Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Blizance očekuje ljubavna akcija, a Vodolije poslovna

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 28.03.do 03.04. 2021. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 27.03.2022.

10:01

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Blizance očekuje ljubavna akcija, a Vodolije poslovna

Podeli:

OVAN

Hrana

Period aktivnosti, pokreta i trošenja energije, pa će vam svakako trebati pravilna i zdrava ishrana da nadoknadi sve te potrošene kalorije. Definitivno treba izbegavati grickalice, brzu I konzerviranu hranu. Manje ugljenih hidrata.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Vladarka ljubavi i partnerstava, planeta Venera „otvara“ ovu sedmicu u konjunkciji sa Saturnom – za Ovnove njen uticaj može da ide na više strana – u stabilnim vezama biće donete važne odluke, u onim nestabilnim – osećaj udaljenosti i zahlađenje, emotivno nezadovoljstvo. Kod nekih čak potreba da naprave presek i „oslobode se“. Oni koje tajne priče i odnosi mame već neko vreme – vaša iskušenja nastavljaju da traju i dalje. Slobodni Ovnovi – emotivna prošlost je trenutno primarna, ali i mogućnost da preko prijatelja i društvenih mreža upoznate osobu koja vam može postati izuzetno značajna i bitna.

Posao

Podržavaju vas Venera, Saturn i Mars a u vašem znaku su Sunce i Merkur. Izuzetno bitan poslovni period – mlad Mesec u vašem znaku za vikend dodatno će otvoriti prilike pred vama – one oko kojih ste se dugo borili i načekali, ali i one koje će vas isto tako dugo pratiti i na dalje. Par stvari kvare trenutno ovu lepu sliku – prva je problematika i teškoće vezane za finansije (najpre povećanje troškova) a druga je da će odgovornost morati da vam bude na maksimumu i da su pred vama zahtevne obaveze i ljudi.

Zdravlje

Stariji – cirkulacija, koštano zglobni sistem. Mlađi – odlično.

*ALT

BIK

Hrana

Bikovi su ušli u prolećno raspoloženje i pokušavaju da naprave promene u načinu ishrane, zdravlja ali i lepote radi. No, moram da primetim da će vam ova nedelja zadati ozbiljan domaći zadatak – pogotovo njen drugi deo, kada će se svi vaši apetiti probuditi...

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Ne najpovoljnija situacija za emotivna pitanja. Ovaj je period prilično zahtevan za vas pa čak i da ne postoji problem u emotivnom odnosu – okolnosti vam donose nervozu, nezadovoljstvo što će se svakako odraziti i na kvalitet vaše veze. Naravno da postoje i one veze u kojima je već dugo prisutan pritisak, inat, tvrdoglavost – ovde može doći do dodatnog udaljavanja i zatvaranja na obe strane. Slobodni Bikovi – kontakt Venere sa Saturnom ukazuje na prošlost, stare znance, ali i na odnose u kojima postoji razlika u godinama. Ako pokrećete neku priču – ona će svakako biti vrlo kompleksna i zahtevna.

Posao

Nećete biti zadovoljni odnosom nadređenih prema vama, a vrlo je moguće da jedan od osnovnih razloga za vašu dodatnu tenziju bude sve ono što se vezuje za finansije. Od vas se očekuje maksimalna odgovornost a konstantno vam tovare obaveze koje tri osobe ne bi mogle završiti. Starije kolege, šefovi i ljudi sa kojima dugo sarađujete kao da će u ovoj nedelji pokazivati onu svoju najzahtevniju ali istovremeno i najnestabilniju stranu. Neki od vas su u intenzivnoj potrazi za novim poslom.

Zdravlje

Mentalna napetost, osetljiv imunitet.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Manji a češći obroci sačinjeni od namirnica koje su lako svarljive i koje neće opterećivati vaš želudac – to je ishrana koja će vam odgovarati u ovom periodu. Izbegavajte testo i peciva i potrudite se da se više hidrirate.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Vaš vladar Merkur preselio se u znak Ovna što naročito slobodnim Blizancima ide na ruku. Postoji više inicijative i želje za akcijom, u komunikaciju sa suprotnim polom krećete nošeni strašću i potrebom da fascinirate i osvojite. Društvenost će se pojačati a sigurno je da ćete vrlo često biti okruženi dobrim raspoloženjem i osobama koje su željne kao i vi, provoda i zabave. Sva ova dešavanja mogu iznedriti nove emotivne početke, ali i mnoštvo lakih flertovanja. Što se tiče zauzetih – partner teško da će moći da prati vaš tempo i vašu energiju. Što znači – verovatno će povremeno biti manjih razmimoilaženja.

Posao

I poslovno ste vi u periodu akcija,dešavanja i brzinskih situacija u kojima je potrebno da budete hitri i odreagujete u trenutku. Neke poslovne prilike se hoće otvoriti ispred vas, moguće su nove ponude. Neka vaši izbori budu pametni jer odluke donesene u ovim danima pratiće vas na duži vremenski rok. Naročito će uzbudljivo biti kod onih koji rade za strance ili sa inostranstvom, kao i u državnim i javnim institucijama. Finansije – period povećanih troškova se završava tokom ove sedmice.

Zdravlje

Iz dana u dan osećaćete se bolje. Povedite samo računa o alergijama i sinusima.

*ALT

RAK

Hrana

U ovoj ćete se sedmici, makar u prvom njenom delu – osećati dosta „potrošeno“ i pokušavaćete većim unosom hrane da nadoknadite energiju. Moram da primetim da to i neće baš funkcionisati – osim ako ne navalite na veće količine povrća i voća.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Novi emotivni interesi slobodnim Rakovima mogli bi u ovom periodu ići kroz poslovni segment ili kontakte preko društvenih mreža. Početni momenat koji ide kroz jake strasti obećava odnose koji donose komplikaciju, oscilacije, uzburkanost. Isto tako, onim Rakovima koji nisu prevazišli prošlost – ova nedelja donosi unutrašnje borbe, nostalgiju, nedostajanje. Zauzeti pripadnici znaka – oscilacije i u ponašanjima i u razumevanju između partnera i vas. Komunikacija je promenljiva, oboje ste napeti i trenutno nema pravog osećanja bliskosti između vas dvoje. Strast će ipak funkcionisati.

Posao

Sunce i Merkur su u polju koje se vezuje za vašu karijeru i poslovna dostignuća. Doneće vam da mnoge situacije osvetlite, da se pokrenu ambicije i volja, doneće vam sposobnost da se dogovorite i kažete ono što imate. U drugom delu sedmice u ovom polju imamo i mlad Mesec – on konkretno govori da ste na pragu promena koje će biti prilično duboke, možda i zahtevne po vas ali će vam dati stabilnost i prosperitet. Finansijski tokovi će se lagano popravljati, tu ćete morati da ulažete mnogo truda.

Zdravlje

Menjajte navike. Osetljivi ste i nežnog zdravlja.

*ALT

LAV

Hrana

Meso i suhomesnati proizvodi su namirnice koje vas trenutno jako privlače, ali ne možete svoju ishranu zasnivati samo na njima. Potrebno vam je voće i povrće u većoj meri, naročito zeleniš – blitva, zelje, sremuš, mladi luk.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Konjunkcija Venere i Saturna u polju partnerstava sa kojom ulazite u ovu nedelju, kao i nastupajuća konjunkcija Marsa sa Saturnom (dejstvo je u naredne dve nedelje) ukazuju da problem u emotivnim relacijama postoji i dalje. Od vas zavisi da li ćete rupu u kojoj je vaša emotivna priča kopati još dublje, ili ćete pokušati oboje istinski da promenite nešto, pa makar ta promena značila i odvajanje. Trpljenje nije rešenje. Ili menjajte iz korena ili svako na svoju stranu. Imate trenutno snage da pravite promene u ovom sektoru, koje god bile. Slobodni – ili ništa ili karmičke priče ili prošlost – a vi birajte šta ćete.

Posao

Pozicija Sunca koje vlada vašim znakom kao i Merkura vam odgovara – budi vas, daje vam više motiva i želje za akcijom, daje vam sposobnost dogovora, daje vam šansu da ostvarite svoje planove. Doduše, ne u celosti i ne onom brzinom i intenzitetom kako biste vi želeli – ali da makar otpočnete sa realizacijom. Ovo su dani u kojima imate odličnu priliku da predstavite sebe na pravi način. Nekima od vas više će se otvoriti prilike kroz inostranstvo, strane firme ili državne i javne institucije.

Zdravlje

Još uvek je prisutna mentalna i fizička iscrpljenost, ali vaša energija je ipak u porastu.

*ALT

DEVICA

Hrana

U ovoj nedelji bi vam odgovarao veći unos mlečnih proizvoda i to prvenstveno jogurta i kiselog mleka, kao i tvrdih sireva. Izbegavajte slatkiše, unosite više tečnosti i gro svoje ishrane bazirajte na povrću, naročito spanaću, zelenoj salati, brokoliju.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Partner i vi nemate mnogo dodirnih tačaka trenutno. Energije su vam različite, funkcionisanje drugačije, teško razumete jedno drugo i još teže se uklapate. Ne mora da znači da će ovaj period doneti neke rasprave, odvajanja ili nešto slično tome – jednostavno, neće biti inspirativno ni zanimljivo. Vi ćete imati osećaj da se više trudite od partnera a druga strana će smatrati da je ne razumete i ne podržavate. Slobodne Device – strasti da, hemija da. Sve ovo može rezultovati pokretanjem emotivnih priča, koje će u svojoj osnovi biti vrlo burne i neobične, ali ne znači da vam neće doneti zadovoljstvo.

Posao

Obaveze su u ovom periodu previše zahtevne, koliko god da vi imate volje i energije. Poslovno okruženje je prilično haotično a ni odnos sa kolegama i nadređenima neće biti najbolji, najpre zato što su svi pod pritiskom i nervozni. Ukoliko se pred vas u ovom periodu postavi donošenje nekih bitnijih, konkretnijih odluka – nemojte žuriti sa njima, pogotovo ako se one odnose na promenu poslovnog statusa ili na finansijska ulaganja. Iako su vam prilivi redovni, nešto vam „izvlači“ novac.

Zdravlje

To što se osećate bolje ne znači da ne morate i na dalje voditi računa o navikama i imunitetu.

*ALT

VAGA

Hrana

Vaša ishrana sada treba da bude raznovrsna i da obuhvata sve grupe namirnica u jednakoj meri. Jedino što biste zaista trebali da izbegavate jesu slatkiši, pogotovo što znate i sami da tu ne umete da se zaustavite.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Znate kako kažu – tanka je linija između ljubavi i mržnje? Pa, partner i vi igrate tango baš na toj liniji i u jednom trenutku strast vrca na sve strane a u drugom osećate kao da ste udaljeni kilometrima jedno od drugog. Ovaj je period za vaše emotivne relacije čas lep, čas baš i ne – ali je u svakom slučaju veoma značajan jer će odrediti dalji pravac vašeg odnosa. Što se više trudite da komunicirate – zrelo, razumski, sa odgovornošću prema vašem odnosu – to će vam biti bolje. Slobodne Vage – ukoliko pokrećete emotivne priče u ovom periodu one će biti dugotrajne, ali vrlo komplikovane.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu u čudnom raspoloženju. Energija vam varira i teško se pokrećete a moguće je da je prisutan i višak nervoze. U suštini, pritisle su vas obaveze koje su vam dosta zahtevne i za koje nikako da se naterate da ih odradite do kraja. Bićete u kontaktu sa ljudima koji vas sa jedne strane iritiraju, a sa druge – podstiču vas da se aktivirate i dokažete i sebi i njima. Finansijska situacija nikako da se stabilizuje – koliko god da su prilivi redovni, računi i troškovi vam pojedu veći deo novca.

Zdravlje

Psihički i fizički umor. Hormonski disbalans, osetljivost respiratornih puteva.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Kakve god da su vaše navike kada je ishrana u pitanju, a čini mi se da ste tu vrlo promenljivi – krenućete bolje da funkcionišete u ovoj sedmici. Mlad Mesec u polju navika podstiče vas da napravite promene I pridržavate ih se.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Pod napetim aspektima ulazite u ovu sedmicu, bar kada su emotivne relacije u pitanju. Planetarno društvance, sačinjeno od Meseca, Marsa, Venere i Saturna u vašem polju stabilnosti i intime prilično je eksplozivno i govori o velikim oscilacijama u odnosu sa partnerom. Kod nekih parova može doći do udaljavanja i zahlađenja, kod drugih do nervoznih momenata. Suština je da pokušate da sarađujete zajednički i uklopite se, koliko god to povremeno bilo zahtevno. Slobodni – prenaglašeno polje koje govori o prošlosti teško da može doneti lako pokretanje pogotovo novih ljubavnih priča.

Posao

Mlad Mesec će tokom ove nedelje biti u vašem polju poslovne svakodnevice, pored Sunca i Merkura koji su tu već prisutni. Po pitanju posla i obaveza vi ćete funkcionisati prilično korektno, možda ne baš sa elanom jer je previše zahtevan period iza ali i ispred vas – ali ćete završavati sve ono na šta se obavežete. Još uvek nećete moći da neke situacije promenite iz korena, ali ćete krenuti ka njihovom rešavanju. Malo napetosti u kolegijalnim odnosima. Finansije – novca ima, ali kao da vam se izvlači iz džepova.

Zdravlje

Sinusi, glavobolje. Stariji – cirkulacija, hronične tegobe.

*ALT

STRELAC

Hrana

Strelčevi mogu uspeti da pronađu balans kada je ishrana u pitanju. Trudite se da na vašem meniju bude manje suhomesnatih proizvoda i masnog mesa – više će vam odgovarati ćuretina, piletina ili čak riba. Povrće bi trebalo da bude nezaobilazna stavka.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Trudite se da ne bude baš mnogo teških tema u partnerskim odnosima u ovoj nedelji. Jer, neizvesno je kako ćete uspeti da baratate njima i koliko ste oboje smireni i spremni da se prilagodite jedno drugom. Neke reči će biti teško povući, zato je bolje sačekati mirniji period i bolju energiju za njih. Bolje je zajedničke trenutke koristiti za lepa dešavanja, uživanje, izlaske, kontakte sa društvom, planove, kratka putovanja. Slobodni Strelčevi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi, uživanja i zabave, kao i Sunce i Merkur – daće vam dobru energiju, nove emotivne kontakte i mnogo flertovanja. Uživajte.

Posao

Teški i komplikovani dogovori i saradnje su ono što vas očekuje u narednim danima. Ne znači da nećete biti uspešni, ali će vam dosta toga oduzimati vreme, umarati vas i iscrpljivati. Pred vama je vrlo brza nedelja u kojoj će biti mnogo obaveza ali i mnogo kontakata sa poslovnim saradnicima, starim i novim. Oni koji se bave trgovinom ili rade u sektoru usluga biće posebno vredni ovih dana. Finansijski prilivi su jači nego inače, ali segment troškova je i dalje prilično naglašen.

Zdravlje

Alergije i osetljivost disajnih puteva.

*ALT

JARAC

Hrana

Pravo vreme da promenite navike I to ne samo po pitanju ishrane. Ne samo da će vašem organizmu to izuzetno prijati, već ćete se i jako brzo naviknuti na nov režim. Pojačajte unos ribe, ali i voća. Izbegavajte slatkiše.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Početkom nedelje može izgledati kao da je između partnera i vas pojačano nerazumevanje i da ne uspevate da se usaglasite ni po najosnovnijim pitanjima. No, ovo je prolazna faza i vrlo brzo ćete uspeti da pronađete zajednički jezik i smirite situaciju. Očekuju vas dani otvorenih razgovora i planova. Mlad Mesec u polju doma, stabilnosti i intime otvara pred vama period kada možete ojačati i unaprediti odnos sa voljenom osobom. Slobodnim pripadnicima znaka sada se može vratiti u život ili ih kontaktirati osoba koju nisu preboleli ili za koju ih vezuju lepe uspomene. Period je dobar i za nove i za stare ljubavi.

Posao

Otvorićete ovu nedelju kroz finansijsku tematiku – kod nekih od vas kroz veće troškove, kod drugih pak kroz prilive koje su duže vreme čekali. Informacije će početi da dolaze do vas – prilično obećavajuće, ali nećete biti sigurni da li možete da se pouzdate u njih. Vreme će vrlo brzo pokazati šta vam od njih ide na ruku a šta je samo prazna priča. Neki od vas ozbiljno razmišljaju o pokretanju privatnog posla – za sada razrađujte planove a od polovine aprila se spremite za konkretnije akcije tog tipa.

Zdravlje

Sklonost alergijama. Osetljivost sinusa i disajnih puteva.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Jupiter u polju koje se vezuje za ishranu pravi vam komplikacije – nikako da se ustalite i stabilizujete. Nešto će vam lakše biti u drugom delu sedmice, mada ni ovi dani neće biti bez iskušenja po vas. Dobro je što ste više u pokretu pa ćete makar brzo trošiti kalorije koje unesete.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Prilično čudna nedelja za emotivne relacije. Započinjete je sa Mesecom, Marsom, Venerom i Saturnom u svom znaku – kombinacija koja donosi koktel prejakih emocija, nezadovoljstva, besa i dašak impulsivnosti. Iako je Sunce, partnerska planeta od skoro u povoljnoj poziciji na vaš znak, što govori o pokušajima da kroz komunikaciju i zajedničke aktivnosti dovedete svoj odnos u red – ipak prva polovina nedelje može doneti jače napetosti između vas dvoje. Lek je u razgovoru, otvorenom i iskrenom. Slobodni – period iznenadnih i ni malo očekivanih dešavanja, bilo da su vezana za nove osobe ili prošlost.

Posao

U vrlo ste aktivnom, ali istovremeno i izuzetno napornom poslovnom periodu. I ne očekujte da će se situacije stabilizovati, naprotiv – gungula, gužva i pritisak na vas će se nastavljati i dalje. Mlad Mesec koji se u ovoj nedelji dešava u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata – nagoveštava prilično uzbudljive mesece ispunjene akcijom i novim poslovnim uspesima. Novac će vas i dalje „hteti“ i dolaziti vam možda i iz više izvora, ali nećete nikako uspevati da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Osetljivi su kičma, zubi, zglobovi, ligamenti.

*ALT

RIBE

Hrana

Teško vam je da u ovom periodu uskladite svoje navike u ishrani. Idete iz krajnosti u krajnost i pokušavate da grickalicama i slatkišima nadomestite „pravu hranu“. Ovakav način funkcionisanja može se odraziti i na vaše zdravlje, ne samo na liniju.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Previše je teška pozicija planeta u polju koje govori o podsvesti i tajnama. Kod nekih od vas doneće opterećenje, strahove i nesigurnosti u postojećim emotivnim relacijama. Bilo razloga za njih ili ne bilo – vi ćete pitanjima mučiti sebe. Ukoliko ste ušli u nešto što je tajno (pogotovo ako ta priča duže traje ili postoji razlika u godinama) sada se osećate sputano, blokirano, nezadovoljno i kao da čekate nešto što se nikada neće ostvariti. Slobodne Ribe – okupiranost prošlošću, platonska zaljubljivanja, maštanja ili pak emotivna zanesenost ka nekom ko je zauzet ili jednostavno nije za vas.

Posao

Mlad Mesec u polju ličnih vrednosti i finansija, kao i prisustvo Sunca i Merkura u ovom polju uticaće na pozitivan način na vas i u ovoj nedelji ali i u narednom periodu. Ukoliko ste zabrinuti za svoje pozicije i poslovnu stabilnost – vrlo je verovatno da brinete bez razloga. Ako ste pak opterećeni konkurencijom, stanjem u firmi u kojoj radite ili nezavršenim poslovnim obavezama – sve ovo će se raščistiti vrlo brzo i dobićete jasniju sliku, već tokom narednih sedmicu ili dve. Imate podršku, dobro ste.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima, meteoropatske tegobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare