Iz muškog ugla

Za njim luduju žene: Samo ona ga je volela dok je bio i vodoinstalater

Irski MMA borac Konor Mekgregor je tiha patnja mnogih žena, a osim mišića i imidža lošeg momka, oduševljava ih njegov modni stil, karakter i posvećenost porodici.

Sreda, 30.08.2017.

10:01

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Nakon nedavnog boks meča Flojda Mejvedera i Konora, Mekgregor je privukao pažnju mnogih žena koje su ostajale celo veče budne kako bi pratile dešavanje iz minuta u minut.

Iako nije odneo pobedu, Mekgregor je svakako stekao popularnost kod žena, pre svega zbog imidža lošeg momka, isklesanih mišiča i seksi tetovaža.

Konor je pravi obožavalac skupih automobila i ima pravi vozni park koji se sastoji iz Bentlija, Lamborginija i Rols Rojsa, a jednako uživa i u dobroj modi.

Tako se u njegovom garderobu mogu pronaći luskuzni dizajnerski komadi, a najpre je reč o odelima izrađenim od fine italijanske svile. On je čak izdao liniju odeće sa njegovim likom, a najavio je i brendiranje viskija.

Ipak, možemo da kažemo da je to samo njegov imidž opasnog muškarca, jer je Konor pravi porodičan čovek.

Dok nije ostvario uspeh u svetu boksa, on je radio kao vodoinstalater i zabavljao se sa Di Devlin.

Sa njom je ukupno devet godina u vezi, a nedavno je dobio i sina koga je nazvao svojim imenom.

U najtežim trenucima ova žena je bila prava podrška, a njihovu priču mnogi nazivaju modernom bajkom.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.