VAGA

Osetljivost stomaka i urinarnog trakta.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Osetljivost stomaka i urinarnog trakta.

Ljubav

Iako partner ima više inicijative i aktivniji je u vašem odnosu tokom decembra, on će vrlo često tražiti "vreme za sebe" i povremeno ćete imati osećaj da se ponaša suviše opušteno i onako kako njemu odgovara. Iz tog razloga moguće je da će se kod vas javljati posesivnost, isključivost, ljubomora i češće promene raspoloženja – pa ćete drago vam biće u jednom trenutku strasno voleti, a u drugom ga isto tako strasno "napadati".

Ako se takva partnerova ponašanja budu ponavljala (a vrlo je izvesno da hoće) moguće je gubljenje i ono malo strpljenja što imate i prilično burna rasprava u poslednjoj dekadi meseca.

No, ipak će ulazak u zonu praznika doneti smirivanje situacije i više opuštenosti i radosti u vašem odnosu. Slobodni – uzbudljiva ljubano/strastvena dešavanja su više nego izvesna, ali je pitanje da li mogu ići ka ozbiljnijem i trajnijem odnosu.

Posao

Iako možete dosta dobro zaraditi tokom decembra – pitanje je koliko ćete biti uspešni u raspolaganju tim novcem. Budite oprezni i sa troškovima, ali i sa ulaganjima – jer lako možete potrošiti mnogo više nego što ste planirali.

Poslovno, bićete dosta aktivni i ažurni po pitanju obaveza – no, problemi i zastoji će se javljati pogotovo od ulaska u drugu dekadu meseca – ne vašom krivicom, već spletom okolnosti. Bitne dogovore ili papirološka pitanja rešavate tokom poslednje dekade meseca.

Zdravlje

Osetljivost stomaka i urinarnog trakta, a moguće su i respiratorne infekcije. Mogućnost za povrede tokom poslednje dekade decembra.

Venerasapapilotnom.com