Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Rakovi imaju probleme na poslu, Vodolijama sledi finansijska stabilnost

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 07.02.2022. do 13.02.2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 06.02.2022.

10:44

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Rakovi imaju probleme na poslu, Vodolijama sledi finansijska stabilnost

Podeli:

OVAN

Hrana

Potrebna vam je hrana bogata mineralima i vitaminima, naročito magnezijumom, cinkom i gvožđem. Bićete u ovoj nedelji skloni da više konzumirate masnu, tešku i prezačinjenu hranu, a baš to bi trebalo izbegavati.

Ljubav

Vašu prezauzetost, manjak slobodnog vremena za voljenu osobu i potpunu okupiranost poslovnim segmentom partner ima dovoljno snage da toleriše, ali to ne znači da mu s vremena na vreme neće kroz misli provejati sumnja. I sad, kod pojedinih Ovnova ta sumnja ima utemeljenje u realnosti jer zaista postoje šanse za tajna dešavanja. Ukoliko nemate tajne tog tipa koje krijete od partnera – potrudite se da vašem odnosu posvetite ipak nešto više pažnje i vremena. Slobodni Ovnovi – suprotnom polu ste izuzetno privlačni. Mogući su vrlo strasni emotivni počeci – neki od njih mogu biti i pod velom tajnosti.

Posao

Još jedna prilično naporna sedmica sa gustim rasporedom obaveza je pred vama. Da ćete postići sve – ma hoćete sigurno, ali vreme i trud koje budete uložili u ovo će zaista biti i preko vaših maksimuma. Dobri planovi, intenzivni kontakti sa nadređenima i saradnicima i dosta važnih informacija koje će vam biti od velikog značaja. Nemojte brzati ni u čemu, ovog puta je vreme na vašoj strani. Finansijama ćete biti zadovoljni i pored nešto jačih troškova na samom početku sedmice kao i za vikend.

Zdravlje

Solidno, osećate se prilično dobro. Ipak, potrebno je više kretanja i fizičkih aktivnosti.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

BIK

Hrana

Kao nešto ste promenili što se ishrane tiče, mada ja nisam sigurna da su to trajne promene. Za sada se dobro držite i odolevate iskušenjima, za kasnije – videćemo. Više tečnosti – ako baš ne volite supe i čorbe, makar uzimajte sokove i čajeve.

Ljubav

Realno gledano, nema u ovoj nedelji nečeg posebno lošeg za šta bismo mogli da se uhvatimo i da vam skrećemo pažnju. Ukoliko ste kao par dobro, nastavićete tako i na dalje. Ukoliko niste – neće vam pomoći ni nedelja, ni aspekti – morate pomoći sami sebi tako što ćete nešto menjati u odnosu i oboje se potruditi oko toga. Vi lično ste i dobro i niste – neke stvari vas muče, a da li se one vezuju za odnos ili za posao ili za nešto deseto – to samo vi znate. Slobodni Bikovi – vi uživajte i zabavljajte se. Biće sigurno osoba koje će privući vašu pažnju (a i vi njihovu) – savet je da se ne vodite samo strastima.

Posao

Prisustvo Sunca i Saturna u polju karijere definitivno govori da ste u ozbiljnom poslovnom periodu, u onom u kojem na sebe primate važne i teške, odgovorne zadatke, o periodu u kojem ste pod „prismotrom“ od strane nadređenih i u kojem se od vas očekuje mnogo. Vi imate nekih svojih zabrinutosti, pokazivali ih drugima ili ih čuvali za sebe – to može biti strah od budućnosti, od grešaka, nervoza kako će se vaši planovi razvijati. Dajte najbolje od sebe. Finansije – dosta sitnih troškova.

Zdravlje

Pojačan umor, istrošenost. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Imunitet vam nije najsjajniji, koliko god smatrali da imate dovoljno snage I energije za sve. Nemojte samo navaliti na suplemente i vitaminske bustere – pokušajte sa raznovrsnom ishranom, naročito sa supama sa dosta povrća, salatama, svežim voćem i tako dalje....

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna. I nije toliko važno da li se raspravljate, ćutite ili ne razumete ili pak nemate dovoljno vremena jedno za drugo – suština je ista – vaš odnos na neki način stagnira u ovom periodu. Oscilacija u odnosu će biti u ovoj nedelji, ali ne bih rekla da to može dovesti do dubljih problema. U suštini, kad zaista budete trebali da čujete jedno drugo – čućete se. Slobodni Blizanci – kao dešava se nešto, a u suštini se ne dešava ništa spektakularno. Oni koji se jure sa prošlošću – jure se i dalje. Oni koji flertuju i muvaju se (možda i na više strana) nastaviće. Stabilno nešto – ma jok.

Posao

Ja ne mogu da kažem da vam je lako kada je posao u pitanju, ali suštinski – ide to kako treba. Ok, neke situacije koče i dalje ali će se sve to znatno brže pokrenuti od sredine nedelje. Možda postoji neka papirologija ili dogovori koji vam zadaju glavobolju – i to će krenuti da se raspetljava i rešava. Ukoliko tek ulazite u dogovore ili pregovore – ako ikako možete – birajte period od srede – brže ćete „kopčati“, bićete komunikativniji, intenzivniji, sa više energije. Finansije – dosta korektna situacija u ovom periodu.

Zdravlje

Onako, nije loše. Uglavnom sitnije tegobe.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

RAK

Hrana

Nedelja koja vam zbog naglašene nervoze i osećaja nesigurnosti donosi potrebu da utehu potražite u dobrim zalogajima. Ukoliko ste krenuli sa dijetom ili strožijim režimom ishrane – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite.

Ljubav

Emotivni život je mesto koje vam odvlači snagu i utiče na sve druge segmente. Već neko vreme pričamo da je situacija ne zrela, nego prezrela za rešavanje. Ako ima bilo šta da se spasava i ako ima razloga da se trudi – onda pokušavajte i dalje. Ukoliko nema – to što razvlačite i otežete – ne činite uslugu ni drugoj strani ni sebi. Vaš život je vaša stvar, naravno – ali time što ćete se praviti da ne vidite da problem postoji – samo ćete odložiti rešavanje i prolongirati mučenje. Slobodni Rakovi – sve vezano za emocije se odvija bez ikakve vaše kontrole. Prošlost i budućnost će se mešati, a šta će izaći iz svega toga – videćemo.

Posao

Nerazumevanje, nesporazumi, loša komunikacija sa saradnicima, informacije ili vesti koje menjaju vaše planove ili koje vam unose distrakciju, žurba i pokušaji da stignete na vreme da sve obavite – sve vas ovo može pratiti kroz nedelju u koju ulazite. Ljudi sa kojima radite, klijenti, saradnici, nadređeni – svi se oni postavljaju na neki način dominantno, zahtevno i sa njima teško pronalazite zajednički jezik. „Plivaćete“ vi u svemu ovome, ali ćete ostajati povremeno bez energije, isceđeni. Novac –čas ga vidiš čas ga ne vidiš.

Zdravlje

Umor, više mentalni nego fizički.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

LAV

Hrana

Ukoliko ste tokom prošle nedelje napravili neke promene (na bolje naravno) kad je ishrana u pitanju – onda bravo! Ukoliko niste – red bi bio, to znate i vi sami, ne treba niko drugi da vam kaže. Dobar je momenat za menjanje navika, ne propuštajte ga.

Ljubav

Kod onih koji imaju sređene i stabilne emotivne relacije – partner i vi „gurate“ odnos dalje. Ne ide to savršeno i oscilacije postoje – ali postoji i volja, svesnost i odgovornost jedno prema drugom. Kod onih kod kojih odnos već neko vreme klacka i to debelo – e vi bukvalno – otaljavate. Niti se posebno razumete niti se posebno trudite – ali hajd kao zajedno ste i dalje. Sređivanje ali i testiranje odnosa je ono što vas i na dalje čeka. Slobodni Lavovi – ako bude emotivnih dešavanja, ona će biti pokrenuta kroz strasti. A šta fali strastima, ja da vas pitam? One mogu biti predvorje ljubavi. Ili pak – uzbudljivo sećanje.

Posao

Kao da u dešavanjima u poslovnom segmentu sada nema sredine. U jednom trenutku sve može ići savršeno, mnogo bolje i od onoga što ste očekivali. U drugom – može da zakoči pa ni makac. Zajednički imenitelj jeste sporost, ali kad pogledamo s neke druge strane – ono što sada pokrenete, uradite, završite – zaista će ostaviti trag i biti temelj vašoj poslovnoj budućnosti. Da ćete morati sebe da dajete stopostotno – pa moraćete, takva je situacija sada. Finansije – variraju i to vas nervira.

Zdravlje

Imunitet je i dalje ne baš sjajna tačka. I opet preporuka – menjajte navike, menjajte nešto!

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

DEVICA

Hrana

Nervoza i nedovoljno vremena mogu uticati na vašu ishranu u ovoj sedmici. Ukoliko već ne možete da budete redovni kada su obroci u pitanju, makar se potrudite da se na vašem meniju češće nađu supe, variva, čorbe.

Ljubav

Polje ljubavi i uživanja je jako – konjunkcija Venere i Marsa u njemu donosi potrebu za opipljivim uživanjima, donosi pojačane strasti. Može se doduše dogoditi da ljubomora i posesivnost budu nešto pojačane u narednoj nedelji, ali ako ste mudri – sa time ćete moći da izađete na kraj. Uživanja grabite obema rukama – ne mogu da kažem da će ih biti onoliko koliko vi želite, jer sa druge strane – obaveze vas zovu i njih ćete morati da stavite na prvo mesto. Slobodne Device – moguće je da je trenutno više udvarača „u igri“. I svi će oni biti vrlo, vrlo zainteresovani da vas osvoje. Vi gledajte šta ćete sa njima.

Posao

E to polje obaveza i odgovornosti je baš jako postavljeno kod vas. S jedne strane – super je period da sredite svoju poslovnu situaciju, da napravite odlične temelje za budućnost, da se istaknete i dokažete. Sa druge strane (one manje lepe) – ovo znači da sebe morate davati do maksimuma non stop. Imaćete osećaj da se obaveze konstantno povećavaju koliko god se vi trudili da sve završavate na vreme. Dosta toga će vas kočiti ili ćete morati da menjate planove – okolnosti, drugi ljudi, prezahtevnost.

Zdravlje

Umor, stres, nervoza, oslabljen imunitet.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

VAGA

Hrana

Promene po pitanju ishrane koje su postale aktuelne tokom prethodne nedelje, sada se nastavljaju. Uglavnom ćete uspevati da održite neki zdraviji režim ishrane, mada se mora priznati da ćete imati par iskušenja kojima možete podleći.

Ljubav

I sami vidite koliko često se vaše „želim“ sudara sa „moram“ u ovom periodu. I nekako ispadne da to „moram“ uvek uzme primat i pobedi. Pozicija planete koja predstavlja vas je slaba – u retrogradnoj senci, u znaku i polju koji vam ne dozvoljava da ispoljite svoju lepršavu energiju. Vi morate i to što morate rešavate, ali vam toliko fali što nema opuštenosti, već se svakodnevica pretvorila samo u obaveze. Ukoliko je odnos sa voljenom osobom loš ili postoje pitanja koja vas tište – sigurno je da ovi dani ne idu na ruku sređivanju, već samo donose tenziju. A slobodne Vage čekaju pravo vreme. Za sebe, za svoje želje, za dešavanja koja će ih „dignuti“, poneti, doneti im lepršavost. Biće, budite strpljivi.

Posao

Te obaveze i to moranje naravno da se vezuju i za poslovni segment. Razlika u odnosu na emotivni je ta što vi imate vrlo opipljive rezultate onoga što radite – misli se na materijalni, finansijski segment. I jedino to će vam i davati pravi podsticaj i snagu da se borite sa talasom obaveza koji se ne smanjuje. Imaćete solidnu komunikaciju sa saradnicima, klijentima (sa nadređenima – onako), trudićete se da sve ispoštujete i sve završite na vreme. Ali taj osećaj opterećenosti i pritiska na vas će biti stalno prisutan.

Zdravlje

Umor, osećaj statičnosti.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

I sami znate da vam je potrebno da menjate nešto. Jednim delom ste to uspeli da uradite u prethodnom periodu, a ova nedelja je savršena da se konkretnije bacite na posao. Što više presnog povrća i voća, što više variva, što manje suhomesnatih i mlečnih proizvoda....

Ljubav

Da, vaš vladar je sada jak, najjači. Mars u Jarcu i polju pokreta, reči – pa sve ono što uradite i kažete ima silinu i probija. I sve bi to bilo divno i vi biste ostvarili sve svoje želje, željice i snove po pitanju partnerstava i ljubavi da tom istom Marsu nije „gazda“ Saturn koji se nalazi u vašem polju porodice, doma, intime, početaka i krajeva. Prosto rečeno – ono što uradite i kažete a da valja – „proći će“ i ostvariće se. Što Saturn zakoči – ostaće na čekanju. Vaše je da dobru energiju koju nosite usmerite u pravcu rešavanja bilo kakve emotivne, bračne ili porodične problematike. Dajte sve od sebe, a ako je iole ostvarivo – uspećete. Ovo je period u kojem se neki odnosi mogu dignuti iz pepela ili se napraviti zaista značajni koraci na bolje. Slobodne Škorpije – vi sve uslove za ljubav imate, bilo da su stare ili nove.

Posao

Sva ta snaga i energija koju ulažete – davaće rezultate konstantno. Nekome kroz poboljšanje finansijskog segmenta, nekome kroz rešavanje bitnih papiroloških pitanja, nekome kroz važne dogovore sa starim i novim saradnicima. Imaćete osećaj svrhe, da je to što radite važno ili da gradite svoju poslovnu budućnost na ozbiljno stabilnim temeljima. U ovoj će se nedelji pokrenuti i sve ono što je bilo na čekanju, prolongirano, odlagano ili zablokirano. Nećete imati razloga da se žalite po pitanju posla.

Zdravlje

Rešavanje zdravstvenih pitanja. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

STRELAC

Hrana

Poslušajte signale koje vam telo šalje – neke namirnice vam neće prijati u ovoj nedelji, a moguće je i da dođe do manjih problema sa varenjem. Bilo bi dobro da izbegavate obroke u kasnim popodnevnim i večernjim satima – ili makar preskočite grickalice i slatkiše.

Ljubav

Taj segment komunikacije trenutno je najvažniji u vašem odnosu. Ne kažem da ćete baš uvek moći da postignete kompromis po pitanjima koja su vam kao paru važna (pogotovo po onim pitanjima koja se već duže vreme provlače kod vas) ali je suština da ćete se truditi. Izbegavajte da stavljate na prvo mesto tvrdoglavost, egoističnost i pravljenje drame – to samo može da vas vrati korak unazad. Slobodni Strelčevi – iako je eho prošlosti više nego prisutan, i nove osobe ulaze u vaš život, najpre preko izlazaka, društvenih mreža, dok ste u pokretu. Za sada je to samo flertovanje i druženje. Kasnije – videćemo.

Posao

Imaćete poslovne kontakte sa napornim i zahtevnim ljudima. Ali baš takvima ćete moći da verujete i da napravite dobre dogovore sa njima. Oni vas jednim delom opterećuju, ali drugim – izvlače najbolje iz vas, najviše truda i podsticaja da se dokažete. Takođe, sve ono što je ostalo nerešeno iz prethodnog perioda – do kraja radne sedmice ćete uspeti da obavite. U ovoj sedmici možete čuti važne informacije, ali i dobiti prave savete od osoba koje žele da vam pomognu. Finansije – dobro, ali dosta troškova.

Zdravlje

Varenje. Sredinom nedelje moguće povrede. Stariji neka vode računa o pritisku.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

JARAC

Hrana

Voće bi vam naročito odgovaralo jer će vam dizati energiju, a da ne pričamo o tome da je puno vitamina koji vam sada trebaju. Takođe, svo povrće čiji plodovi rastu ispod zemlje – krompir, šargarepa, cvekla, keleraba, luk....

Ljubav

Sa stelijumom planeta u vašem znaku i polju ličnosti – morate da razumete da je vrlo velika odgovornost kada je vaše partnerstvo u pitanju – na vama. Imate sav potreban alat da napravite promene na bolje, ali i da napravite rezove. Na koju ćete stranu otići zavisi samo od vas i od toga šta želite, šta je vama vredno. Ako budete samo „uzimali“, ako budete gledali samo svoje interese, ako budete zanemarivali partnera ili izigravali generala – neće to biti dobro. Imate snagu, mudro je iskoristite. Slobodni Jarčevi – od ove nedelje ćete krenuti napred. Bilo ka prošlosti, da je vratite sebi, bilo ka budućnosti i novoj ljubavi.

Posao

Dobra je ova nedelja kada je posao u pitanju. Naravno, nećete moći da u potpunosti izbegnete kojekakve začkoljice, promene ili sitne distrakcije i nerviranja – ali ćete umeti na pravi način da odreagujete i izborite se sa njima. Usmerite se na svoje ciljeve i na ono što želite da ostvarite – malo je verovatno da nećete uspeti u tome. U periodu ste kada izbijate u prvi plan i kada vaše reči i postupci mogu da naprave velike promene u poslovnom segmentu. Po pitanju finansija – dobro je, možda ste malo stegnuti.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Krećite se više, potrebna vam je fizička aktivnost.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

U periodu ste kada povremeno brljate kada je ishrana u pitanju. Nikako da uhvatite neki pravi ritam i ustalite se. Čas vodite računa šta I kada klopate, čas vas situacija I ljudi povuku I onda nadoknadite sve ono što ste propustili. Sa nešto više truda – uspevaćete...

Ljubav

Mnogo toga se u vašoj glavi složilo na svoje mesto. Duži period preispitivanja doveo je do toga da ste na korak od odluka. Te odluke teško da će izaći na dnevni red u ovoj nedelji, ali od vikenda i kroz sledeću nedelju – da. Jer ta sledeća nedelja konačno će odrediti da li odnos dižete na viši nivo, popravljate ga i sređujete punom parom – ili ulazite u period završetaka, dizanja ruku od svega i preseka. U ovoj nedelji će funkcionisanje sa partnerom uglavnom biti mirno, ali vaše misli će raditi punom parom. Slobodne Vodolije – itekako velika mogućnost da se tajno domunđavate sa nekim. Okupiranost, mašta, fatalnost.

Posao

Novac dolazi, finansijski segment se popravlja u većoj meri i sada treba biti pametan – zatvoriti obaveze i dugovanja, ne rasipati se i ne troškariti previše, već uložiti u ono što vam je poslovno značajno. Takođe, potreba da se dokažete i izbijete u prvi plan jača. Ne delajte impulsivno, osmislite strategiju i napravite planove – mozak je sada vaše najjače oružje i upotrebite ga na pravi način. Ne pokušavajte da ubrzate niti situaciju niti ljude oko sebe – postoji neki tempo koji jeste spor ali koji vas vodi ka cilju.

Zdravlje

Stres jeste prisutan. Više se krećite, potrebne su vam šetnje ili bilo koji vid fizičke aktivnosti.

Saznajte šta vam zvezde poručuju za danas.

*ALT

RIBE

Hrana

Male promene u načinu ishrane mogu pozitivno uticati na to kako se osećate. U ovoj sedmici vam izuzetno prijaju riba, bilo rečna ili morska, morski plodovi, ali i tople supe, čorbe, variva – sa dosta povrća i malo mesa.

Ljubav

Osnova svakog dobrog emotivnog odnosa jeste prijateljstvo i razumevanje, međusobno poštovanje. A to sve imate u ovoj nedelji – samim tim, ne postoji razlog da situacija ne ide pravim smerom, kako treba. Da se razumemo – sitne distrakcije, nesigurnosti i nedoumice uvek mogu postojati – ali imate više nego dobru osnovu da ih u ovoj sedmici rešavate na pravi način. Krećite se, izlazite, pričajte, družite se sa zajedničkim prijateljima – sve to će vam baš baš prijati. Slobodne Ribe – nije vreme da se zatvorite – budite u društvu prijatelja, uživajte, opustite se. Kroz izlaske, prijatelje, društvene mreže – sledi ljubav.

Posao

Finansijski segment ste u velikoj meri uspeli da stabilizujete. Može biti nekih troškova u drugom delu nedelje, ali ništa sa čim ne možete da izađete na kraj. Poslovno – održavajte kontakte koje imate i stvarajte stalno nove – kroz druge ljude i poznanstva sa njima, kroz njihovu podršku, dobronamerne savete – sledi vam poslovni rast i napredovanje. Na dnevnoj bazi biće obaveza koje vas opterećuju i u prvom trenutku vam unose nemir, ali je evidentno da ćete ih uspešno rešiti i zatvoriti.

Zdravlje

Ukoliko ste bili u nekom zdravstvenom problemu – sledi oporavak i dizanje.

Saznajte šta vam zvezde poručuju za danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare