Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Ribama obaveze, Lavovima "ljubav na čekanju", Vagama stiže novac

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 09.08.do 15.08. 2021. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 08.08.2021.

11:27

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Ribama obaveze, Lavovima

Podeli:

OVAN

Hrana Nepovoljni aspekti koji se vezuju za ishranu, a pod kojima ulazite u ovu nedelju, skreću vam pažnju na to da će svaka vrsta preterivanja, dovesti do tegoba sa varenjem I crevima. Makar izbacite grickalice za kojima često posežete, kao I veću količinu slatkiša.

Ljubav Određena doza sumnjičavosti bi mogla da se povremeno provlači u odnosu sa voljenom osobom. Ni vi nećete biti imuni na to, ali posebno će partner (sa razlogom ili bez) pratiti svaki vaš korak, potez i ponašanje. Ukoliko razlog zaista postoji, budite na oprezu jer se lako možete odati i podstaknuti dodatno partnerovo nepoverenje. Što se slobodnih Ovnova tiče – ono što vam se u ovom trenutku „nudi“ ili što vas privlači – verovatno nije za vas. Bez obzira na vrlo verovatnu razliku u godinama ili zauzetost osobe koja vas interesuje – jako su male šanse da bi ovaj odnos mogao ispuniti vaše želje i potrebe.

Posao Prvih par dana u ovoj sedmici doneće pregršt komplikovanih situacija i nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima. Dogovori idu teško, sa puno promena a verovatno je da će vas okupirati u velikoj meri i problematika koja se vezuje za papire, dozvole. Takođe, mogući su problemi i sa tehnikom, sredstvima komunikacije i u saobraćaju. Čak i ako ste ovih dana na odmoru – malo je verovatno da ćete moći da pobegnete od poziva. Drugi deo nedelje je mirniji, donosi veću organizaciju i fokusiranost na obaveze.

Novac Vodite računa da ne izgubite novac – bilo da vam zaista nestane, bilo da ga „pojedu“ troškovi.

Zdravlje Nervoza će vam se odražavati na stomak i varenje.

*ALT

BIK

Hrana Na prvom mestu bi trebala da bude hidratacija – sem vode, možete uzimati i nezaslađene ledene čajeve, sokove od svežeg ceđenog voća, blago mineralnu vodu. Dobar je period za salate u kombinaciji sa mladim sirom I kiselim mlekom, sa manje mesa I mesnih prerađevina.

Ljubav I u ovoj nedelji, bar u njenom prvom delu – porodični segment „talasa“ i može biti napetosti između partnera i vas koja se vezuje ili za neko renoviranje, kupovinu ili za mlađe članove porodice, troškove. Teško ćete se dogovoriti oko bilo čega. Što se tiče onih koji su u vezama – vama može biti dobro sa osobom koju volite, pogotovo ako ste u ovom periodu okrenuti zajedničkim planovima za kraći odmor ili prosto – uživate jedno u drugom. Slobodni Bikovi – svi zanosi koji se aktiviraju u ovom periodu biće ili kratkotrajni ili će vam doneti manje razočarenje. Ne stavljajte roze naočare i ne žurite u vezu.

Posao Komunikacija sa nadređenima će biti ili nepostojeća (što i nije toliko loše, jel da – neka lepo ćuti i pusti vas da radite svoj posao) ili nećete moći da se dogovorite ni oko čega. U ovom drugom slučaju – u prvim radnim danima pokušajte da se ne uplićete u dokazivanja i rasprave – jer će vam to samo trošiti živce i snagu. Ukoliko budete imali neke kritike na svoj račun (posebno što se tiče papirologije i novca), itekako ćete moći da dokažete da druga strana nije u pravu – ali u drugoj polovini nedelje.

Novac Ukoliko baratate sa novcem ili vrednosnim papirima – pazite da vam nešto ne promakne.

Zdravlje Mogli biste eventualno pokvariti stomak. Neki Bikovi mogu imati i hormonske tegobe, alergije.

*ALT

BLIZANCI

Hrana Nedelja u kojoj vam se kilogrami mogu lako zalepiti, a posle će ih biti teško skinuti. Da, potrebno vam je da se energetski dižete, ali kroz ishranu « konkretnim » namirnicama – mesom, ribom, povrćem…izbegavajte slatko, ali i brzu hranu, grickalice…Ne preterujte!

Ljubav U ovu nedelju ulazite sa aspektom opozicije vašeg vladara Merkura sa partnerskom planetom Jupiterom. Vi ste u malo predramatičnom fazonu, a partner je nervozan za sve pare. Gde je opozicija,tu je naravno – sukobljavanje mišljenja i postupaka i teško (ili nikako) dolaženje do kompromisa. To može da bude i ona varijanta – ćutite kada je potrebno da pričate, a pričate onda kada bi bilo bolje zaćutati. Šta da vam kažem osim da probate da realnije i praktičnije gledate na sve, da ne dižete tenziju. Slobodni Blizanci – možete se zatelebati u nekog ko uopšte nije za vas i koga bi trebalo izbeći u širokom luku.

Posao Super ste vi brzi u poslu, odgovorni, razmišljate i delate na pravi način – nije problem u vašem funkcionisanju. Problem je u tome što ni vaša brzina, ni odgovornost, ni razmišljanje – neće biti dovoljni u prvim danima ove nedelje da možete da kažete da ste bilo šta završili mirno, natenane ili bez nekih komplikacija. Dosta je pojačana tenzija i ono što se očekuje od vas i možete u nekom trenutku i odreagovati – što opet neće rešiti stvari, samo će vama pojačati nervozu. Ne ludujte, samo polako.

Novac Veći troškovi ili čak mogućnost gubitka novca.

Zdravlje Ako ovim tempom nastavite da se nervirate, imaćete problem sa tomakom.

*ALT

RAK

Hrana U dosta nervoznom i čudnom raspoloženju ulazite u ovu nedelju, a što veće promene u raspoloženjima, to veća nestabilnost po pitanju ishrane. Zato ćete u ovom periodu imati skokovit apetit i biće vam teško da postignete balans. Mogući problemi sa varenjem iz tog razloga.

Ljubav Mnogo toga vam oduzima vreme ovih dana – neke praktične, lične obaveze kojima morate da se bavite, okupiranost finansijskim segmentom i time kako popraviti stanje u ovom sektoru – tako da su ljubav, ali i odnos sa partnerom otišli u drugi plan. I kod dragog vam bića je slična situacija, pa ova nedelja ne daje baš mnogo prostora za vas dvoje. Možda je i bolje tako, jer sa toliko obostrane nervoze i napetosti – verovatno biste uspeli jedno drugom da pokvarite raspoloženje. Slobodni Rakovi – zanimljiv emotivni period se nastavlja, ali ste još uvek sa simpatijom u fazi „čačkanja“ i povremenih kontakata.

Posao Jako ste fokusirani na to da pokrenete situacije koje su vam od važnosti. Da pokrenete dogovore, da pokrenete sebe, da rešite neka papirološka pitanja. Prva polovina nedelje će doneti priličnu dozu haotičnosti, verovatno i zastoje koji će biti prouzrokovani nesporazumima, teškoćama sa papirima, manjkom kvalitetne komunikacije između saradnika i vas. Drugi deo sedmice vam olakšava funkcionisanje na dnevnoj bazi jer uspevate da se lakše organizujete i prionete na posao.

Novac Morate vi još prilično da radite na ovom segmentu da biste mogli da kažete da ste stabilni.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje i dosta stresa. Odmarajte, šetajte, hranite se kvalitetno.

*ALT

LAV

Hrana U ovoj nedelji će vam prijati lagani obroci koje ćete uzimati češće tokom dana. Ukoliko ste u mogućnosti – neka to budu tri glavna obroka I makar tri manje užine koje se mogu sastojati I od šake orašastih plodova ili male činije voćne salate.

Ljubav Između partnera i vas kao da je trenutno sve „na čekanju“. Aspekti opozicije između planeta koje su u partnerskom i vašem polju donose nemogućnost da se uskladite po bitnim pitanjima, udaljenost (možda i fizičku) ili pak to da ste trenutno u fazonu da svako gleda svoja posla i svoje obaveze i ne bavi se mnogo odnosom. Ovo možda i ne mora biti toliko loše ako iskoristite oboje na pravi način – da „rastete“ i menjate se, svako za sebe. Da oboje postajete jake i stabilne ličnosti. Slobodni Lavovi – mogu vas spopadati sa deset strana, ali nešto nisam sigurna da će postojati reakcija kod vas.

Posao Ušli ste u fazu kada će promene u poslovnom segmentu biti osetnije i kada će se odvijati brže. Vaša očekivanja jesu velika, ali bar trenutno – nemoguće je da idete onim tempom kojim se nadate. Neki od vas mogu pokrenuti i dodatno poslovno angažovanje – tu ćete za sada dobijati opcije za povremene zarade, ali kako vreme bude prolazilo – i ovaj segment će jačati. Ukoliko se bavite trgovinom, uslugama – prva polovina nedelje može doneti znatno pojačanje obaveza i vaše jače angažovanje.

Novac Ne zalećite se u investicije niti u veće troškove. Budite praktični kada je novac u pitanju.

Zdravlje Nešto više pažnje obratite na ishranu i vodite računa da se ne povredite. Osetljiva koža.

*ALT

DEVICA

Hrana Više tečnosti – voda sa malo limunovog soka vas može baš lepo osvežiti, kao I sokovi bez dodatog šećera I ledeni čajevi. Takođe – lubenice, dinje, belo grožđe. Generalno – više sezonskog voća I povrća će vašem organizmu prijati.

Ljubav Ulazite u ovu nedelju sa prenaglašenim dvanaestim poljem koje predstavlja misli, podsvest, sve ono što je tajno i što „bubnja“ iz malog mozga. Šta je to što vas iznutra mori to samo vi znate –ali zapitajte se da li je vredno tolikog vašeg analiziranja i nespokoja. Vaše misli mogu kvariti vašu realnost sa partnerom – videćete neprijatelje i tamo gde ih nema, videćete razloge za sumnju i tamo gde oni ne postoje. Slobodne Device – neki zanos se može pokrenuti, mešavina strasti, emocija i zabranjenog voća – ali nisam sigurna da je za vas sada najpametniji izbor da „zagrizete“. Sačekajte makar još malo.

Posao Realno – situacija je što se vaše poslovne stabilnosti i pozicija tiče – korektna. Vi ste ažurni, praktični, dobri u obavljanju obaveza, imate sposobnost, volju, snagu i razum na svojoj strani. Zašto i zbog čega se vi brinete, zašto time talasate svoju svakodnevicu i odnose sa kolegama i saradnicima – ne znam. Ok, kod nekih od vas postoji šansa da se konkurencija jako pokrene i da postanete nespokojni, zabrinuti za svoje pozicije. Nema ovde razloga za brigu, mnogo toga preuveličavate i opterećujete sebe.

Novac Finansijska situacija bi trebala da bude dosta stabilna.

Zdravlje Sem stresa i mentalnog opterećenja – vi ste dobro.

*ALT

VAGA

Hrana Vrlo ćete voditi računa o svom načinu ishrane, a ukoliko ste na nekom režimu dijete – to vam neće teško pasti jer ćete jako brzo videti rezultate. Vaša slaba su tačka – slatkiši I povremeno zaista ne možete da im odolite.

Ljubav Mnogo toga Vagama u ovoj nedelji nije jasno. Niste jasni sami sebi, muče vas osećanja koja su jako promenljiva i koja pokušavate da izanalizirate i osvestite – ali to baš i ne ide lagano. Što više sebe opterećujete pokušajima više ćete se zaplitati – možda je bolje da se okrenete prijateljima, onome što volite i što vas ispunjava i da sačekate – ionako u narednoj sedmici dobijate svoju vladarku samo za sebe – tada će sve ono što vas je do sada mučilo a vezuje se za odnos u kojem ste – biti raščišćeno i rešeno. Slobodne Vage – zanosi, tajne, strast – ništa od ovoga trenutno nije za vas. Ne žurite nigde.

Posao Planovi krenu pa stanu, rasplinu se. Akcije i potezi koje vučete iako u njih ulažete mnogo truda i energije – daju polovične rezultate. Kako god vam izgledalo – sve ovo je dobro i potpuno je normalan put kada su promene u pitanju. Ta budućnost i poboljšanja kojima težite neće doći preko noći, ali krenuli ste dobrim putem i uskoro ćete videti rezultate. Možete se u ovoj sedmici razočarati u neke osobe, jer ste očekivali njihovu podršku i pomoć a dobili uglavnom ništa. Neko pokušava da obnovi saradnju sa vama.

Novac Nisu ovo zarade kojima se nadate, ali novac ipak kaplje.

Zdravlje Mučite sami sebe razmišljanjima. Možete imati problem sa spavanjem, kožom, stomakom.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana Čim ste malo poveli računa – primećujete da vam je varenje bolje, da vam želudac nije toliko opterećen I da više niste naduveni I tromi. Potrebno je da nastavite sa nekim zdravijim režimom ishrane, a ako ništa drugo – makar svedite na najmanju meru mlečne I mesne proizvode.

Ljubav Sve što želite i što vam je potrebno od partnera – dobijate na kašičicu, na sitno, na povremeno i ne tako često. I to vam izaziva sumnju, to vas zbunjuje, to vam donosi tripove – a sve to zajedno vam donosi nervozu pa samo sikćete na sve oko sebe ili se pak jedete iznutra. Ne histerišite nego se bacite na posao i okrenite ka prijateljima. I jedno i drugo će vas smirivati, skretati vam pažnju da ne vrtite više misli po glavi kao oluju. Slobodne Škorpije – totalno ste zbunjeni i više vam ništa nije jasno. Nemate pojma da li je neko zainteresovan za vas ili se samo poigrava. Za neke – mogućnost pokretanja tajne veze.

Posao Prvih par dana u sledećoj sedmici spremite se da ne znate gde udarate. Milion obaveza je na vama, a vama kao da to neće biti dosta pa ćete sami sebi praviti dodatni posao. Rasplinućete se na sto strana a onda ćete se nervirati zato što vam to jede snagu i energiju. No, taj prvi talas će proći a vi ćete ostati prilično zadovoljni svim onim što ste uradili i postigli. U dobrom ste periodu, koliko god da je on naporan i zahtevan po vas. Pokrenućete poslove i projekte koji će vam u budućnosti donositi stabilnost.

Novac Manje više standardna varijanta zvana – došlo, otišlo.

Zdravlje Možete imati problema sa kičmom, zglobovima – naročito ako su to vaše hronične boljke.

*ALT

STRELAC

Hrana Potrebna vam je raznovrsna ishrana I redovni obroci, a vi u ovom periodu ne funkcionišete na taj način. Nije u redu ako imate jedan ili dva preobilna obroka tokom dana. Ne preskačite doručak, ali zato biste mogli sebi da uskratite večeru ili da makar ona bude lagana.

Ljubav Partner i vi ste svako na svoju stranu i svako na svoju ruku u ovoj nedelji. Pogotovo u njenom prvom delu. Jako je teško da ćete uspevati da se uskladite, nećete se razumeti niti ćete imati baš volje i živaca jedno za drugo, tako da ovaj period donosi neku formu distanciranosti i odvojenosti, možda čak i fizičku razdaljinu između vas dvoje. Ako baš morate da se dogovarate i planirate nešto – to će poprilično teško funkcionisati. Slobodni Strelčevi – period vaših velikih aktivnosti, pokreta, druženja – traje i dalje. Da će ovde biti nekih šansi, hoće – ali meni to sve deluje kao usputne pričice, neobavezno i tako to.

Posao Saradnici, kolege, poslovni partneri – svi oni sa kojima morate da radite i da komunicirate – u prvom delu nedelje će se postaviti kao vrlo zahtevni, isključivi. Bukvalno će vas „napadati“ pričom, molbama, naredbama, papirima, pozivima – tako da je vrlo teško da ćete u ovom periodu uspevati da se iole organizujete i fokusirate. Naravno, kada nam je takva situacija onda su mogući i propusti i greške. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi okupiraju i baš toliko vam razvlače pažnju na sto strana.

Novac Novac pristiže, ali nije ga dovoljno da biste mogli da budete mirni.

Zdravlje Najveći problem kod vas trenutno je mentalna razuđenost, nerviranje i stres. Oprez u saobraćaju!

*ALT

JARAC

Hrana Trošićete se više, pa vam je potrebna jača I konkretnija hrana da biste održavali nivo energije I osećali se dobro. Jedino što biste trebali da izbegavate jesu proizvodi od belog brašna I brza hrana. Meso, kvalitetne mesne prerađevine, jaja, proizvodi od meda, sirevi.

Ljubav Partnerovo raspoloženje se poboljšava. No, istovremeno se i pojačava potreba voljene osobe da više obratite pažnju na nju, da joj posvetite više vremena. Drago vam biće je pripremilo pregršt aktivnosti za vas dvoje a vi sad – čik, kažite da ne možete i da ste prezauzeti. Ako ne budete spremni da pratite partnera u stopu – ode on sam u provod a vi posle razmišljajte gde je i sa kim je. Pa vi vidite šta ćete. Slobodni Jarčevi – ima, ima dešavanja. Aktivirali su se pripadnici suprotnog pola prema vama, vaše je samo da vidite da li ćete da prihvatite igru i da se zabavite. Možete, a i ne morate.

Posao Drugi će vas pokretati. Tražiće vas, bilo da su u pitanju dogovori, obaveze, poslovi, projekti ili saradnje. Nešto od ponuđenog će biti ne baš po vašem ukusu, a nešto vam može privući pažnju i probuditi intuiciju. U periodu ste kada je potrebno da slušate ponude i predloge od drugih osoba, jer će neki od njih izneti zaista povoljne šanse pred vas. Vrlo racionalno i praktično razmišljate i spremni ste da se posvetite poslu što će se vrlo brzo pokazati kroz dobre rezultate i vaše lično zadovoljstvo.

Novac U ovoj nedelji može biti više priliva. Na žalost, i troškovi su trenutno pojačani kod vas.

Zdravlje Nervoza, problemi sa ishranom, nemiri.

*ALT

VODOLIJA

Hrana Naglašeniji stomačni problemi, čak i mogućnost da pokvarite stomak neispravnim namirnicama. Iz tih razloga – morate proveravati rok trajanja I kvalitet namirnica I truditi se da one budu dobro termički obrađene.

Ljubav Ništa vama po pitanju partnera nije jasno – drago vam biće ima neke totalno čudne reakcije i ponašanja, a vrlo je moguće i da vas debelo nervira i opterećuje nekim dramskim rečima, izjavama, postupcima. Druga strana je čas optimistična nebu pod oblake a čas se zaroza a vi više ne znate šta se od vas očekuje i čini vam se da šta god da uradite ili kažete – to nije dovoljno da bi se partner smirio i „unormalio“. Prvih par dana u ovoj nedelji vam baš iz tog razloga može biti prilično naporno. Slobodne Vodolije – ili ćete od simpatije dobiti signal veliki kao kuća na koji nećete znati ili umeti da odreagujete – ili ćete pak očekivati mnogo od osobe koja vas zanima.....a nećete dobiti ništa. Sve u svemu – mrka kapa i u ovoj nedelji.

Posao Iznenađivaće vas ljudi preko puta vas – partneri,kolege, saradnici. Ili će vas spopasti pa nećete znati kako da se odbranite i kako adekvatno da odgovorite na njihove zahteve. Jer, nećete moći na sto strana. U svakom slučaju – u prvoj polovini ove nedelje ste u gužvanjcu i to će vam donositi presiju i nervozu. Što više pokušavate da se svima prilagodite i svima odgovorite – više ćete se upetljavati. Zato, birajte prioritete i ne dozvolite da vas drugi ometaju i razbijaju vam rutinu i organizaciju.

Novac Novac dolazi zbrda zdola i isto tako i odlazi od vas.

Zdravlje Iscrpljeni ste, najpre mentalno a onda i fizički.

*ALT

RIBE

Hrana Ono što bi vam najviše prijalo tokom ove sedmice jesu sve vrste supica od povrća i sa malo mesa, kao i variva i salate. Ne bi valjalo da preskačete obroke, a još gore – da kasnije « nadoknađujete » preobilnom ishranom ili grickalicama.

Ljubav Za zauzete imamo dve opcije u ovoj nedelji. Ili partner od vas zahteva i očekuje da budete 24/7 tu za njega i maksimalno vam crpi energiju, ne dozvoljava vam da danete dušom i ometa vaše funkcionisanje na dnevnoj bazi. Ili pak – svojim postupcima i rečima izaziva kod vas veliku sumnju i više niste sigurni šta da mislite niti u vezi njega niti u vezi vašeg odnosa. U svakom slučaju – partner pokazuje neuobičajeno ponašanje a to vas opterećuje. Slobodne Ribe – neko vrlo simpatično i slatko može krasti vašu pažnju. I ok, možda je to osoba koja vredi i sa kojom će vam biti super – ali ne žurite nigde, pustite da teče samo od sebe.

Posao Računajte da će vam prvih par dana u ovoj nedelji doneti zaista popriličan talas obaveza. Ovo može da bude i ona varijanta –da ste upravo došli sa odmora i sačekuje vas brdo papira i zahteva kojima treba evo koliko odmah posvetiti punu pažnju. U svakom slučaju – moraćete da se vrlo dobro organizujete i fokusirate na svaki detalj ukoliko imate nameru da sve odradite bez greške. Problema sa kolegama će svakako biti i to najpre zbog nerazumevanja i pogrešno protumačenih informacija.

Novac Za sada je ovde dobra situacija.

Zdravlje Previše ste opterećeni mentalno, a i energija vam nije na sjajnom nivou. Odmarajte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare