Iz muškog ugla

Otopite i najtvrdokornijeg, ove rečenice oni vole da čuju

Uvek jak, oštar, brz muškarac. Koliko god da je jak, svaki ipak želi neke nežne i lepe reči da čuje. Ovo je deset stvari koje kad mu kažete rastopićete i najtvrdokornijeg zavodnika.

Utorak, 04.09.2018.

18:00

Izvor: 24sata.hr

Otopite i najtvrdokornijeg, ove rečenice oni vole da čuju
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

"Volim te." Bez obzira koliko bio muževan, velik i jak, svaki muškarac se bar malo razneži kad čuje: "Volim te". Takođe, vole i zagrljaje, poljupce i povremeno maženje.

"Cenim to što radiš." Muškarcima je potrebna potvrda da su glava porodice i da to dobro rade. Sa svim što je manje od toga - loše će se osećati, nedovoljno i nesigurno jer smatraju da nisu osigurali svojim voljenima ono što im treba.

"Najbolji si." Nije u pitanju dizanje ega, već povremeno izricanje nečega što je očigledno. Kad je muškarac dobar u svojim ulogama, takve pohvale ga samo podstiču da se i dalje trudi.

"Poštujem te." S godinama, muškarcima je bitnije da ih poštuju zbog njihovih karakteristika i truda koje su uložili nego zbog ega i sopstvenog osećaja veličine. Pogotovo kad su u pitanju ljudi koje vole i koji su im bliski, piše "Power of Positivity".

"Idi, radi šta god hoćeš." Kad ovako nešto čuju od svojih partnera, muškarci se osećaju kao da ponovo imaju 13 godina i polete za onim nečim za šta često nemaju vremena. Nekima je to odlazak na piće s prijateljima, nekima igranje igrica na kompjuteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.