Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Vodolijama se vraćaju stare ljubavi, Ribe očekuju poslovne ponude

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 11.04.do 17.04. 2021. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 10.04.2022.

11:19

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Vodolijama se vraćaju stare ljubavi, Ribe očekuju poslovne ponude

Podeli:

OVAN

Hrana

Mesečni horoskop za april: Bikovi se zaljubljuju, Devicama stiže neočekivana zarada

I sami ste negde svesni da je vaš način života, ne samo kada je ishrana u pitanju već generalno gledano – u nekom dužem vremenskom periodu prilično nezdrav. No, nemate vi trenutno niti prave volje niti želje da napravite korenitije promene.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Oni koji ne sumnjaju u partnera kao i oni koji nemaju šta da sakrivaju od voljene osobe – kroz ovu će sedmicu proći prilično korektno. Možda će biti povremenih tenzija, ali će se one brzo rešavati. Do problema može dolaziti kod onih parova koji sa razlogom ili bez njega – ne veruju jedno drugom. Bilo da ne verujete partneru, bilo da sakrivate nešto od druge strane – ovo mogu biti dani koji će vam doneti teskobu, nerviranje ali i iskušenja. Slobodni Ovnovi – privlačiće vas sve ono što je skriveno, zabranjeno, tajno, neuhvatljivo. Ljubavne avanture i zanosi uvlačiće vas u svoje slatke i misteriozne dubine.

Posao

Tajnost će postojati i u poslovnom segmentu. Neki od vas krenuće da se dogovaraju i pregovaraju daleko od radoznalih očiju, a isto tako – počećete da planirate neke ozbiljnije poslovne priče. Iako su vaše poslovne pozicije prilično stabilne, nešto ne bih rekla da ste vi u potpunosti zadovoljni – da li je problem u vašoj nemotivisanosti i istrošenosti na postojećem poslu, da li u odnosu sa nadređenima i kolegama ili je nešto treće u pitanju – to vi znate. Želite nešto da menjate i ići ćete u tom pravcu.

Zdravlje

Alergije, glavobolje, sinusi.

*ALT

BIK

Hrana

Nikako da se ustalite po pitanju ishrane. Krenete da se zdravije hranite I odgovornije ponašate prema sebi, pa se onda vratite na stare staze. Ne bih rekla da će ova nedelja biti drugačija od perioda koji je za vama. Oscilacije i povremeno preterivanje.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Kada 15-og aprila Mars, planeta koja vlada vašim partnerstvima – pređe u znak Riba gde se već nalazi vaša planeta Venera – voljena osoba i vi ćete ući u jedan mekši, nežniji, emotivniji period. Za one parove koji su stabilni ovo će biti vreme povezivanja, bliskosti i produbljivanja odnosa. Za one koji nisu – i partner i vi ćete se povlačiti u tišinu, svako će kovati svoje planove i čuvati svoje tajne. Slobodni Bikovi – vrlo lep period za pokretanje emotivnih priča. Dobar je period za nova poznanstva, za emotivne preokrete i dešavanja. Izlasci, vaš društveni krug i društvene mreže biće mesta aktivnosti.

Posao

Mars u petak izlazi iz vašeg polja karijere – od početka marta meseca prilično je zakuvao u ovom segmentu i doneo vam period napetosti, problema i loših odnosa sa nadređenima. Sada će njegova energija raditi u vašu korist pa je pred Bikovima period jednostavnijeg funkcionisanja ali i boljih poslovnih prilika. Jedna od ovih prilika bi mogla da se otvori baš u ovoj nedelji i to u njenom drugom delu. Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice doneće vam povećanje nivoa obaveza i stres.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

I dalje ste u periodu kada je vrlo bitno da na vašem stolu bude što više zeleniša, a što manje mesnih proizvoda i prerađevina. Ukoliko baš bez ovog ne možete, onda se okrenite ribi, piletini, ćuretini. Od voća bi vam prijale jabuke, kruške a od orašastih plodova bademi i orasi.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Emotivni izazovi uglavnom tajne prirode i kod vas će biti prisutni, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik znaka. Pun Mesec u polju koje se vezuje za ljubav i uživanje govori da će ti izazovi biti prilično snažni i da će im se biti teško odupreti. E sad, ukoliko ste zauzeti i imate nameru da vas ne boli glava preterano – bilo bi dobro da ih eskivirate. Ionako odnos sa voljenom osobom nije savršen i sa većim je oscilacijama, ne treba vam još jedan problem. Ukoliko ste slobodni – neko vas može jako privlačiti, mada ste svesni da bi ovo bila samo avantura ili tajni odnos. Da li ćete se prepustiti strastima – postoje velike šanse za to.

Posao

Prisustvo Jupitera, Venere, Neptuna i Marsa (od petka) u vašem polju karijere svakako će zatasalati poslovni segment i doneti mnogobrojna dešavanja u narednom periodu. Mnogo toga će ostati samo na obećanjima, ali biće i onih šansi koje ćete itekako umeti da iskoristite i koje će biti isplative po vas. Već tokom ove nedelje neki od vas mogu napraviti poslovni dil, dogovor ili plan – koji će jako brzo krenuti ka ostvarenju. Nedelja dobrih ideja i rešenja koja se mogu otvoriti pred vama.

Zdravlje

Problemi sa grlom. Moguće su nesanice.

*ALT

RAK

Hrana

Budite u ovoj sedmici umereni kada je ishrana u pitanju. Ili se makar potrudite oko toga. Meso i mesne proizvode smanjite, ali biste mogli da pojačate unos ribe, naročito morske. Uzimajte i više cvekle, spanaća, crnog luka – da biste popravili krvnu sliku.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Iako blizu, partner i vi ste udaljeni jedno od drugog. Udaljavaju vas obaveze - porodične, poslovne, finansijske, udaljava vas manjak zajedničkog vremena, manjak razumevanja. Ništa nije nepopravljivo ukoliko postoji volja za otvorenom komunikacijom i ukoliko postoji prilagođavanje. Još uvek postoje stvari koje vas spajaju, a jedna od njih je i emocija, koja je trenutno zatrpana ali još uvek prisutna. Slobodni Rakovi – potreba za ljubavlju se pojačava i emotivne prilike kreću da se polako otvaraju pred vama. Neke mogu postati lepe i trajne priče, druge će ostati samo na nivou tajni ili snova.

Posao

Planovi, inostranstvo, državne i javne ustanove – ovi segmenti mogu krenuti da se razvijaju intenzivnije. Takođe, segment podrške, povoljnosti i šansi otvara se pred vama. Od ove nedelje lakše će biti pokrenuti situacije u poslovnom segmentu a kod nekih od vas doći će i do najave promene radnog mesta ili unapređenja ili najave poslovnih putovanja. Ukoliko ste privatnik ili razmišljate o pokretanju posla u privatnoj režiji – ovo je dobar trenutak za veću zaradu ili za konkretnije akcije u tom smeru.

Zdravlje

Intenzivnije meteoropatske reakcije. Mentalno – fizički umor.

*ALT

LAV

Hrana

Trudite se da povrće, naročito zelena salata, mlad kupus, blitva, zelje, krastavci – budu što češće i u što većim količinama na vašem stolu, bilo u obliku salata ili variva. Izbegavajte da utehu tražite u hrani i da jedete u večernjim satima.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Dobar odnos Sunca sa Saturnom, partnerskom planetom – davaće dobre mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, dogovorite, podržite. I to bi bilo otprilike to. Zadovoljstvo,ispunjenost, opuštenost, bliskost – to će vam izmicati, šta više – povremeno se možete osećati kao da ste iako jedno pored drugog, neizmerno udaljeni. Fizički blizu, a ipak previše daleko. Pokušajte da ljubavlju i otvorenom komunikacijom smanjite razdaljinu. Slobodni Lavovi – mame vas neke emotivne dubine i ljubavne tajne, bilo da se vezuju za prošlost ili za nove osobe. Da bi se bilo šta desilo – mora postojati vaša inicijativa.

Posao

Vrlo zahtevan i poslovni ali i finansijski period je iza vas. Od ove nedelje, promene će krenuti intenzivnije što ne znači da ćete automatski ući u mirnu i stabilnu poslovnu fazu. Ulazak Merkura u polje koje se vezuje za vašu karijeru i poziciju doneće vam informacije koje su poslovno povoljne po vas. Kod nekih od vas – o unapređenju ili promeni radnog mesta, kod drugih – vezano za poboljšanje finansija. Dakle, prvo informacije i dogovori, a onda i konkretni događaji koji će vam popraviti raspoloženje.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Hronični bolesnici – potrebne su češće kontrole.

*ALT

DEVICA

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane govori da ste pri kraju zahtevnog i napornog perioda koji vam je između ostalog doneo i probleme sa varenjem i gomilu loših navika. Za vas je pravi trenutak da počnete sa ozbiljnijom detoksifikacijom organizma.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

U polju partnerstava su trenutno Jupiter, Neptun i Venera a od petka im se pridružuje i Mars. Istovremeno, vaš vladar prelazi u znak Bika, praveći dobar kontakt sa ovim planetama. U prevodu – možda i nije najsjajnija situacija između voljene osobe i vas, ali postoji prostor za popravljanje, emociju i bliskost. Nemojte ćutati o pitanjima koja su važna za vaš odnos, nemojte probleme gurati pod tepih – moguće je dogovoriti se, usaglasiti se i voleti se lakše. Slobodne Device – izbegavajte tajne priče i odnose, jer će od njih biti više štete nego koristi. A izgleda vas nešto baš tog tipa vuče i intrigira.

Posao

Poslovno – ovo je period koji će vam pogodovati. Prelazak Merkura u znak Bika donosi vam energiju koja vam je bliska, opipljiva, materijalna i praktična. I u finansijskom smislu ova nedelja može biti prilično plodonosna po vas – možete napraviti isplative dogovore i poslovne saradnje. Doduše, biće i pojačanih troškova. Možda se sa saradnicima nećete baš uvek razumeti, ali ćete umeti da pričate istim jezikom kada je to neophodno. Vaši planovi sada će krenuti da se odvijaju intenzivnije i brže.

Zdravlje

Umor, pojačana nervoza.

*ALT

VAGA

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku i vladarka Venera koja se nalazi u polju navika – veliki su pokazatelji da će vaša borba sa praznim kalorijama i nezdravom ishranom biti prilično komplikovana u ovom periodu. Trudićete se da promenite nešto kod sebe.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u opoziciji sa Suncem koje se nalazi u partnerskom polju – može prodrmati one parove kod kojih u poslednje vreme već postoji naglašena tenzija i nezadovoljstvo ili sumnja i ljubomora. Generalno gledano – potrebno je mnogo ljubavi i razumevanja da bi vaše emotivne relacije bile funkcionalne i stabilne. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo i neka vaša komunikacija bude što otvorenija. Slobodne Vage – nije nemoguće zagrejati se, zaneti se, čak ući u neku emotivnu priču, ali je vrlo moguće da će ona biti komplikovana, čudna i prilično izvesno – tajna.

Posao

Planete se gomilaju u polju koje je kod vas zaduženo za poslovnu svakodnevicu i obaveze. Nivo obaveza će se povećati ali će i segment finansija krenuti uzlaznom linijom. Vi ćete ulagati dosta snage u napore da poboljšate organizovanost i efikasnost i prilagodite se zahtevima saradnika. Moguće su povremene tenzije sa kolegama. Pred vama je period promena od kojih će se neke pokrenuti već u ovoj sedmici. One će uglavnom biti pozitivne po vas i jako uticati na vaš finansijski segment.

Zdravlje

Promenljiv pritisak, sklonost alergijama i infekcijama.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Nedelja u kojoj ste skloni uživanjima, ali isto tako – momente u kojima ste loše raspoloženi „lečite“ hranom. U suštini – verovatno je da ćete stalno tražiti nešto da grickate. Slaba tačka – kolači, peciva I sklonost ka jelu u večernjim satima.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Ono što je dobro jeste stelijum planeta u polju ljubavi i uživanja (od petka će tu biti i vaš vladar Mars). Emocijom, poverenjem i bliskošću možete graditi dodatno svoje emotivne relacije ili pak ispravljati greške iz prethodnog perioda. Ono što će vas i dalje kočiti jeste Saturn – udaraće na temelje vaše veze, hladiti odnos i ne dozvoljavati vam da budete u potpunosti opušteni i stabilni. U tom vruće – hladno fazonu proći ćete kroz ovu nedelju. Slobodne Škorpije – od ove nedelje postoje šanse da snovi postanu java i da ljubav više nije rezervisana samo za maštu. Polako, vaš ljubavni život će se odblokirati.

Posao

Odnos sa kolegama, velika količina obaveza i napor kroz poslovnu svakodnevicu i dalje će biti prisutni kod vas. No, sa druge strane – sada možete unaprediti postojeće ili ostvariti nove poslovne saradnje. Takođe, do vas će doći informacije koje su vam od važnosti i koje vam ukazuju na pozitivne promene u vašem poslovnom sektoru. Ušli ste u period pojačane kreativnosti i dobrih idejnih rešenja. Po pitanju finansija – vrlo solidna nedelja je pred vama i ovim segmentom ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Alergije, problemi sa oscilacijom pritiska kod starijih.

*ALT

STRELAC

Hrana

Potrebna vam je umerenost u ishrani, ali i pojačana fizička aktivnost. Sve to negde vi već znate, ali ne nalazite dovoljno snage u sebi da se pokrenete suštinski, baš onako kako biste trebali. U međuvremenu, smanjite unos mesnih prerađevina, slatkiša, testa.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Ulazite u vrlo bitnu emotivnu fazu u kojoj će se neki od parova odlučiti na ozbiljne korake – bilo da je u pitanju preseljenje, renoviranje, sređivanje na porodičnom nivou ili pak zajednički život, veridba, ulazak u brak. Odnos sa partnerom će biti prilično solidan – uspevaćete da se razumete i dogovorite oko svega, ali i da zajedničkim snagama idete ka svojim planovima. Povremeno se hoće provlačiti napetost, naročito kada su u pitanju finansije ili odnosi u porodici – ali to neće uticati na vas dvoje kao par. Slobodni – razvoj komunikacije sa nekim ide u pozitivnom pravcu i donosi vam raspoloženje i optimizam.

Posao

Neke nedoumice mogu postojati kod vas, ali neke od njih ćete već u ovom periodu uspeti da razrešite. Obzirom da vam ova nedelja daje dosta odgovora i informacija koje su vam potrebne – vrlo brzo ćete uvideti da pozitivni pomaci postoje. Ulazak Merkura u polje poslovne svakodnevice doneće ubrzanu radnu atmosferu i nešto više obaveza. Dobar je period za one koji traže posao ili za potpisivanje ugovora, sklapanje dogovora – jer ovi dani donose finansijski isplative prilike za vas.

Zdravlje

Prolazne zdravstvene tegobe. Blaže prehlade i grlobolje.

*ALT

JARAC

Hrana

Pojačan unos mesa i mesnih prerađevina neće vam na duži rok prijati. Takođe, kada su mlečni proizvodi u pitanju, preporučuju vam se jogurt, kiselo mleko i mladi sirevi. Svoju ishranu biste sada trebali većim delom da zasnivate na povrću.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Partner i vi u nekom lošijem raspoloženju možete zakoračiti u ovu nedelju, ali ovo su stvari koje se daju ispraviti. Ne treba ostavljati ništa nedorečeno – da vam se ceo ovaj period ne bi pretvorio u obostranu nervozu koja kulminaciju može imati za vikend. Ključ za dobar odnos i za prilagođavanje sada jeste komunikacija, koliko god vama dvoma povremeno bilo teško da sednete i razgovarate maksimalno iskreno, iz srca. Slobodni Jarčevi – Venera, a od petka i Mars – aktiviraju vaše polje komunikacije, susreta. I nove ali i „stare“ osobe vrzmaće vam se po mislima.....a možda i uživo.

Posao

Vrlo ćete ozbiljno prionuti na posao od samog početka sedmice. Iz dana u dan bićete zatrpavani informacijama i dešavanjima i moraćete da budete vrlo fokusirani da ne biste propustili nešto od važnosti. U početnoj fazi bilo kog poslovnog dešavanja možete imati zbrku i dezinformacije – sa malo strpljenja doći će se do rešenja. Dobijate vrlo važne informacije, a neki od vas će rešiti papirološka pitanja koja su ih okupirala u prethdnom periodu. Finansijski segment – blago poboljšanje.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Više se krećite.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Dokle god Venera I Jupiter šetaju kroz vaše polje hrane – vaši apetiti će biti pojačani I istinski ćete uživati u dobrom zalogaju, bio on slan ili sladak. S druge strane – Saturn u vašem znaku pokušava da vam izgradi karakter po svim pitanjima, pa i po ovom. Zato ćete u ishrani imati velike oscilacije.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Kombinacija Marsa i Saturna u vašem znaku koja je i za vas, ali i za partnera i odnos sa njim bila prilično naporna u prethodnom periodu, od petka će nestati jer će Mars preći u znak Riba. No, to ne znači da će se vaš odnos automatski srediti i stabilizovati – i dalje ćete imati velike oscilacije u komunikaciji. U jednom trenutku ćete se razumeti i prilagođavati jedno drugom, a već u sledećem ćete biti ili skloni raspravama ili povlačenju u tišinu. Slobodne Vodolije – ima nekih šansica za emotivna dešavanja, ali sve će to imati izuzetno spor tok i vezivaće se ili za tajne, čudne odnose ili pak za emotivnu prošlost.

Posao

Obaveze dolaze promenljivo tokom ove nedelje. U jednom trenutku ste mirni i niste opterećeni žurbom i gomilom stvari koje morate obaviti, dok već u drugom ulazite u fazu u kojoj ne znate gde ćete pre i da li ćete stići da sve završite na vreme. No, ovo je manje više postalo uobičajeno u vašoj poslovnoj svakodnevici u poslednje vreme. Solidna nedelja da realizujete planove, da pokrenete ideje o kojima već duže vreme razmišljate. Finansije – vrlo isplativi dani su pred vama, u kojima možete solidno zaraditi.

Zdravlje

Zdravstvena situacija uglavnom dobra. Nešto više obratite pažnju na ishranu.

*ALT

RIBE

Hrana

Vi već neko vreme shvatate da su oscilacije u vašem apetitu uzrokovane nervozom ili nestabilnošću na mentalnom planu. U prevodu – trenutno se tešite, uglavnom slatkišima i tek negde pred kraj nedelje ćete uspeti da sebe malo dovedete u red.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ljubav

Mars u petak izlazi iz vašeg polja podsvesti i strahova i prelazi u vaše polje ličnosti. Pored Jupitera koji vam daje dobre prilike, pored Venere koja vam nudi ljubav, sada dobijate i Marsa koji će vam dati polet i inicijativu. Emotivno ćete početi da se stabilizujete, da se bolje razumete sa voljenom osobom a osećanja će postati posebno duboka i snažna. Vrlo solidan period za one koji su u vezama i koji žele da se potrude i poboljšaju odnos sa partnerom. Slobodne Ribe – dobar je period za ulazak u emotivne priče. Prilike će se svakako pojavljivati, vaše je samo da otkrijete koje su prave i iskrene, a koje samo san.

Posao

I poslovno je ovo povoljna sedmica. Vi ično ćete osetiti priliv nove, pozitivne energije i imaćete dovoljno sposobnosti da se pokrenete u pravom smeru. Jeste vreme za akciju i pokretanje ka onome što želite. Neke stvari će vam ići na ruku – neki od vas mogu dobiti novu poslovnu ponudu, rešiti bitna papirološka pitanja, čak dobiti posao ukoliko su nezaposleni. Pregovarajte, dogovarajte se, pokrenite svoje ideje i planove. I po pitanju finansija počećete da budete zadovoljniji i stabilniji.

Zdravlje

Osetljivost sinusa, alergije i prehlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare