Iz muškog ugla

Napravili nalepnicu za penis da daje veći užitak od kondoma

Na tržištu se pojavio proizvod za povećanje seksualnog uzbuđenja za koji proizvođači kažu da će korisnicima vratiti "osećaj u seksu". Proizvod se zove Jiftip i prilično je kontroverzan.

Četvrtak, 21.12.2017.

10:16

Izvor: Super žena

Napravili nalepnicu za penis da daje veći užitak od kondoma
Foto: Thinkstock

Podeli:

Jiftip je svojevrsna nalepnice koja se lepi na vrh penisa, zadržava spermatoziode prilikom ejakulacije i na taj način povećava seksualni užitak među partnerima.

Proizvođači navode da je pre upotrebe potrebno da očistite penis, zatim stavite nalepnicu na vrh i odlepite zaštitni sloj na poleđini. Upozoravaju i da ovaj proizvod nije budućnost kondoma i da je u procesu testiranju iako je već u prodaji.

Mana je što ne štiti od polno prenosivih bolesti, a ni od trudnoće.

"Kod kondoma semena tečnost ostaje u kondomu. Kod Jiftipa nakon ejakulacije nema tog potrebnog prostora u koji će otići semena tečnost. Jedina opcija je da curi oko ivica. Takođe, lako se odvaja od penisa tokom seksualnog odnosa", rekao je dr Leri Lishulc, profesor urologije na Univerziteta "Baylor" u Hjustonu za magazin "Men's Health".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare