Aktuelno

Veliki mesečni horoskop za jul za svaki znak

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za jul 2021. godine, Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com.

Sreda, 30.06.2021.

12:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Leto nam se lepo zaletelo – pa da pogledamo šta će nam sve interesantno doneti tokom jula.... Na početku meseca u znaku Raka se nalazi Sunce, u znaku Lava su Venera i Mars, dok je retrogradni Pluton u Jarcu. Retrogradni Saturn se nalazi u znaku Vodolije, a u Ribama su retrogradni Jupiter i Neptun.

Uran je u znaku Bika a Merkur u znaku Blizanaca. Ono što će obeležiti ovaj mesec jeste opozicija Marsa i Venere iz znaka Lava sa Saturnom iz Vodolije – aspekt sa kojim i započinjemo juli i čija će nas snaga pratiti prilično snažno tokom prve dekade i u nešto slabijem intenzitetu tokom druge dekade ovog perioda. Mars u Lavu predstavlja potrebu za pobedom, dokazivanjem, pokretom, ambiciju, želju da se osvoji. Venera predstavlja potrebu za ljubavlju, finansijama, uživanjem, sjajem. Saturn je kočničar, blokada, ograničenje, prepreka, zid, prošlost – i na globalnom i na ličnom planu ovi aspekti doneće probleme i lomove. Osećaj da se više ne može izdržati nešto ili neko i potreba da se stvari prelome preko kolena, pobune protiv sistema, moćnika, svega onoga što koči ili što trenira strogoću, blokira, kvarovi. Na ličnom planu ovi aspekti donose osećaj sputanosti, frustriranost, padove raspoloženja. Ostvarenja dolaze “na mišiće“ i kroz borbu. Emotivni i finansijski segment je sa velikim oscilacijama i sve se odvija kroz napor.

Prošlost nas koči da bismo nastavili dalje i dolazi do suočavanja sa istom. Moguće je da ćete ostaviti prošlost iza sebe, ali i da će doći do razrešenja mnogobrojnih odnosa koji su u ovom trenutku u nekoj formi zastoja, nedefinisanosti ili problema. Avanture, emotivne ili poslovne relacije koje nam se otvaraju brzinski samo u početku pokazuju lepo lice – vrlo brzo dolazi do stagnacije i loših dešavanja. Generalno gledano – prve dve dekade meseca ni malo nisu dobre niti za ozbiljnije nove poslovne niti za emotivne početke. Takođe – bilo koji tip odluka kojima na neki način možete promeniti svoj život – vezane za posao, selidbu, kupovinu stana, pokretanje posla – ne sme se donositi brzo i bez saveta ozbiljnih osoba kojima istinski verujete. 10-og jula nas očekuje mlad Mesec u znaku Raka. U suštini od ovog dešavanja pa na dalje počeće lagano da popuštaju negativnosti i bolje ćemo se osećati u sopstvenoj koži. 11-og jula nakon retrogradnog kretanja i dugog boravka u znaku Blizanaca – Merkur prelazi u znak Raka. Više se usmeravamo na porodicu, na one koje volimo, na odmor, rasterećenje, uživanje.

Ovo je dobar period da budemo okruženi onima na koje računamo i kojima verujemo. 22-og jula Venera prelazi u znak Device – više se okrećemo poslovnoj tematici i finansijama koje u ovom periodu i nisu najstabilniji segment. Istog dana i Sunce prelazi u znak Lava da bi već 24-og imali opoziciju Meseca iz znaka Vodolije sa Suncem i pun Mesec. Pun Mesec u znaku Vodolije koji ide ka konjukciji sa Saturnom i kvadratu sa Uranom doneće nam da u danima pre i posle njega imamo velike oscilacije raspoloženja, nerviranje i stres. 28-og Merkur prelazi u znak Lava, retorika postaje gromoglasnija i u ovom periodu često ćemo se susretati sa osobama koje pokušavaju vikom da isteraju ono što žele . Istog dana, Jupiter se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Vodolije a 29-og Mars prelazi u znak Device – ova dva aspekta obeležiće naredni mesec i trenutno nam nisu bitni za dešavanja tokom jula. Jul iskoristite ukoliko je to moguće za odmor od svega – za rasterećenje, putovanje, za leškarenje i uživanje...Budite dobro, srećno!!!!

*ALT

OVAN

Ljubav

Slobodnim Ovnovima jul može da podmeće prošlost i da ih njome sapliće – naročito će prva polovina meseca obilovati dešavanjima sa onima koje želite (ili možda ne želite) da zaboravite. Nešto što je prekinuto može se obnoviti i nastaviti – da li će vam doneti mir i stabilnost ili osećaj da ste samo ponovili grešku – videće se ubrzo. Takođe – avantura, flerta i letnjih dogodovština – koliko ti srce ište. No, simbolika je vrlo slična baš kao i kada je prošlost u pitanju – dobar početak ne znači da će i nastavak biti takav. Ako biste želeli da poslušate savet, on bi glasio – uživajte, ali se ne opterećujte time da li će i koliko trajati. Ovnovi koji su u braku uglavnom će imati dobar period – nekih koškanja može biti oko dece, planova ili finansija. Oni koji su u vezama – što više inata i tvrdoglavosti između partnera i vas – to manje mogućnosti da se opustite i uživate. Nestabilni odnosi mogu ući u svoju završnu fazu.

Posao

I finansijski deo, ali i opterećenost obavezama biće posebno naglašeni u prvoj polovini meseca. Novac brzo odlazi a obaveze naleću na vas – pa će ovo biti nešto zahtevniji period u kojem će povremeno biti teško sačuvati mir i hladnu glavu. Drugi deo jula je jednostavniji – mnogi od vas će se spakovati i zbrisati na godišnji odmor, a oni koji ostanu ipak će imati rasterećenje i više prilika da kuliraju na poslu. Ne bi trebalo da dođe do nekih značajnijih promena u poslovnom segmentu. Nije trenutak za promenu posla.

Zdravlje

Ako možete – odmarajte što više. Može i aktivni odmor, ali da se ne preforsirate i da ne precenite svoje snage – pogotovo u prvih desetak dana jula kada su moguće povrede i problemi sa kičmom.

*ALT

BIK

Ljubav

Opozicija od strane retrogradnog Saturna i kvadrat od strane Urana na vašu vladarku Veneru – aspekti koji će biti prilično aktuelni u prvoj polovini meseca – slobodnim Bikovima će u talasima vraćati prošlost, ali im istovremeno donositi i „nesigurnu“ budućnost. Ni jedno ni drugo nije ono što vi priželjkujete, vama su potrebne stabilne emotivne priče u kojima znate na čemu ste i u kojima ne dolazi svaki čas do tumbanja i preokreta. Baš iz tog razloga – za vas bi preporuka bila da se izlazite, družite, uživate i u flertićima, da dozvolite sebi da zasijate – ali da ne očekujete previše i da se ne vezujete. Tek od poslednje nedelje meseca i kroz avgust – za vas dolazi povoljniji period za ljubav. Oni koji su zauzeti mogu dinamično da se raspravljaju, a mogu dinamično i da uživaju. Ukoliko izaberete ovo prvo – veći deo meseca će vam proći prilično uzavrelo i nestabilno. Izbor drugog garantuje opuštanje, ljubav, uživanje.

Posao

Prvih desetak dana meseca može vam doneti manje zabrinutosti oko finansija. Što se obaveza tiče – ukoliko ne uspete da pobegnete negde i odmorite malo – mogu se pokazati kao dosta zahtevne za vas. Takođe, nadređeni i starije kolege će vam tokom većeg dela jula, a naročito u prvoj polovini često otežavati i komplikovati radni dan. Ukoliko je to moguće – klonite se ozbiljnijih poslovnih odluka i poteza. Trudite se da zadržite hladnu glavu i svoj unutrašnji mir, jer će izazova biti.

