VAGA

Osetljiva vam je koža – čuvajte se jakog sunca, a moguće su i alergije i ekcemi.

Horoskop mesečni | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Osetljiva vam je koža – čuvajte se jakog sunca, a moguće su i alergije i ekcemi.

Ljubav

Prva nedelja juna može biti pomalo tenzična kada je odnos sa partnerom u pitanju (razrešite svoje nedoumice, sumnje i preispitivanja odnosa kroz komunikaciju sa voljenom osobom – ne prećutkujte I ne gomilajte tenziju u sebi), ali već nakon toga – ulazite u dosta bolji period koji će potrajati sve do kraja meseca.

Doduše, može da se dogodi da neki parovi jednostavno gurnu pod tepih svaki problem ili ga ostave "za neki drugi put" a više se fokusiraju na zabavu, putovanja, odmor. Slobodne Vage – ovaj će period krenuti vrlo intenzivno I moguće je da se već u prvim danima meseca pojavi osoba koja bi vas oborila s nogu.

No, i ostatak juna je vrlo povoljan za flert, ljubav, uživanje – ali I za ogromne količine provoda sa prijateljima. Bitno je da ćete se u ovom mesecu opustiti, mentalno I fizički preporoditi.

Posao

U jun ulazite pod pritikom obaveza, ali I zahteva od strane saradnika I nadređenih koji vi pokušavate da ispunite. Sa najtežim obavezama završavate baš tokom prve dekade meseca – ne znači da će na dalje sve biti jednostavno, ali ćete lakše i opuštenije funkcionisati.

Komunikacija sa saradnicima će se popraviti I konačno ćete na pravi način "čuti" jedni druge. Takođe, ovo je period kada ste kreativni i sa mnogo ideja koje možete ostvariti. Bićete zadovoljni prilivima, novca će biti više nego inače tokom juna.

Zdravlje

Uglavnom povoljna zdravstvena situacija, sa manjim oscilacijama. Osetljiva vam je koža – čuvajte se jakog sunca, a moguće su i alergije i ekcemi.

Venerasapapilotnom.com