Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Lavovi na ivici "pucanja", Ribama troškovi

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 25.04. do 2.05.2021. godine, Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 25.04.2021.

12:56

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Lavovi na ivici

Podeli:

OVAN

Hrana

Ovnovi su u periodu kada su podložni alergijama na hranu, čak i trovanju namirnicama koje su neispravne ili nedovoljno termički tretirane. Izbegavajte brzu hranu, a budite nešto oprezniji i sa prvim sezonskim voćem, naročito jagodama.

Ljubav

Pun Mesec će se jako odraziti na dešavanja u emotivnoj sferi i njegov intenzivan uticaj očekujte u prvoj polovini sedmice. Osećaj obostrane emotivne povređenosti može biti vrlo jak, razmimoilaženje po bitnim pitanjima u vašem partnerstvu takođe. Ne pumpajte negativnu energiju, trudite se da što pre dovedete situaciju u normalu. Drugi deo sedmice donosi olakšanje i rasterećenje. Slobodni Ovnovi – malo je verovatno da u ovoj sedmici može biti nekih posebnih ljubavnih noviteta. Osobe sa kojima ste već u kontaktu pokušavaće više da vas aktiviraju i želeće intenzivniju komunikaciju sa vama.

Posao

Naglašeno u prvom delu sedmice – sve u vezi finansija u potpunosti će okupirati vašu pažnju. „Bitka“ za stabilnije novčane tokove se nastavlja a u njoj ćete u jednom trenutku biti uspešni, u drugom – potonuti pod teretom troškova. Generalno gledano – svaka vrsta dogovora je u ovom periodu dosta zahtevna i verovatno je da će se krajnja realizacija prebaciti za prvu dekadu maja meseca. Spor tempo u poslovnim dešavanjima koja su vam bitna vas nervira, ali je teško da bilo šta možete pogurati na silu. Novac Mrljavo. Čas ga ima, čas ga nema. Kad ga ima – ode očas posla.

Zdravlje

Stomačni deo je osetljiv. Ne nervirajte se i ne tovarite sebe stresom.

*ALT

BIK

Hrana

Možda svoje nezadovoljstvo pretačete u potrebu za hranom. A možda ste baš toliko srećni i zadovoljni da prosto želite da počastite sebe najboljim zalogajima. Mada je verovatno treća opcija u pitanju – ove sedmice uživate u hrani. I to je jednostavno tako.

Ljubav

I dobro ste i niste. U suštini, kao da vas trenutno ne koče i ne sputavaju baš okolnosti koje se vezuju za odnos sa voljenom osobom, nego nešto drugo sa strane skreće vašu pažnju na sebe, oduzima vam vreme i ne dozvoljava da budete rasterećeni. Verovatno je poslovni segment „krivac“ za manjak vašeg vremena sa voljenom osobom. Ovo se neće odraziti na vaš odnos, ali će povremeno donositi talasanja i nemir koje ćete uspevati da prevaziđete. Slobodni Bikovi – aktivnosti sa suprotnim polom ima i definitivno se neke osobe motaju oko vas šaljući vam signale da su zainteresovane.

Posao

Poslovno, bićete dobro. Istina je da će izgledati kao da se sve oko vas urušava, da je svakodnevica ispunjena haosom, težinom, napornim ljudima i još napornijim kontaktima sa njima – ali vi ćete vrlo elegantno kroz sve to ploviti. I isploviti. Umećete da kažete i uradite baš ono što treba, baš onda kada treba. Na vas će moći da se oslone svi i iako će vam to donositi opterećenje – negde će vam i prijati što ste došli na poziciju kakvu odavno zaslužujete. Ne zastajte pred preprekama, rešive su. Novac Niste oduševljeni svojom finansijskom situacijom, ali shvatate da ona i nije toliko loša.

Zdravlje

Vreme je da se više fizički aktivirate. Prijaće vam.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Sa tranzitnim Marsom u polju hrane i punim Mesecom u polju svakodnevice i navika dobijete ovo – jedete kao da vam je poslednje, brzo i u trku, maltene ne žvaćući. Ili – emotivno mentalne oscilacije „lečite“ hranom.Ni jedno ni drugo nije baš dobro i donosiće vam probleme sa probavom.

Ljubav

Dovoljna će biti samo jedna reč da opiše odnos sa partnerom u ovoj nedelji – neusaglašenost. Nekako se razmimoilazite – u komunikaciji, u susretima, u dogovorima, u slobodnom vremenu, u potrebama. Tokom cele nedelje ćete se „juriti“ i u raspoloženjima – kad ste vi skroz ok, partner je nešto u bedaku i nervozan. I obrnuto. Ako vidite da nešto ne ide, pogotovo kada su dogovori u pitanju – bolje sačekajte dan ili dva nego da potencirate. Nije ovo strašan period po vaš odnos, samo je naporan. Slobodni Blizanci – domunđavanje i čačkanje sa nekim vam baš prija, budi vam strasti i motiviše vas.

Posao

Pun Mesec u polju koje vlada obavezama i funkcionisanjem na dnevnoj bazi u poslu izneće na dnevni red verovatno dosta toga što baš i nemate volju da rešavate ili da se sa tim suočavate. No, to što vi okrećete glavu od nekih situacija ne znači da će one mirakulozno nestati, naprotiv – moraćete da se bavite njima. I koliko god to u početku bilo naporno i zahtevno, sigurno je da ćete do rešenja doći. Jedino može da se dogodi da rešenja ne budu baš u ovoj nedelji nego kasnije, ali ćete svakako napraviti prve korake. Novac Koliko para dođe,toliko i ode. Stežu vas troškovi, ali se borite.

Zdravlje

Osetljiv je stomak, grlo.

*ALT

RAK

Hrana

Pun Mesec u Škorpiji Rakovima otključava sve apetite – I one za hranom ali I neke druge, jel da.....No, pošto u ovom delu o hrani pišemo, onda – sve će vam biti povod da se dohvatite frižidera. Dobro ste raspoloženi – kopate po frižideru. Loše ste raspoloženi – kopate po frižideru. I tako u krug....

Ljubav

U ovoj sedmici ste što se partnerskih odnosa tiče ok. Nije savršeno, da se razumemo – pogotovo vam prvi deo nedelje može biti pomalo naporan jer ćete se sa dragim bićem natezati oko svega (verovatno ćete vi snositi veliki deo krivice jer ćete imati jako čudne oscilacije raspoloženja), ali ostatak sedmice je vrlo korektan i može biti ispunjen lepom energijom. Slobodni Rakovi – pun Mesec u vašem polju ljubavi ukazuje na to da u vašem životu itekako postoji osoba ka kojoj ste okrenuti, a i ona je vrlo zainteresovana za vas. Sada još ostaje da neko od vas dvoje povuče konkretne poteze.

Posao

Poslovno je ovo smuti pa prospi nedelja. Nije loša jer zaista postoje dobre šanse za jačanje saradničkih odnosa i proširivanje posla,ali sa druge strane gledano –sve bre nešto ide sporo, razvlači se, natežete se sa ljudima i situacije vam razbijaju pažnju na sto strana. No, motiv za borbu definitivno imate, a imate i dobre predispozicije da izgurate ono što vam je važno. U vama se probudila želja da se maksimalno angažujete oko svega jer negde „mirišete“ da ste na korak do boljeg i uspešnijeg poslovnog perioda. Novac Početkom nedelje – unezverenost zbog troškova. U drugom delu – ihaj,potroši sve što imaš!

Zdravlje

Raspoloženje vam je prilično mutno. Vodite više računa o ishrani. Krećite se, prijaće vam.

*ALT

LAV

Hrana

Vi ste u periodu kada ste rastrgnuti iz među porodičnih i poslovnih obaveza i nekako najmanje vremena ostaje za vas. Često ćete biti umorni, statični, samo sa željom da što pre pojedete nešto i malo dremnete i odmorite se. Ne preskačite obroke, a pogotovo nemojte imati samo jedan – preobilan!

Ljubav

Pa...ne baš jednostavna sedmica za partnerske odnose. U najboljem slučaju – nećete imati vremena jedno za drugo, ali verujte – bolje da postoji nedostajanje jer previše zajedničkih trenutaka će pre ili kasnije dovesti do zategnute situacije između vas dvoje. Vi lično se osećate nekako razapeto, a imate utisak da partner samo potencira na onome što on želi, u potpunosti zanemarujući vaše želje i potrebe. Slobodni Lavovi – ima tu kao nekih dešavanja, ali sve je to slabo,mrvičice, luk i voda. Trenutno vam emocije baš i nisu prioritet, imate vi prečih stvari koje vas okupiraju i skreću pažnju na sebe.

Posao

U nekim momentima je situacija zategnuta do granice pucanja. I ta „pucanja“ ne moraju da budu u saradničkim, poslovnim odnosima – mogu se odvijati i u vašoj glavi donoseći vam ogromnu nervozu jer imate osećaj da sve ide toliko sporo da sporiije ne može biti. Ulažete ogromnu količinu truda a čini vam se da to ne daje ama baš nikakve rezultate, bar ne one koji bi po vašem mišljenju bili zaista opipljivi i vredni. Sve što radite sada, daće svoje plodove – ali ćete morati da budete strpljivi i istrajni. Novac Novac će dolaziti, ali u daleko manjem obimu od vaših potreba.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa grlom i ishranom. Krećite se više.

*ALT

DEVICA

Hrana

I za Device stoji upozorenje o ispravnosti namirnica i eventualnoj alergiji na neke od njih. Trudite se da voće i povrće dobro operete, a meso i mlečne proizvode obavezno proverite – koliki je rok trajanja – a takođe i dobro termički obradite.

Ljubav

Komunikacija sa dragim vam bićem neće biti baš kako treba, naglašeno u prvom delu nedelje. Neka neprijatna pitanja mogu izaći na dnevni red i ako ste voljni da poslušate savet – bolje je u tom periodu prećutati nego se upuštati u raspravu, jer će ista ostaviti mučan utisak kod oboje. Drugi deo nedelje je dosta bolji, možda situacija neće biti baš savršena kao što biste vi želeli, ali će biti prilično korektna i dobra. Slobodne Device – kontakt i komunikacija sa nekim se pojačavaju. Koliko god da vam to prija, nisam sigurna da će u ovoj nedelji doneti konkretan početak ljubavne priče. Samo će vam biti fino.

Posao

U isto vreme vrlo plodonosan ali i zahtevan period za vas. Taj deo „zahtevno“ ne možete nikako da preskočite, zato ne žalite truda jer će vam se sve ovo isplatiti. Ovo je period u kojem savladavate prepreke, rušite blokade i ostvarujete dobre dogovore, iako će pregovori biti naporni i neke svoje zahteve ćete morati da promenite. Mnogo toga jeste na vašoj strani sada i otvara vam šansu za dalje napredovanje, zato se potrudite da date sve od sebe. Budite na visini onoga što se očekuje od vas. Novac Iako ste finansijski stabilni, u ovoj vas nedelji očekuje dosta troškova.

Zdravlje

Čuvajte grlo. Mogućnost sitnijih povreda.

*ALT

VAGA

Hrana

Tokom ove sedmice ćete imati češća slatka I slana iskušenja i pojačan apetit. To nije problem, jer se i energetski više trošite, samo nemojte preterivati. Nemojte oscilacije raspoloženja lečiti hranom, pogotovo izbegavajte da klopate u večernjim satima.

Ljubav

U prvom delu nedelje vaš emotivni život i odnos sa partnerom je otprilike nula, a biće odlično ako to ne pređe u minus. Ne mora da znači da ćete se svađati, jednostavno – vi ste u nekoj fazi zvanoj „nit znam šta hoću niti da li uopšte nešto hoću, samo znam da mi se ne sviđa ovo u čemu sam i kako se osećam“. Drugi deo sedmice je kao hajd malo bolji, ali sve to i dalje deluje kao nategnutno i isfolirano. Slobodne Vage – čak i da postoji osoba koja vam se zaista dopada, komunikacija će sa njom ove nedelje biti teška, spora, mestimična – jednostavno, nećete dobiti ono što vam je potrebno. Lakoću i opuštenost.

Posao

Nema one vaše razdraganosti, opuštenog i optimističnog pristupa obavezama, ljudima, čak i problemima. Ušli ste u neku fazu namrgođenosti, zlovolje, prosto rečeno – otaljavate sve ono što morate uraditi i teško vam je da se pomerite. Naravno, kao po običaju – baš kad vi niste u fazonu, od vas se očekuje da date svoj maksimum. Tako ćete se vi u ovoj sedmici boriti sami sa sobom, terati se na pokret i delovanje, što će bar u prvom delu nedelje biti izuzetno naporno. Drugi deo – hajd još i nekako.... Novac Sve vezano za finansije vas boli i muka vam je više od natezanja i prebrojavanja.

Zdravlje

Ozbiljnije preispitajte svoje navike.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Sa punim Mesecom u svom znaku početkom ove sedmice, slobodno možete da kažete „doviđenja“ svim dijetama ili zdravim režimima ishrane koje ste otpočeli. U takvom ste mentalno emotivnom stanju I sa takvim oscilacijama raspoloženja da biste u pojedinim trenucima pojeli I masno ćebe.

Ljubav

Budite sigurni – šta god da uradite, neće biti dobro. Šta god da partner uradi – isto neće biti dobro. Šta god da želite – nema ništa od toga. Šta god da partner želi – takođe, nula. Jedino ako baš oboje imate želju da se nervirate i natežete – e, to već možete da ostvarite. I nije neki izbor, jel da? U principu – da pričamo bez šale – ovaj period je zahtevan za vaša partnerstva. Ne talasajte mnogo, ni jedno ni drugo – primirite se i pokušajte da se koliko toliko uskladite. Slobodne Škorpije – vrcaju emocije iz vas sa svih strana, ali osobe na koju ćete te emocije izručiti – ni od korova. Ili ista ne obraća dva posto pažnje na vas.

Posao

Manje više ista situacija kao u prethodnoj nedelji. S malom razlikom – sada ste još živčaniji nego pre pa će vam sve pasti na leđa sa više mentalnog i fizičkog napora. Makar u prvom delu nedelje imaćete osećaj da ništa ne može da prođe, da se uradi ili da se reši – bez toga da se vi iscrpite do krajnjih granica. I vi ćete imati čudne faze – čas u potpunosti zablokirani, čas rastrčani na sto strana. Koliko god da je zahtevno, verovali ili ne – ovo je ipak dobar period i daće svoje rezultate vrlo brzo. Novac Novca će biti ili previše ili premalo. Pa kome šta zapadne.

Zdravlje

Osetljiviji ste nego što na prvi pogled izgleda. Mogući su problemi sa stomakom.

*ALT

STRELAC

Hrana

Nikako vam neće prijati teški, preobilni obroci jer će vas činiti tromim i statičnim. Trebali bi da tokom ove sedmice izbegavate obroke u večernjim satima, da manje konzumirate mesne prerađevine a akcenat bacite na povrće, belo pileće ili ćureće meso, žitarice i orašaste plodove.

Ljubav

Da će vam se dopasti ova nedelja kada su vaša partnerstva u pitanju – pa baš i neće. Faliće nešto – faliće opuštenosti, ležernosti, dobre atmosfere – pogotovo u prvom delu nedelje. S druge strane, nečega će biti previše – verovatno obaveza, briga, neusklađenosti, razmimoilaženja u komunikaciji. Bljesnuće i po koje zrnce ljubomore, isključivosti, tvrdoglavosti. Da će doći do nekog velikog loma – ma neće. Samo će povremeno biti zamorno. Slobodni Strelčevi – preokupirani ste nekim ličnim obavezama, pitanjima, sobom. Povremeno prozuji po koja interesantna komunikacija – ništa posebno i spektakularno.

Posao

A obaveza na poslu – koliko ti duša ište. I vaših i tuđih – sve nekako završava baš kod vas, da vi obavite, rešite. Vi ćete biti teški za komunikaciju, što nije ni čudno jer ćete biti rastrgnuti na sto strana. No, i oni preko puta vas neće biti ni malo jednostavniji tako da ćete verovatno oko svega morati da se dogovarate tri puta. Drugi deo nedelje je nešto kao malo opušteniji, mada to ne znači da ćete moći da ležerno pristupite obavezama. I dalje će morati da imate četvore oči otvorene i da vodite računa o greškama. Novac Koliko radite, trebali biste da plivate u parama. No, malo je verovatno da je baš tako.

Zdravlje

Sve nešto na sitno – bolucka, svrbi, pecka, žiga, steže, pritiska.

*ALT

JARAC

Hrana

Ukoliko ste poslušali savete i napravili bitne promene u svojim navikama po pitanju ishrane, sada već vidite konkretnije rezultate. Ne samo da izgledate bolje, već se i osećate baš baš dobro. Nešto više hrane bogate vlaknima vam je potrebno tokom ovog perioda.

Ljubav

Da je sjajno nije, ali da se može raditi na popravljanju – može. Mogli bismo da kažemo da je ovo period relativnog mira i stabilizacije. Nećete se sa dragim vam bićem uklapati baš u svakom trenutku, ali povremene distrakcije će biti kratkotrajne i ne bi trebale da utiču na vaš odnos. Ukoliko je u prethodnoj nedelji došlo do nekog dubljeg raskola, sada je vreme da se popravi – sedne i porazgovara, ozbiljno i praktično. Slobodni Jarčevi – vaše polje ljubavi zaista je vrlo aktivno, što će svakako doneti više osoba u vaš život, dešavanja i potrebu za promenama. Vaš fokus se sa posla polako prebacuje na ljubav.

Posao

Pošto ste realno sagledali situaciju, tačno znate šta možete a šta ne – sada je već vreme za ozbiljniju realizaciju planova. Mnogo toga vam u ovom periodu ide na ruku, što ne znači da ćete sve dobijati lako i preko noći, ali znači da je uspeh zaista nadomak vas. Iako će pregovori biti komplikovani i neke stavke ćete morati da menjate u hodu – ipak, ako se sve kockice poklope – iz ove nedelje ćete izaći bogatiji za dobar posao, projekat ili poslovni dogovor. Vreme je da naplatite sav trud iz prehodnog perioda. Novac Prilivi su dobri, ali vam drugi deo nedelje donosi pojačane troškove.

Zdravlje

Solidan zdravstveni period za vas.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Veliki problem vam predstavljaju slatkiši. Koliko god se trudili da se držite nekog zdravijeg režima ishrane, slatki zalogaji su ono na čemu uvek iznova i iznova pokleknete. Pokušajte da svoju glad za šećerom utolite sezonskim voćem.

Ljubav

Raspolućeni ste između poslovnog i emotivnog života, a čini vam se da partner uopšte nema razumevanja za vas. Naprotiv, druga strana tera neku svoju politiku i pokušava da se umeša u sve i da vam određuje prioritete i pravi raspored na dnevnoj bazi, što će vas izuzetno nervirati. Možete da se natežete sa dragim vam bićem a možete i da funkcionišete u fazonu „pametniji popušta“. Na volju vam. Slobodni – podseti me šta to beše ljubaaaaav – pevuše u sebi one Vodolije koje u prethodnom periodu nisu uspele ništa da „maznu“ za sebe. Sad nema više mažnjavanja, moraćete da sačekate.

Posao

Život mi se pretvorio u posao i obaveze – hukću Vodolije, pokušavajući da izorganizuju sebi dan i preskoče usput sve prepreke koje se pojavljuju na dnevnoj bazi. Pa, realno gledano – jeste, pretvorio se. No, dok se neki žale kako posla nema, vi se žalite kako ga ima previše. Umesto žaljenja, prionite na posao jer se ništa neće rešiti samo od sebe. Saturn vas lepo uči da sve što se ostavlja za sutra, obije se o glavu. Prema tome, duboko udahnite i spremite se za još jednu napornu, zahtevnu....ali uspešnu nedelju. Novac Eh, kako bi to bilo fino kad biste taj novac koji dolazi mogli da zadržite. Ali, nema ništa od toga.

Zdravlje

Bez snage ste, sve obavljate na mišiće. Više vodite računa o ishrani, navikama, kretanju.

*ALT

RIBE

Hrana

Budite obazrivi sa izborom hrane tokom ove sedmice, jer vam se češće nego inače mogu javljati stomačni problemi. Izbegavajte mleko i mlečne proizvode, smanjite značajno unos mesnih prerađevina, a obavezno proveravajte i kvalitet i ispravnost namirnica.

Ljubav

U ljubavi i strasti partner i vi ćete biti usklađeni, u komunikaciji i očekivanjima – baš i ne. Jednostavno, u ovoj nedelji ne može biti savršeno, pa se nemojte zarozavati ukoliko baš sve i ne ide po vašim željama. Koristite i uživajte u onome što je dobro, a ono što nije – ne potencirajte na tome. Čini mi se da je nekako najveći problem u tome što vi ne želite realno da sagledate situaciju već „letite“ a onda se razočarate ako partner ne ume da leti isto kao i vi. Slobodne Ribe – emotivni život se lepo zatalasao – ima tu finih dešavanja i zanimljivih osoba i interesantne komunikacije i flertovanja.

Posao

Kad svi stanu, vi nastavljate dalje. Kada svi odustanu, vi ne možete i ne želite. Kada niko ne može da pronađe rešenje – vi ga imate, i to odlično. Jeste, sve ovo donosi da vi želeli to ili ne – uvek upadnete u centar dešavanja i uvek vi vučete – ali to je jednostavno tako. Ne mogu da kažem da vam je ova sedmica lagana, jer nije. Previše će biti svega – i obaveza i papira i dogovora i sastanaka i jurnjave i uključivanja mozga na maksimum. Biće i grešaka, i vaših i tuđih – ali ćete uspeti da ih ispravite na vreme. Novac Onako, nije loše ali nije ni bajno. Troškovi su nešto pojačani.

Zdravlje

Osetljivost grla i disajnih puteva. Budite nešto oprezniji, moguće su i povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare