i prilagodite se jedno drugom. Slobodni će kroz prvi deo godine proći uglavnom kroz isto tako prolazne priče – neke će izgledati kao da mogu da potraju (najpre oni odnosi koje započnete tokom proleća), ali će okolnosti od samog početka testirati ove odnose i pitanje je da li će opstati. U suštini, tek od jeseni pa ka kraju godine vi ulazite u period koji zaista može doneti ozbiljne i trajne emotivne priče. Neki put zaista treba čekati na ono pravo…

Posao

Tokom januara i većeg dela februara meseca Rakovi će imati zastoje i tenziju na polju posla. Promene koje će u ovom periodu nastupiti neće biti po vašoj volji, a verovatno ćete biti i razočarani ljudima na čiju ste pomoć i podršku računali. Od marta kreću povoljnosti, nove ideje i poslovne ponude koje će vam dati vetar u leđa i sve do leta biste trebali da budete stabilni. E, letnji period donosi nove izazove i otežanja koji se mogu protegnuti sve do polovine jeseni. Od tog perioda pa na dalje imate čist i neometan put sve do kraja godine, koja je samo uvod u 2022. koja je poslovno odlična po vas. U ovoj 2021. godini Rakovi po pitanju posla moraju da nauče da prihvataju promene i da im se prilagođavaju.

Zdravlje

Do sredine proleća ste po pitanjima zdravlja promenljivi i nestabilni. Osetljivost i ne baš naročito jak imunitet. Ostatak godine je povoljan i stabilan.

*ALT

LAV

Ljubav

Zajednički tranzit Jupitera i Saturna kroz vaše polje partnerstava može se pokazati kao izuzetno povoljan… ili kao izuzetno otežavajuć, sve zavisi od toga kako prihvatite da ga koristite i kako se postavite. Da se ne lažemo, jedan broj brakova i veza će prestati da postoji u ovoj godini jer će svo nezadovoljstvo koje ste do sada gurali pod tepih izaći. Izazovni periodi za vaše odnose su sam početak godine, jun, jul i novembar. Ako želite da opstanete kao par, moraćete da prihvatite veći teret odgovornosti i da shvatite da morate da se prilagodite. S druge strane gledano – jedan veliki broj veza u ovoj će godini "porasti" i pretvoriti se u zajednički život ili brak. To je isto ta odgovornost o kojoj pričamo jer brak i zajednički život nisu bajka, već stvarnost koja ponekad ume biti prilično suvoparna. Što se slobodnih tiče, za vas je ovo godina u kojoj odrastate po pitanjima ljubavi. A uvek rastemo na iskustvima, najpre onim lošim, zar ne? Zato nemojte biti iznenađeni ukoliko se par puta "spotaknete" pre nego što pronađete ono pravo. Dobri periodi za prave ljubavi su april i maj, jul i septembar ove godine.

Posao

Godina velikih poslovnih napora ali i velikih promena je pred vama. Lavovi će napraviti jedan ogroman zaokret, ali to neće biti baš uvek put posut ružama (trnjem možda). Već prva dva meseca donose velike teškoće, pritisak od strane nadređenih i tenziju pa neki Lavovi u ovom periodu mogu odlučiti da "podvuku crtu" i prebace se na novi posao. Od marta za vas duvaju već mnogo povoljniji vetrovi i tokom celog proleća ste poslovno podržani. Letnji period uglavnom donosi oscilacije, da biste od polovine jeseni opet krenuli uzlaznom linijom. 2021-a vas uči da prihvatite promene i idete u korak sa njima, ne da sebi otežavate pokušajima da ostanete u nečemu što nije dobro po vas.

Zdravlje

Do proleća ste osetljivi, moguće su teškoće sa respiratornim sistemom, kičmom, zglobovima. Pokušajte da izbegavate stres ili da višak energije izbacujete kroz fizičku aktivnost.

*ALT

DEVICA

Ljubav

Ova godina će veći fokus baciti na poslovne nego na emotivne teme. Ipak, to ne znači da ćete ostati bez dešavanja u ovoj sferi, ma nikako. Januar i deo februara mogu doneti nastavak tema koje ste partner i vi pokrenuli u decembru 2020., a te teme se svakako tiču opstanka ili promena u vašem odnosu. Neke priče u ovom periodu mogu prestati da postoje, ili ćete uspeti da postignete konsenzus koji će ponovo doći na dnevni red tokom maja i decembra 2021 godine. U suštini, ovi periodi su vaše "slabe tačke" – ostatak godine je prilično miran a prolećni meseci čak mogu onima koji su u dužim vezama doneti potrebu za dubljim vezivanjem, brakom ili stvaranjem porodice. Slobodne Device neće ostati bez zanimljivih dešavanja. Već tokom februara i marta postoji potencijal za interesantnu pričicu, mada je pitanje da li će ona uspeti da preraste okvire simpatične i burne, ali kratkotrajne avanture. I maj i avgust su interesantni za ljubav, mada su novembar i decembar baš u vašem "fazonu" i mogu vas zbližiti sa osobom koju već neko vreme poznajete ali sa kojom niste uspevali da ostvarite dublju konekciju.

Posao

Vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza biće aktivirano tranzitima Saturna i Jupitera i u suštini – ovo je mesto kojem biste trebali da posvetite svoju punu pažnju. Naime, ovo je period kada se vi razvijate, kada shvatate svoje potencijale, kada se probijate u poslovnoj sferi i kada ćete imati velike mogućnosti napredovanja, najpre tokom prolećnog perioda, a onda i od zime 2021. Ova godina vam neće dozvoljavati da se opustite i ušuškate u ležerno poslovno okruženje, ne. Zahtevaće od vas totalnu angažovanost, veliku odgovornost i spremnost da se u hodu prilagođavate promenama i saradnicima.

Zdravlje

Polje zdravlja i navika je isto jedno od bitnih stavki za Device tokom 2021. Potrebno je da mnogo toga promenite kod sebe, da se odgovornije ponašate prema svom organizmu.

*ALT

VAGA

Ljubav

Mmmm… Vagama Saturn i Jupiter ulaze u polje ljubavi, zabave i dece, pa verujem da će biti interesantnih situacija koje će vam ispuniti 2021. godinu. Ukoliko ste par koji želi prinove, to je super – samo navalite na posao! Ukoliko želite da se zaljubite, ako ste slobodni naravno – to je odlično takođe! No, imamo mali, malecki problemčić ukoliko ste u braku ili vezi jer i vas isto može snaći to zaljubljivanje… U prevodu – Vage će biti raspoložene da malo švrljaju, da malo flertuju…pa im se možda "omakne" i po koja interesantna avanturica. E da te avanturice ne bi pokvarile ono što imate, više povedite računa u periodu februar – jun. Bolje je da ovo vreme koristite da sređujete odnos sa voljenom osobom i više uživate u njemu. Što se slobodnih tiče – pred vama je jedna izuzetno aktivna ljubavna godina. Sigurno je da će biti mnogo prilika za avanturu, flert, za pričice koje će nekako brzo proći kroz vaš život, ali će vam doneti uzbuđenje i zanimljivost. Ukoliko želite nešto konkretnije, trajnije, što će na duži rok stabilno"koračati" kroz vaš život, e onda ćete ipak morati da sačekate jesenji period…

Posao

Početak 2021. neće biti baš blistav, jer ćete mnogo raditi a finansijski nikako nećete uspevati da se stabilizujete i "sastavite". No, to ne znači da za vas ova godina nije pripremila i dobre stvari. U suštini, Vage će se jako pokrenuti i napraviti niz poslovnih promena koje će vrlo brzo dati svoje rezultate. Najbolji i najuspešniji periodi su vam na proleće, od kasnog leta i kroz jesen. Jun i jul vam nisu sjajni (nešto slično kao januar i februar) a isto tako novembar vam može doneti nestabilne finansijske tokove. Vage se u 2021. uče odlučnosti, uče da sebe i svoje potrebe stave na prvo mesto. Takođe, učite se boljoj organizaciji i tome da stvari rešavate u hodu, da prepoznajete prave poslovne šanse.

Zdravlje

Sam početak i sam kraj 2021. godine su zdravstveno nepovoljni za vas. Ostatak ovog perioda je jako dobar, s tim što ćete morati da naučite da se odmorite kada je to potrebno i da ne žurite nigde.

*ALT

ŠKORPIJA

Ljubav

Saturn i Jupiter su tokom narednih godinu dana zajednički aktivni u vašem polju doma i porodice, što je sa jedne strane super lepo, a sa druge super teško. Super je lepo zato što će se mnogi parovi odlučiti za početak zajedničkog života (odmah tu ide i ono teško, jer treba se uskladiti, naučiti suživotu i ostalo), zato što će ulagati u stambeni prostor, možda kupiti nekretninu… Super je teško zato što porodični odnosi neće biti baš uvek slatki, zato što neki brakovi mogu popucati očas posla i zato što će postojati osobe koje će pokušavati da "kroje" i uređuju život vama i partneru. Neudobni periodi su vam tokom januara i februara (za one nestabilne veze ovo je baš ispit) i tokom novembra i decembra. Odličan period vam je april – jun i tada pokušajte da ispravljate sve ono što ste pokvarili eventualno i da uživate sa dragim vam bićem. Slobodni – taj prolećni period je stvarno odličan da se ozbiljno zaljubite i vežete, a sledeći isto tako dobar vam ide pred kraj godine. U suštini, Škorpije u ovoj godini moraju da se nauče strpljenju. Njihov ego i ponos će puno puta biti testiran od strane onih koje vole najviše.

Posao

Ono što je dobro jeste da ćete u ovoj godini lepo proći po finansijskim pitanjima. No, veliki deo novca će otići na ulaganje u privatne poslove, na dom i na članove porodice. Ali, novčani tokovi će biti stabilni. Ono što nije baš slatko, ali tako je kako je – naradićete se od prvog do poslednjeg dana junački. Izuzetno naporan vam je ulazak u 2021. godinu i sve do marta meseca imaćete mnogo kočnica, zahtevne saradnike i teškoće. Sve do početka leta ste u poslovnom usponu, a ovaj period vas hoće usporiti, razvući na sto strana i otežati vam. Od početka jeseni se ponovo razrađujete na pravi način i sve do kraja godine ne biste trebali da imate većih problema. U 2021. se učite odgovornosti. I prema drugima i prema sebi.

Zdravlje

Samo je početak godine obojen ne baš veselim bojama kada je vaše zdravlje u pitanju. Bićete dosta umorni i preosetljivi, pod stresom. U ostatku 2021. ste uglavnom u svojoj, pravoj energiji.

*ALT

STRELAC

Ljubav

Ovo jeste godina ljubavi za slobodne Strelčeve, ali to ne znači da će svaka strelica koju odapnete odmah pogoditi svoj cilj. Imaćete vi i svojih promašaja u 2021., ali ćete na njih brzo zaboraviti onda kada se pojavi osoba koja je prava za vas. Moguće je da već u januar ulazite u nadi da ste takvu osobu pronašli, ali će vam događaji relativno brzo pokazati da ste se previše zaleteli. Vrlo sličan vam je i februar i u suštini, tek od aprila pojavljuju se prve, za pojedine Strelčeve – prave ljubavne šanse. Oni koji u ovom "krugu" ne pronađu ono što traže, imaju još jednu veliku šansu od polovine leta do početka jeseni i tokom oktobra meseca. U ovoj godini je potrebno da naučite da, kada je ljubav u pitanju – nije zlato sve što sija. Što se tiče zauzetih – komunikacija sa partnerom će povremeno predstavljati pravi izazov za vas i činiće da vam se svakodnevica malo, malo pa zatalasa. Početkom 2021., tokom juna i tokom novembra budite spremniji na kompromise i dogovor. Vi u ovoj godini morate da naučite da čujete šta vam osoba koju volite govori i takođe – da savladate veštinu da povremeno prećutite. I da ne krijete ništa.

Posao

Ako ste se poradovali ulasku Saturna i Jupitera u vaše polje pokreta, kraćih putovanja, dogovora, komunikacije – mali savet – ne krećite odmah sa slavljem… Jer, iako je ovo povoljan tranzit i svakako će vam doneti aktivnu 2021., budite sigurni da će vam te aktivnosti i promena povremeno biti baš preko glave. Prevedeno – povremeno nećete moći da "savatate" događaje, moraćete da rešavate situacije u trku i da se organizujete i snađete u deliću sekunde. Posebno naporni su prva dva meseca u godini, jun i jul mesec kao i sam kraj godine. Za vas 2021-a nosi pouku – ne računaj stopostotno ni na koga osim na sebe, budi budan, aktivan, spreman na promene i na brzinu – i nema šanse da ne uspeš!

Zdravlje

U ovoj ćete godini biti skloni povredama i padovima imuniteta (najpre zbog toga što ćete se previše trošiti a nedovoljno odmarati) a potrebno je da budete i oprezniji u saobraćaju.

*ALT

JARAC

Ljubav

U 2021. Jarčevi koji su u vezama moraće da se čuvaju svih tajni i tajnica, jer one mogu biti razlog za probleme, pa čak i prekide odnosa. Oni koji su u bračnim zajednicama – pomenute stvari ne bi trebale da vam prave problem, ali će zato on dolaziti sa druge strane – iz sektora finansija koje će s vremena na vreme biti pravi izvor rasprava između partnera i vas. Do nesklada će dolaziti zato što – kad vi budete u fazonu štednje, partner će želeti da troši… i obrnuto. Periodi koji mogu donositi napetost su u prvim mesecima godine, tokom leta i tokom novembra i decembra. Što se tiče tajni i tajnica – tu već nemamo neke konkretnije vremenske okvire – bukvalno je cela 2021-a jedna velika mogućnost da nešto prikrijete… i budete uhvaćeni. Što se tiče slobodnih Jarčeva – januar, a naročito februar zaista može doneti jednu interesantnu osobu u vaš život. Još jedna lepa šansa one koji su spremni da se zaljube jeste od aprila do juna i poslednja dva meseca u godini. Zauzeti u 2021. uče da se mudrošću i strpljenjem postiže više nego raspravama, a slobodni – da je ponekad potrebno svesno staviti roze naočare na nos.

Posao

Saturn vas je dve i po godine učio da budete strpljivi, mudri i uporni i sada je vreme da te lekcije i primenite. Tokom 2021. će vam se više puta otvarati "šanse" za brzinske zarade – e tada je potrebno prvo sesti i razmisliti da li je to za vas ili ne, ne zaletati se. Iako je vaš poslovni segment stabilan, finansijski nije – a te finansije najpre možete pokvariti sopstvenom brzinom, impulsivnošću i željom da se oparite što pre. Otvaraće vam se vrata saradnji sa drugim gradovima i inostranstvom, a pružiće vam se mogućnost i da se oprobate u nečem potpuno novom. Obratite pažnju na prolećni period jer će vam on dati velike šanse da uspete. U ovoj godini se učite vrednosti novca. Zaradićete, ukoliko budete mudri.

Zdravlje

Ishrana je stavka na koju morate obratiti posebnu pažnju. Povremeni problemi sa glavoboljama, kostima i kičmom – vaše hronične boljke. Potrebno vam je više kretanja, fizičke aktivnosti.

*ALT

VODOLIJA

Ljubav

Recite "dobro došli" Saturnu i Jupiteru u vašem znaku i spremite se na godinu u kojoj ćete rasti i odrastati. Bilo da ste u braku ili u vezi – sa svojim partnerima se nećete baš najbolje razumeti u 2021. Smetaće vam njihova komplikovanost i promenljivost, a oni će vas smatrati suviše zahtevnima i teškima. U suštini, vi u ovoj godini morate da se naučite strpljenju i predanosti kada su partnerstva u pitanju, da shvatite da je ponekad potrebno da pustite drugu stranu da bude u pravu. Da, znamo da ste vi uvek u pravu, ali eto – neki put popustite… Imaćete odlične periode i isto tako – teške periode sa onima koje volite. Sam početak i sredina godine spadaju u ovu kategoriju "teški", a sve ostalo – ide vam na ruku ukoliko se samo malo potrudite. Uživaćete ukoliko to budete umeli, a Jupiter vas u ovoj godini uči da prihvatite svaku životnu radost koja vam dolazi. Što se slobodnih tiče – ovo je godina za mnogobrojna nova poznanstva, i naravno – ljubavne šanse. Tih šansi će biti od samog početka godine, ali su najstabilnije one koje vam dolaze tokom avgusta i u poslednjem tromesečju godine.

Posao

Poslovno, ovo je vrlo značajna godina za vas. Godina koja treba da pokaže rezultate svega onoga u šta ste ulagali trud i vreme duži vremenski period unazad. Početak godine vam hoće biti naporan, ali već od februara vi se stabilizujete i žestoko krećete napred. Prolećni meseci i jedan deo leta doneće vam i znatno poboljšanje finansija što će biti dodatni podstrek za vas da nastavite istim tempom. Juli i avgust mogu biti kolebljivi i promenljivi i u tom periodu se morate čuvati pogrešnih poslovnih poteza. Ostatak godine je povoljan po vas. Vodolije u ovoj godini uče da promene ono što ne valja a istraju u onome što je vredno – vaše će biti da prepoznate šta je šta. Ukoliko budete odigrali kako treba – sledi vam uspeh.

Zdravlje

Onoliko koliko vi budete obraćali pažnju na potrebe svog organizma – isti će vam uzvraćati. Neophodan vam je odmor, dobar san, fizička aktivnost i pravilna ishrana. Samo ste sredinom proleća osetljivi.

*ALT

RIBE

Ljubav

Saturn će biti u vašem polju podsvesti i tajni sve do 2023. godine. Jupiter, vladar vašeg znaka tu će boraviti do pred kraj 2021., s tim što će ući u vaše polje ličnosti u periodu maj – jul. Ovo najpre znači da je za vas došlo vreme da se pozabavite svojim unutrašnjim svetom, da ćete imati osećaj da se stvari dešavaju mimo vaše volje i da nemate uticaj na okolnosti. Takođe, mnoge tajne – bilo partnerove ili vaše mogu izaći na svetlost dana, što ne znači automatski da će to doneti nešto loše, naprotiv. Možete osetiti olakšanje zato što su neke situacije konačno čiste I daju vam priliku da definišete svoj odnos. Napeti periodi za partnerske odnose su na početku godine i jednim slabijim delom tokom jula meseca. Vi u ovoj godini učite da je istina jedino važna, gradite svoj unutrašnji svet i jačate veru u sebe. Slobodne Ribe – imate velike mogućnosti da uđete u tajne priče, što u početku može izgledati kao zaista zanimljivo i inspirativno, ali vam može doneti i razočarenje kasnije. Ceo prvi deo 2021. je "opasna zona" baš za ovakva dešavanja i tek drugi deo godine je povoljan za prave i trajne priče. Ne tajne.

Posao

U ovoj godini morate da naučite da prebrodite svoje strahove i usudite se na promenu. Da shvatite da ukoliko niste uspeli iz prvog pokušaja, to ne znači da treba odustati, naprotiv. Ova godina vam donosi napornu svakodnevicu, zahtevne obaveze i teškoće sa onima sa kojima sarađujete. Takođe, shvatićete da su neki od vaših najbližih saradnika istovremeno i vaša konkurencija, i to nelojalna, ona koja vam radi iza leđa. Na proleće ćete imati jednu odličnu poslovnu šansu i valjalo bi je iskoristiti, jer ćete ponovo takvu priliku imati tek od jeseni ove godine. Ovo su dobri periodi i za napredovanje i promenu posla.

Zdravlje

Početak godine vam donosi pojačan stres i nervozu – potrebno vam je više fizičkih aktivnosti i odmora. Ovo je period kada vam i imunitet može biti slabiji nego inače. Ostatak 2021. je solidan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare