Iz muškog ugla

Zbog ovih grešaka svaki muškarac će vam okrenuti leđa

Kako bi osvojile muškarca iz snova, žene često svesno, ali i nesvesno menjaju svoje ponašanje.

Četvrtak, 01.11.2018.

17:00

Izvor: index.hr

Zbog ovih grešaka svaki muškarac će vam okrenuti leđa
foto: Thinkstock

Podeli:

Nekada to ponašanje može da ima potpuno suprotan efekat i može da otera vašeg potencijalnog dečka daleko od vas. Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su tipične greške zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa željenim muškarcem:

Ostavljate utisak nesigurne i slabe žene

Čak i ako prštite od samopouzdanja, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan utisak nesigurne i nesamostalne žene, kojoj je u životu preko potreban muškarac. To je nešto što suprotni pol odmah tera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu. Takav loš utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, blaćenjem bivšeg dečka ili ogovaranjem drugih žena, jer tako ističete i vlastite nesigurnosti.

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu. Baš zato mnoge žene često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drugačija jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.

Ne znate da prepoznate potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema, dok s druge strane ne znaju da prepoznaju onog pravog kada im se nađe ispred nosa. Kada ih neki muškarac fizički privuče, onda im razum i instinkti padnu u drugi plan pa u njemu vide savršenog dečka, čak i kada on nije materijal za ozbiljnu vezu. Ako primetite da muškarac koji vam se sviđa pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresovanosti tako što se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragoceno vreme na njega jer on nikad neće biti dobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.