Iz muškog ugla

Sve manje muškaraca želi vezu, ali ne zato što se plaši: Ovo je pravi razlog

Nekoliko muškaraca koji su gotovo uvek sami odlučilo je da okrije zbog čega se boje veza i izgleda da strah nema ništa s tim.

Petak, 01.03.2019.

17:00

Izvor: super zena

Sve manje muškaraca želi vezu, ali ne zato što se plaši: Ovo je pravi razlog
foto: Thinkstock

Podeli:

“Ne bojim se veze, samo je ne želim. Volim svoju slobodu, volim da budem na poslu i da znam da niko nema pravo da me gnjavi sa glupostima. Volim da dođem kući znajući da nemam obavezu da se nađem s nekim. Znam da to nije dugoročno rešenje, ali trenutno mi tako odgovara i želim da budem sam”, Mario (25)

“Većina devojaka koje poznajem se boji da budu solo i traže bilo kakvog frajera. Mislim da muškarci jednostavno nisu takvi. Nama ne treba sigurnost koja dolazi s vezom, okej nam je i kada smo sami. Ja trenutno nemam devojku – imao sam je pre šest meseci. Sada sam solo dok ne naiđe neka zbog koje ću želeti da se vežem. Ali ne pada mi na pamet da budem s bilo kim samo da bih rekao da sam u vezi”, Jovan (30)

“Vrlo jednostavo, jer u par minuta na Tinderu nađem devojku koja će doći kod mene na seks bez obaveza i otići kući. Ako počne da me gnjavi, mogu da je blokiram. To mi trenutno odgovara mnogo više nego da imam devojku”, Nebojša (31)

“Monogamija mi jednostavno ne ide. Probao sam i nikad nisam uspeo, pa sam varao svaku devojku. Mislim da je pošteno od mene da se klonim veza i držim samo neobaveznih situacija”, Marko (40)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.