Zdravlje Nervoza, stres – potrebno vam je rasterećenje i odmor. Stariji Bikovi mogu imati povremeno problema sa kičmom, želucem i krvnim sudovima.

*ALT

BLIZANCI

Ljubav

Kada je komunikacija u pitanju, sa partnerom ćete ići iz krajnosti u krajnost. Postojaće periodi kada nećete moći da se dogovorite ni oko čega (naročito u prvoj polovini meseca) i svaka sitnica će biti razlog za inat i sujetu.....a postojaće i oni drugi – u kojima ćete funkcionisati savršeno i neki put se razumeti čak i bez reči. U ovim potonjim – uživaćete i u putovanjima i u odmoru i u zabavnim aktivnostima sa voljenom osobom. Poslednja dekada meseca donosi lepa dešavanja u domu za one koji su u braku, kod nekih početak zajedničkog života a kod drugih – sređivanje i renoviranje prostora u kojem žive. Slobodni Blizanci – mesec u kojem se nećete smirivati, nećete stati. Mnogo novih osoba će ući u vaš život – neke od njih će vas privući a neke vam mogu postati dobri prijatelji i imati uticaj na vaš dalji život. Nije baš savršen period za ozbiljnije ljubavne veze, ali za uživanje i strast svakako jeste.

Posao

Jul će vam doneti mnogobrojna poslovna putovanja i aktivnosti, mnogo sastanaka i komunikacije sa različitim osobama – neke od njih će vam doneti povoljnosti, a neke će vam doneti stres. Baš zbog velike količine dešavanja i vaše angažovanosti na više strana, kod vas će biti prisutna nervoza pa je u vama važnim dogovorima i bavljenju papirologijom i bitnim dokumentima potrebno imati hladnu glavu. Dobar period da predstavite sebe u najboljem svetlu i da pokrenete mnogo toga od važnosti.

Zdravlje

Budite pažljivi i oprezni u saobraćaju, bilo da ste vozač ili pešak. Drugi deo meseca donosi mogućnost pojačanih stomačnih problema, tako da vodite računa i o ishrani.

*ALT

RAK

Ljubav

Mnogo toga će se rasvetliti, mnogo toga će vam postati jasnije, na mnoga pitanja o vašem partnerstvu koja su vam važna dobićete odgovore. Nekim Rakovima ovaj će mesec označiti konačni prekid odnosa sa partnerom, ali će zato kod drugih doći do „renoviranja“ veze u kojoj su i njenog postavljanja na stabilnije osnove. Ovo se neće dogoditi preko noći i može potrajati sve do poslednje nedelje meseca. Parovi koji nisu na ozbiljnim preispitivanjima temelja svoje veze imaće jedan uglavnom pomalo dosadan mesec u kojem će povremeno biti sitnih trzavica sa partnerom, ali u drugom delu jula i nekih lepših i opuštenijih dešavanja. Slobodni Rakovi – postaćete mnogo aktivniji, naročito od početka druge dekade jula. I u ovom periodu prošlost ima veliki uticaj na vas, pa čak i ako se ne vratite nekom od bivših partnera - možete ući u ljubavnu priču koja nosi jake elemente povezanosti sa prošlošću.

Posao

Opuštenost sa kojom ste u prethodnom periodu baratali svojim finansijama dovešće do toga da se u prvoj dekadi jula malo „stisnete“ i zaključate novčanik, iako će vas i dalje mnogo toga mamiti na trošak. Sunce i Merkur koji će tranzitirati kroz vaš znak doneće vam priliku da napravite promene, da poboljšate svoj način funkcionisanja i da se više aktivirate u pregovorima sa potencijalnim sastancima. Sebi ste najbolji savetnik ovih dana – vreme je da počnete da sprovodite svoje ideje i planove.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Nešto više računa povedite kada je ishrana u pitanju, kao i hidratacija. U prvom delu meseca čuvajte se sunčanice.

*ALT

LAV

Ljubav

Opozicija Marsa i Venere sa Saturnom iz polja partnerstava nije ni malo jednostavan aspekt za one u brakovima i dužim emotivnim vezama i ukoliko ne budete sa mnogo svesnosti, strpljivi i tolerancije radili na odnosu sa voljenom osobom – u nekim slučajevima može doći do zahlađenja, distanciranosti, pa čak i prekida veze. Saturn je retrogradan trenutno i pokazuje da problemi nisu novi – oni već neko vreme traju i samo su potiskivani ili ste se partner i vi pravili da ih ne primećujete. Ukoliko oboje budete odgovorni i spremni na dogovor – drugi deo meseca će doneti spuštanje tenzije i više prilike da uživate zajedno, a ne samo da se preispitujete. Slobodni Lavovi – sa Marsom i Venerom u svom znaku vi pokazujete tendenciju da po pitanjima ljubavi idete napred i ostavite prošlost iza sebe. No, nove prilike trenutno bar nisu sjajne i ne obećavaju stabilnost, a prošlost se uporno provlači kroz vaše dane. Eventualno možete da ćapite neku avanturicu ili pak neku brzinsku pričicu.

Posao

Energije i snage imate više nego dovoljno i to je sada odlično – jer će vam itekako biti potrebno i jedno i drugo. Sigurno je da možete očekivati i teškoće i probleme i nesporazume i kontakte sa zahtevnim klijentima i saradnicima. Izazova će biti, ali ako budete funkcionisali pametno – iste ćete moći da rešite u svoju korist. Ako nešto vidite da ne ide, sačekajte malo pa pokušajte opet. Kada pregurate prvu polovinu meseca, već ćete lakše disati i tada vam ide jednostavniji i plodonosniji period.

Zdravlje

Kod starijih Lavova su mogući problemi sa kičmom i krvnim sudovima a mlađi bi trebali da se čuvaju povreda, ali i predugog boravka na suncu.

*ALT

DEVICA

Ljubav

Segment prijatelja i izlazaka će biti vrlo aktivan tokom jula, pa se slobodnim Devicama preporučuje da se opuste i više nego inače uživaju u životu i zabavnim aktivnostima. Možete upoznati nekoga ko će vam se dopasti, ali ne bi bilo dobro zaletati se u emotivnu priču – sačekajte poslednjih nedelju dana jula koji donose prave pozicije planeta za nove ljubavne početke – u vaš znak će uploviti Venera i Mars i to jeste vreme da se novo ljubavno „seme“ posadi. Neki od vas će imati jake uticaje prošlosti maltene tokom celog meseca – pokušavali nešto ili ne – moguće je da će vam tek kraj jula „otvoriti oči“. Ukoliko vam se otvara mogućnost ulaska u tajnu priču, pogotovo u prvom delu jula – pokušajte da to izbegnete, jer nije trajno i doneće vam gomilu problema i stresa. Zauzete Device imaju mnogo toga da razgovaraju sa partnerom – potrebno je da rešite probleme iz prošlosti da biste kao par mogli da nastavite dalje.

Posao

U ovaj mesec ulazite pod velikim pritiskom – zapeli ste da neke situacije pokrenete ali koliko god da je vaš trud veliki, izgleda kao da sve stoji. Džabe je nervirati se i dizati tenziju i sebi i oko sebe – potrebno je da budete pametni i da sačekate – od ulaska u drugu dekadu meseca biće jednostavnije realizovati i rešiti ono što vas muči. Ne donosite odluke potaknuti nestrpljenjem i besom. Poslednja nedelja meseca vam donosi one, prave rezultate koje očekujete, kao i dobre prilike za napredovanje.

Zdravlje

Nemojte forsirati sebe, ni fizički a pogotovo ne mentalno. Potrebno vam je da se odmorite i rasteretite od svega. Oni sa hroničnim problemima mogu imati komplikacije i teškoće.

*ALT

VAGA

Ljubav

Ni Vage u emotivnim i bračnim vezama ne mogu da tokom jula izbegnu Saturnovo „rešeto“ koje će propustiti samo odnose koji imaju stabilnost i zajedno sa njom – i osnovu da traju. Mnogi odnosi će u ovom periodu doći u fazu do pred sam kraj....ili će se taj kraj zaista i dogoditi jer će suštinske razlike početi da isplivavaju na videlo. Gro dešavanja će biti u prvoj polovini meseca, dok drugi deo jula ipak donosi opušteniju i vedriju atmosferu – naravno, kod onih parova koji su „preživeli“ teškoće i potrudili se da pronađu kompromis i razumevanje sa osobom koju vole. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali da to i ostanu, makar do polovine meseca. Ne znači da nećete imati prilika – o, hoćete – i novih i starih, ali momenat da se nešto započne i obnovi nije baš najpovoljniji. Koliko god da ste privučeni, bilo novitetima bilo prošlošću – dajte priliku sebi da hladne glave donesete odluke koje se tiču emotivnih početaka.

Posao

Em drugi očekuju mnogo od vas em ste sada u prilici da se pokažete i dokažete jer vam se otvaraju poslovne šanse koje ste dugo priželjkivali. No, to dokazivanje neće biti baš lagano, pogotovo tokom prve polovine meseca. Suočićete se sa mnogobrojnim poslovnim izazovima i sa sporošću i preprekama baš u onim projektima koji su vam od najveće važnosti. U prvom delu meseca pokušajte da obuzdate svoju potrebu za troškarenjem, jer će prilivi biti neujednačeni i manji od uobičajenih.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija tokom većeg dela jula. Poslednjih desetak dana meseca mogu biti obojeni pojačanim mentalnim i fizičkim umorom a kod starijih – aktiviranjem hroničnih problema.

*ALT

ŠKORPIJA

Ljubav

Tenzija koja će potrajati tokom prve polovine meseca prisutna je kod Škorpija u porodičnom segmentu i bračnim relacijama. Između partnera i vas postoji neslaganje po mnogim pitanjima, iako pokušavate da pronađete zajednički jezik i rešenje. Uz strpljenje, toleranciju i na prvom mestu – uz ljubav i posvećenost – itekako je moguće da se sve reši na zadovoljavajući način. Ostatak meseca će biti manje komplikovan po vas. Oni koji su u vezama – pitanja koja niste rešili a koja se tiču budućnosti i definisanja vašeg odnosa – ponovo će biti na dnevnom redu. Ukoliko je vaša veza stabilna, uspećete da pronađete rešenje. Ukoliko nije – pa....mnogi škorpionski odnosi će pući tokom jula. Slobodne Škorpije – otimanje od prošlosti će vam odvući dosta energije a uopšte nisam sigurna da ćete uspeti u tome. U svakom slučaju, za nove početke, bilo na starim bilo na novim osnovama – povoljna je tek poslednja nedelja jula.

Posao

Već neko vreme postoji napetost i tenzija kada je poslovni segment u pitanju i sigurno je da će se ovakav trend nastaviti i tokom jula, najpre njegovog prvog dela. U prvih nedelju dana meseca jako obratite pažnju na odnos sa saradnicima, šefovima, sa ugovorima koje sklapate. Mogući su i nagli prekidi saradničkih odnosa. I pored zahtevnih momenata koji se postavljaju ispred vas – vi uspevate da ostvarite rezultate kojima se nadate i da zablistate u ostatku meseca. Privatnicima slede problemi sa finansijama.

Zdravlje

Zdravstveni segment je opterećen u prvoj polovini jula. Čuvajte se predugog boravka na suncu, a moguće su i jake meteoropatske reakcije. Stariji mogu imati problema sa kičmom i krvnim sudovima.

*ALT

STRELAC

Ljubav

Zajednički jezik će biti teško pronaći sa partnerom tokom prve polovine jula meseca. Voljena osoba će biti previše dramatična i komplikovana za vaš ukus, a ona će smatrati da ste vi teški i previše zahtevni. Možda ni jedno od vas dvoje nije u pravu, a možda ste oboje – suština je da ćete vrlo često pronalaziti razloge da zamerate što šta jedno drugom. Umesto što dozvoljavate da vas ovakve stvari potresaju, bolje je da pravite zajedničke planove – najpre one o putovanju i o odmoru. Jer, to bi vam oboma sada bilo potrebno i priuštilo vam više mira i opuštenosti. Drugi deo meseca je savršen da negde otputujete, a ako niste u mogućnosti – da više vremena provodite u nekim lepšim i zabavnijim aktivnostima. Slobodni Strelčevi – iako ćete imati priličan broj udvarača oko sebe, što novih što starih - ne preporučuje vam se da brzinski ulazite u emotivne priče. Dajte sebi priliku da vidite ko zaista zaslužuje da dobije vašu pažnju.

Posao

Tokom prve polovine jula mogući su problemi i tenzija vezani za dogovore, ugovore, poslovna putovanja, sa opremom i tehnikom a i kroz napetost u odnosu sa kolegama i saradnicima. Projekti koje ste započeli se odvijaju usporeno i sa teškoćama i trebaće vam dosta strpljenja i živaca da biste ih priveli kraju. Problemi sa dokumentacijom i dozvolama. Druga polovina meseca može pokazati da je sve ovo kroz šta ste prošli itekako vredelo truda jer vas u ovom periodu očekuju povoljnosti i dobre poslovne prilike.

Zdravlje

Nervoza i stres su dosta prisutni kod vas tokom jula. Pokušajte da se više opuštate i relaksirate, ali i da budete fizički aktivni – kroz plivanje, šetnju, lagane vežbe. Budite oprezni u saobraćaju.

*ALT

JARAC

Ljubav

Prilično tenzije je prisutno kod vas u prvih desetak dana jula. Moguće je da partner i vi ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima – finansijskim, onim koji se tiču tempa i budućnosti vašeg odnosa ili ste jednostavno oboje nervozni zbog ličnih problema i to prenosite u zajedničke trenutke. U svakom slučaju, u ovom periodu izbegavajte da se konfrontirate i pokušajte da se više opuštate zajedno i uživate. Skrenite misli lepim dešavanjima i planovima. Od polovine meseca situacija se dosta popravlja a poslednjih nedelju dana jula će doneti više emocija i strasti u vaš odnos. Slobodni Jarčevi – velike strasti trenutno vladaju vama – bilo da su vezane za osobu iz prošlosti ili nekog novog ko se pojavljuje. No, koliko god strast bila lepa, ona nije prava osnova za iole trajniju i ozbiljniju priču. Zato vam se ne savetuje da se brzinski zalećete u emotivne odnose, već da sačekate do poslednje dekade jula meseca.

Posao

Finansijski segment, problemi i troškovi, kao i teškoće kada je naplata u pitanju oduzimaće vam dosta vremena i živaca tokom prve polovine jula. Itekako je moguće da će i neki neplanirani izdaci ili računi koje ste zaboravili doći na dnevni red. Rešavajte polako i strpljivo jedno po jedno – na bolje u segmentu finansija krenuće u drugom delu meseca, a potpuna stabilizacija vas očekuje od kraja jula. Generalno gledano – jul je zahtevan i traži od vas potpunu fokusiranost na posao i obaveze koje imate.

Zdravlje

Problemi sa kostima, zglobovima, kičmom. Moguće su i povrede u brzini i nepažnji. Ovo je mesec u kojem je potrebno da se više odmarate i sklanjate od stresa.

*ALT

VODOLIJA

Ljubav

Zbog prilično kompleksnih aspekata koje trpe vaša polja stabilnosti, porodice i partnerstava Vodolije bi sa dosta strpljenja trebale da koračaju kroz prvu polovinu meseca. I partner i vi ste pod pritiskom i u ovakvim situacijama trebalo bi pronaći kompromis i težiti lakšem i opuštenijem funkcionisanju – nije dobar trenutak da rešavate neku ozbiljniju problematiku, pogotovo ako ste se na istoj već saplitali u prethodnom periodu. Za vas dvoje bi bilo dobro da više emocija i pažnje pružite jedno drugom, ne inatite se. Drugi deo meseca donosi kod oboje bolje raspoloženje i više strasnih i lepih trenutaka. Slobodne Vodolije – ovo je mesec u kojem ste aktivniji i u kojem više osoba pokušava da skrene vašu pažnju na sebe. Dosta se sporo otvarate ka novim emotivnim mogućnostima, ali će to biti lakše u drugom delu meseca jer je u prvom delu jula ipak prošlost primarna i jako prisutna kod vas.

Posao

Nervoza i potencijalne konfliktne situacije sa saradnicima jako su prisutni u prvoj dekadi meseca. Ovo je period u kojem ne treba donositi nagle odluke, pogotovo ako su one izazvane pomenutim dešavanjima. I pored teskobe koja je prisutna, ovo jeste vreme u kojem se obim vašeg poslovanja pojačava i u kojem vas očekuje dosta sastanaka, pregovora, pa čak i poslovnih putovanja. Nemojte biti opušteni kada je finansijski segment u pitanju – prilivi će dolaziti u talasima, nešto sporije u prvom delu jula.

Zdravlje

Potrebno je da se što više opuštate, ali i imate blagu fizičku aktivnost. Čuvajte se sunca u prvoj dekadi jula. Stariji mogu trpeti hronične probleme u tom periodu.

*ALT

RIBE

Ljubav

Određena problematika muči i partnera i vas. Moguće je da se ona vezuje i za obostrane lične teškoće, ali je evidentno da se velikim delom vezuje baš za vaš odnos koji je u prethodnom periodu imao prilične oscilacije i mnogo toga je ostalo nerešeno i nedorečeno. Kako ćete pregurati ovaj mesec zavisi mnogo i od stabilnosti vaše veze ali i od obostrane spremnosti da korektno i otvoreno, bez preterane drame i inata popričate o onome što vam predstavlja teškoću. Ljubavi i povezanosti ima, ali samo to nije dovoljno da bi vas održalo i sredilo situaciju. Do poslednje dekade jula mnogo toga će se znati i biti definisano – za neke period nakon toga donosi smirivanje, za druge – otrežnjenje i neprijatnosti. Slobodne Ribe – iako se u ovom periodu može pojaviti osoba koja bi privukla vašu pažnju, ne bi se trebalo zaletati u odnos – pogotovo ne ako on nosi bilo kakvu vrstu tajnosti sa sobom.

Posao

Glavni fokus za vas ovog meseca je baš na onome što se vezuje za posao i za radne aktivnosti. Stresa na poslu će biti, naglašeno tokom prve polovine jula ali će isto tako biti i dobrih šansi, novih poslovnih prilika i podrške od strane osoba koje su vam bitne. Radno okruženje i kolege, saradnici će vam crpeti snagu jer ćete morati da se bavite i stvarima koje nisu u vašem opisu posla. Sa nekim većim troškovima završavate u ovom mesecu i drugi deo jula je dosta stabilniji i sa boljim prilivima.

Zdravlje

Ribe koje imaju neke hronične probleme, trebale bi da budu opreznije tokom prvog dela meseca. Generalno gledano – skloni ste iscrpljivanju i stresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare