Aktuelno

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Škorpija

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:20

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Škorpija

Podeli:

Ljubav

I pored Urana u vašem polju partnerskih odnosa – ovo će biti neuobičajeno skladna i mirna godina za zauzete Škorpije. Uran vam u 2020-oj daje priliku da na pravi način promenite ono što nije bilo dobro, da se i partner i vi više otvorite jedno prema drugom i rešite mnoga pitanja koja su vas opterećivala. Naglašeno polje komunikacije govori da otvorenim, iskrenim i mirnim razgovorom svaka situacija može biti rešena na najbolji način. Bitno je da se potrudite da što više vremena posvetite voljenoj osobi – iako je sigurno da ćete biti jako poslovno angažovani. U dužim emotivnim vezama ovo je vreme definisanja odnosa – ako ostajete zajedno, spremajte se za neke dosta ozbiljnije stvari i dugoročnije planove od jeseni. Slobodne Škorpije – zabava, provod, nova poznanstva i mnogobrojna dešavanja sa suprotnim polom biće naglašena u ovoj godini. No, prvi njen deo će ipak baciti akcenat na nestabilne i neobavezne odnose, dok je vreme za ozbiljnije stvari i pravu ljubav od avgusta meseca 2020-e.

Posao

Ukoliko pravilo usmerite sebe i date svoj maksimum – ovo bi mogla biti jedna od uspešnijih i profitabilnijih godina za vas. Doduše, njen prvi deo će biti mirniji i stabilniji i biće vam lakše da donesete prave odluke koje doprinose jačanju vaših pozicija ili napredovanju. Ostvarićete kontakte sa jakim ljudima i proširiti svoje dejstvo i uticaj. Oni koji planiraju privatni biznis, verovatno će ga pokrenuti tokom prolećnih meseci. Drugi deo godine ipak od vas zahteva veće angažovanje, borbu na više frontova i pojačano ulaganje napora. Iako povremeno stresan – ovaj period će pokrenuti onaj suštinski deo vas – borca, željnog pobede. Finansijski je ovo izuzetno jaka godina koja će vas u potpunosti stabilizovati.

Zdravlje

Možete imati problema sa vratnim i ramenim delom. Potrebno je da u ovoj godini promenite neke od svojih navika i više se posvetite pravilnoj ishrani i rekreaciji. Moguće su češće tegobe urinarno – genitalnog trakta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare