Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Lavovima ljubav na pomolu, Ribama nove poslovne prilike

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 02.05.do 08.05. 2021. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 01.05.2022.

11:30

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Lavovima ljubav na pomolu, Ribama nove poslovne prilike

Podeli:

OVAN
Hrana

Prijaju vam jaki ukusi i dosta začina, ali bi vašem organizmu više odgovaralo da ovim željama ne udovoljavate. Takođe, izbegavajte mesne prerađevine i konzerviranu hranu.
Ljubav
Venera je u vašem polju ličnosti, a Merkur u polju koje govori o susretima, kontaktima, dešavanjima. Vrlo lepa energija koja slobodne Ovnove može pokrenuti, učiniti im dane zanimljivim, dovesti im aktivnost I dobro raspoloženje, doneti im potrebu za ljubavlju I strašću I učiniti ih vrlo interesantnim suprotnom polu. U prevodu – nedelja za flertovanja, udvaranja, lepe priče I dašak avanture. A kod zauzetih isto nije loše, osim što ste vi opterećeni nekim pitanjima a I malo ste umorni od tempa koji vam je prethodni period nametnuo. Odnos sa partnerom će biti dosta korektan, nemojte VI kvariti nešto.
Posao
Merkur u trećem polju vam apsolutno odgovara jer evo odlične nedelje da se dogovarate, pregovarate, sastančite, tražite posao ili pak rešavate papirološka pitanja. Venera je kod vas pa će svaku komunikaciju ulepšati I dati vam pozitivnu energiju I inicijativu. Dakle, pravi moment da se napravi poslovni dil koji vam odgovara. Za svaki slučaj – pošto ste sada nešto impulsivniji i brži nego inače – proveravajte sebe češće da se ne bi provukla neka greška koju ćete kasnije morati da ispravljate.
Zdravlje
Osetljivost na promene vazdušnog pritiska. Više povedite računa o ishrani.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

BIK
Hrana

Bikovi će uvesti novine u ishranu. To mogu biti male promene – nove namirnice, nova jela i recepti....ali mogu biti i one veće – nov režim ishrane, životne navike....Bile male ili velike – promenama je vreme!
Ljubav
Lični I emotivni život komplikuje vam sve ono što se vezuje za porodicu I za posao. Rastrgnuti ste obavezama na više strana, mnogo toga vas nervira I opterećuje. Partner takođe nosi neku svoju problematiku pa I njegovo ponašanje može biti drugačije, može se povlačiti u sebe I ćutati ili delovati nezainteresovano, umorno. U suštini – trenutno potencijalna problematika ne ide od vas dvoje, nego iz okolnosti koje su oko vas. Ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos. Slobodni Bikovi – probudile su se želje i simpatije prema jednoj osobi a reklo bi se da ni ona nije ravnodušna prema vama.
Posao
Ah taj posao….Saturn u polju karijere koji predstavlja vaše nadređene, starije kolege ali i atmosferu u poslovnom segmentu u kvadratnom je aspektu sa Suncem u vašem znaku. U suštini – poslovno ste vi u izazovnom i zahtevnom periodu kada se od vas očekuje da pokažete veliki nivo odgovornosti i posvećenosti, kada možete smatrati da niste dovoljno cenjeni i vrednovani u onome što radite i kada vrlo često dolazite do granice strpljenja. No, uporni kao što jeste – « gurate » dalje i ne odustajete.
Zdravlje
Pojačani su stres I nervoza. Problemi hroničnim bolesnicima.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


BLIZANCI
Hrana

Pravi je momenat da se rešite nezdravih navika. Više bazirajte ishranu na svežem povrću i voću. Konzumirajte ribu, piletinu ili ćuretinu a druge vrste mesa u umerenim količinama.
Ljubav
U vašem znaku je Merkur – da vam popravi raspoloženje, učini vas ponovo razgovorljivim, zanimljivim, veselim, da vas pokrene i da se ponovo osetite « svoji ». Venera vam je u polju društvenosti I prijatelja, izlazaka, druženja – da učini da ova nedelja prođe u jednom finom, veselom tempu. Za slobodne Blizance ovo su dani dešavanja I zanimljivih momenata – bilo u društvu prijatelja, bilo sa suprotnim polom. Ima šansi za udvaranje, flertovanje, avanturu pa I po neki nov ljubavni početak. Zauzeti Blizanci – vi ste u nekoj svojoj energiji, partner u svojoj. Nemate puno dodirnih tačaka, ali nema ni tenzije među vama.
Posao
Iako će se mnogo toga od onog što vam je važno pokrenuti u ovoj nedelji, ipak će neke stavke ostati zakočene. Možda je za neke od njih potrebno vreme, možda je potrebno odobrenje od nadređenih, a moguće je I da ste vi nestrpljivi I zbog toga nervozni. Takođe, ponašanja nekih osoba sa kojima sarađujete će vam smetati – kao da vam namerno unose konfuziju ili jednostavno sa njima ne možete da se sporazumete. Vi lično ste u dobroj energiji, samo nemojte žuriti jer žurba donosi propuste.
Zdravlje
Problemi sa spavanjem prouzrokovani pojačanom nervozom.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

RAK
Hrana

Dobra nedelja da se dovedete u red kada je ishrana u pitanju. No, slatkiši i grickalice još uvek su vaša slaba tačka i trebaće dosta volje da umanjite njihov unos. Uzimajte više tečnosti, dosta voća i povrća.
Ljubav
Neki vid unutrašnjih borbi, razmišljanja, presabiranja postojaće kod Rakova. Neko će se “lomiti” zbog prisustva dve osobe u svom životu, neko će osećati talase nedostajanja zbog prošlosti koja je još uvek u mislima živa, neko će pokušavati da uhvati konce svog života I osećaće se kao da ne zna na koju će stranu. I ovo će biti aktivno I kod slobodnih I kod zauzetih Rakova. Zauzeti trenutno nemaju pravu podršku od strane partnera I onda se okreću ili sebi ili eventualno drugoj osobi kroz neki tip razmišljanja, možda lakog flerta. Slobodni mnogo žele nešto da ih pokrene, ali to nikako da se istinski dogodi.
Posao
Venera je ušla u polje koje vlada vašim poslom, pozicijama, karijerom. Prvo – ženske osobe sada mogu postati značajnije za vas kada je posao u pitanju, možete imati sa njima više interakcija I dešavanja. Drugo – vi lično ćete početi da ulažete više energije I snage u posao, da se borite za poziciju ali I za poboljšanje finansijskog dela jer ste preopterećeni troškovima. Treće – sa nadređenima ćete imati korektan, ali blago napet odnos – neki tip “takmičenja” I odmeravanja snaga.
Zdravlje
Pritisak, vrtoglavice, manje tegobe sa disajnim putevima – naročito sinusima.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

LAV
Hrana

Dobro izbalansirajte obroke, da vam daju energiju, ali da ne opterećuju varenje i da vas ne čine umornim, sporim. Konzumirajte mnogo povrća i voća, orašaste plodove. Smanjite mlečne proizvode.
Ljubav
Polje prijatelja, izlazaka, društvenog života je obogaćeno tranzitom Merkura, pa ćete se pokrenuti, živnuti, poželeti da više vremena provodite u lepim i zanimljivim aktivnostima. Venera lepo „gleda“ na vaš znak i daje vam ljubavne šanse onakve kakve vi volite – vatrene, strasne – da vas probude i aktiviraju. Sve zajedno – slobodnima flertovanje, udvaranje, lepi susreti, strast za životom i ljubavlju. Čak može biti UVODA u neku lepu emotivnu priču koja će se lagano razvijati. Što se zauzetih Lavova tiče – partner i vi ste trenutno prilično nefleksibilni, tvrdi, zatvoreni. Nema opuštenosti, lakoće, stabilnosti.
Posao
Očekuje vas sedmica sa dosta nervoze vezano i za obaveze koje imate, i za odnos sa saradnicima ali i sa nadređenima. Mnogo toga morate završiti u kratkom roku a oni oko vas umesto da vam pomažu – još vam dodatno otežavaju svojom sporošću, nefleksibilnošću i komplikovanim zahtevima koje postavljaju pred vas. Komunikacija vam je nešto bolja nego u prethodnom periodu pa ćete uspeti da uspešno završite neke projekte ili pokrenete dogovore od važnosti. Finansije – jednim delom rasterećenje.
Zdravlje
Oscilacije raspoloženja, pojačan umor. Stariji – hronične tegobe.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

DEVICA
Hrana

Smetaće vam industrijske prerađevine, konzervirana hrana, brza hrana, smetaće vam sve ono sa veštačkim bojama, mirisima, ukusima, gazirana pića. Sve ostalo – samo izvolite...
Ljubav
Vi ste usmereni u najvećoj meri na posao I na obaveze koje imate a partner je u nekoj svojoj priči, okrenut sebi. Nema tu neke posebne tenzije između vas dvoje –možda po koja kratkotrajna epizodica napetosti, ali nema ni posebnih dodirnih tačaka I razumevanja, bliskosti. Pokušajte da nešto više uradite za odnos u kojem ste, da ponovo probudite ono što vas spaja I pokrenete emociju. Slobodne Device – “pretendenata” za osvajanje vaše malenkosti ima, ali niko vam od njih ne daje dovoljnu dozu sigurnosti da biste zakoračili u nešto iole ozbiljnije. U svakom slučaju, za vas I jeste preporuka da ne žurite.
Posao
Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Blizanaca i vaše polje karijere, pozicije – doneće vam mnoštvo informacija i kontakata, ali će veći deo njih biti prazna priča, čavrljanje koje vam samo oduzima vreme a ništa se konkretno time ne postiže. Šta god da se dogovorite u ovoj nedelji – pitanje je da li će biti ispoštovano, a svakako ćete na realizaciju morati da čekate duže od dogovorenog. Poslovno ste u kontaktu sa ljudima koji mnogo pričaju ali ne stoje baš iza izgovorenog. Finansije – korektno.
Zdravlje
Pojačana nervoza. Budite češće u prirodi.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

VAGA
Hrana

I varenje i metabolizam će biti usporeni i bilo bi dobro da ih pokrenete povećanim unosom povrća. Izbegavajte mesne prerađevine. Od mlečnih proizvoda – jogurt i sir sa malim procentom mlečne masti.
Ljubav
Pošto se vaša vladarka mesec dana unazad “davila” u ribljim vodama I vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza – na samom početku nedelje je čeka prelazak u znak Ovna I polje partnerstava. Vaša energija će se promeniti I sve ono što ste se sputavali, razmišljali, oklevali, odugovlačili – krenuće da izbija iz vas. Osetićete potrebu I volju za životom, za radošću, za pokretom, za strastima. Za slobodne će ovo biti super I pred vama je nedelja sa lepim šansama za druženja, izlaske, flert I po koju avanturicu. Što se zauzetih tiče – nema tenzije, ali nema ni pravog razumevanja I bliskosti između partnera I vas.
Posao
Pozicija Merkura vam odgovara jer vam daje sposobnost da komunicirate na pravi način, da se dogovorite I sprovedete dogovoreno. U vama se probudila ambicioznost I želja da sve ubrzate, pogurate – ali rezultati će biti polovični. Poslovna svakodnevica vam donosi smorne obaveze kojih je previše I vi biste rado da napravite neku promenu, da iskoračite iz dosadašnjeg načina funkcionisanja. To neće ići baš tako lako, potrebno je vreme. Nedelja koja je povoljna za stanje vaših finansija.
Zdravlje
Glavobolje, sinusi, alergije.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

ŠKORPIJA
Hrana

U nekim momentima jednostavno ne možete da odolite – slatkiši su vam posebno slaba tačka. Nije problem povremeno „zgrešiti“, već u tome što jednom kad krenete, ne umete da se zaustavite.
Ljubav
Emocija, snova i mašte imate na izvoz. I svakako je da će vam sve ovo što imate pomoći da izgurate povremeno naporne trenutke i dane sa partnerom. Od strane porodice, od strane partnera, od strane osoba koje vas okružuju, od strane poslovnih obaveza – dolaze na vas talasi pritisaka, moranja, rastezanja vaših živaca. Vi u svemu tome nekako uspevate da balansirate, nošeni sopstvenim osećanjima, verom I nadom u bolje sutra. Što se slobodnih Škorpija tiče – jedan susret, jedan razgovor, jedan kontakt može vas pokrenuti, probuditi, ustalasati vam emocije.
Posao
Venera u polju poslovne svakodnevice doneće vam ubrzanje, više poslovnih kontakata sa ženama, jednim delom bolju atmosferu na poslu, a može vam doneti I nove saradnike sa dobrim idejama I spremnošću da I oni saslušaju vaše. Mogućnosti za dogovor ili nove saradnje se mogu otvoriti pred vama prilično neočekivano. Ukoliko se nešto ne realizuje odmah – sačekaćete nedelju ili dve. No, centralni deo u ovoj nedelji zauzimaće finansije – a ovaj segment bi se mogao pokazati kao prilično jak.
Zdravlje
Tegobe sa koštano zglobnim sistemom, sinusi.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

STRELAC
Hrana

Umerenost, kontrola ishrane, zdrava hrana – to su u ovoj nedelji misaone imenice za vas. Čak i ako rešite da se dovedete u red, bićete pred velikim iskušenjima I pitanje je da li ćete uspeti da im odolite.
Ljubav
Nije baš jednostavna sedmica za učesnike u emotivnim relacijama. Verovatno niko od vas dvoje ne snosi krivicu za otežanja, jednostavno – okolnosti I ljudi oko vas su takvi da vam povremeno komplikuju I dan I komunikaciju. Period vam je takav – malo nerazumevanja, malo ljubavi, malo nerviranja, malo zajedničke zabave. Šareniš od misli, dešavanja I osećanja. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče – dobar kontakt između Venere koja je u vašem polju ljubavi (I koja će vas pokrenuti) sa Merkurom donosi udvaranja, flertovanja, ali I opuštene kontakte I uživanje u društvu prijatelja.
Posao
I što se obaveza I odnosa sa saradnicima tiče – ova je nedelja puna izazova I otežanja. Dosta toga će ići sporije od očekivanog a oni sa kojima budete pokušavali da se dogovorite mogu se pokazati kao zahtevni, spori I teški za saradnju. Na sve ovo – neočekivani poslovni predlog dovešće vas u nedoumicu jer nećete biti sigurni da li da se upustite u celu priču ili ne – pogotovo ako se od vas bude tražilo da date odgovor odmah. Kada su finansije u pitanju – više kontrolišite troškove.
Zdravlje
Prehlade, osetljivost grla.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

JARAC
Hrana

Svesni ste da pravite greške, ali trenutno nemate volju da se bakćete ovim segmentom. Sem većeg unosa tečnosti, bilo bi dobro da u ovoj nedelji obogatite svoju ishranu raznovrsnim povrćem.
Ljubav
Generalno gledano – emotivne relacije funkcionišu korektno u ovoj nedelji. Umete da aktivirate I podstaknete jedno drugo, trudite se da nađete dovoljno vremena za zajedničke aktivnosti kojih u ovoj nedelji može biti više, pokušavate da pronađete rešenja za potencijalne teškoće. Možda se nećete baš uvek složiti “na prvu loptu” ali ćete uspevati da pronađete zajednički jezik. Slobodni Jarčevi – dok vam se sa jedne strane nudi više emotivnih prilika (koliko su one istinski kvalitetne a koliko su to neuhvatljive I čudne osobe), toliko su mnogi od vas blokirani emotivnom prošlošću I nespremnošću za novu priču.
Posao
Iako će u ovoj sedmici biti poslovnih otežanja, uspećete da ih rešite I izađete iz njih. Neke informacije koje mogu zagolicati vašu pažnju pojaviće se već početkom sedmice. Merkur u vašem polju poslovne svakodnevice doneće vam aktivniju radnu nedelju, ali ne savetuje vam se da žurite niti u dogovorima, niti u odlukama – jer je vrlo moguće da će sve ovo doći na preispitivanje u narednom periodu. Završite sada šta imate od papirologije da vas kasnije ne bi bolela glava. Finansije – onako, dosta troškova.
Zdravlje
Alergijske reakcije, vrtoglavice, problemi sa pritiskom.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

VODOLIJA
Hrana

Trenutna faza u kojoj ste čini da tražite utehu u hrani. I sami ste svesni da ne činite dobro, ali ne uspevate da se obuzdate. Probajte da zavarate osećaj gladi voćem, orašastim plodovima, salatama.
Ljubav
Porodiče teme I dileme, kao I nervoza koja dolazi kroz posao I dalje će biti kamen spoticanja I stvaralac povremene napetosti u vašim emotivnim relacijama. Samo pokušajte da ne uključujete tvrdoglavost I bandoglavost koja postoji kod oboje – I lakše ćete pregurati ovaj zahtevni period. Ukoliko se samo malo potrudite – ovo bi čak mogla biti dobra nedelja u kojoj ćete oboje umeti da se opustite I koristiti svaki zajednički trenutak za dobro raspoloženje. Slobodne Vodolije – Venera I Merkur donose vam aktivnost, bolje raspoloženje, više kontakata I zabave, flertovanje I udvaranje. Konačno počinjete da se pokrećete.
Posao
Zahtevne poslovne obaveze će I dalje predstavljati sastavni deo vaše svakodnevice, isto kao I zahtevne osobe sa kojima ćete sarađivati. Ni od jednog ni od drugog ne možete da pobegnete, već samo da se postavite maksimalno odgovorno I korektno. Sa druge strane – od ove nedelje krenuće intenzivnija komunikacija u pravcu novih poslovnih priča I dogovora. Dobićete obećavajuće informacije, možda I novu poslovnu ponudu, ako ste nezaposleni – poslovnu šansu. Finansije – šareno, ali ipak stabilno.
Zdravlje
Nervoza. Manji problemi sa vratnim delom kičme. Vreme je da se fizički više aktivirate.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

RIBE
Hrana

Potrebno vam je više vode, mnogo čajeva i sokova od svežeg voća. Neka vaša ishrana bude lagana i umerena – malo mesa, više ribe, sveže ili bareno povrće. Slatkiše biste trebali da izbegavate.
Ljubav
Možda sa emotivnim partnerom ne ide sve baš onako kako biste vi želeli, ali opet – prilično je dobra situacija između vas dvoje. Postoji emotivna povezanost, postoje zajednički lepi trenuci, postoji korektnost. Ok, možda ima povremeno nerazumevanja i problema u komunikaciji, ali sve je to kratkotrajno i da se rešiti. Fokusirajte se više na ono što je dobro između vas dvoje a pokušajte da svoje strahove i nesigurnosti svedete, potisnete. Slobodne Ribe – komunikacija sa nekim ko vas zanima čas ide kako treba, čas dođe do zastoja. Ne forsirajte ništa, pustite neka sve lagano ide svojim tokom.
Posao
Za vas se nastavlja vrlo aktivan poslovni period u kojem retko uspevate da pronađete dovoljno prostora za predah. Informacije, dogovori, sastanci, papirologija – sve vas to bombarduje sa svih strana ali vi vrlo uspešno izlazite sa svim situacijama na kraj. Doduše, komunikacija vam hoće povremeno predstavljati izvor tenzija i nesporazuma zato što ćete često biti u kontaktu sa ljudima koji menjaju mišljenja i odluke svaki čas i na koje ne možete da se oslonite. Finansijski segment se lagano oporavlja.
Zdravlje
Problemi sa spavanjem. Alergije.

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare