Iz muškog ugla

Brutalno iskreni razlozi zašto dobri momci teško pronalaze devojke

Žene kažu da žele dobrog dečka, ali nekako više jure za onim lošim.

Četvrtak, 26.09.2019.

18:06

Izvor: super zena

Brutalno iskreni razlozi zašto dobri momci teško pronalaze devojke
Foto: Depositphotos/Deklofenak

Podeli:

Iako žene najčešće tvrde da žele dobrog dečka za vezu, poprilično lako se zaljubljuju u one loše. Da li ste se ikada zapitali zašto je to tako?

Portal Your Tango izdvojio je ovih nekoliko mogućih razloga zašto tako stvari stoje u ljubavi.

Njihova ličnost nije toliko privlačna

Niko ne može sve vreme da bude dobar. Ako ste prezauzeti time da budete najbolji na svetu, umesto da ste jednostavno prirodni, žene će verovatno instinktivno pobeći glavom bez obzira, jer im nešto tu "smrdi".

Nedostaje im samopoštovanja

Možda će se vašoj partnerki na početku sviđati to što može da kontroliše svaki vaš korak, ali čak i to će vrlo brzo da joj dosadi. Ako za svaki korak tražite dopuštenje i odobravanje, uskoro bi mogla da počne da se oseća kao da vam je mama, a ne devojka.

Predvidivi su

Nemojmo da se lažemo, predvidivost je dosadna. Većina ljudi ionako previše lako upada u rutinu pa sasvim sigurno ne žele još jednu osobu u životu čiji svaki korak mogu predvideti.

Loši momci su izazov

Žene vole da misle kako će uspeti da promene partnera i vrate ga na pravi put. Iako se to vrlo retko događa, privlači ih izazov, prenosi Index.hr. Ponekad loše momke doživljavaju kao lični projekat i veruju da ih, ako od njih stvore savršenog muškarca, oni nikada neće napustiti.

Dobri momci ponekad šalju poruku: "Slabi smo!"

U pojedinim slučajevima već na prvi pogled je jasno da dobri momci strahuju od gubitka svoje partnerke. Iako emotivnost nije sama po sebi loša, niko ne želi da provede život uveravajući svog partnera da ga iskreno voli i da ga neće napustiti.

Odmah pričaju o zajedničkom životu i braku

Ovo može da bude poprilično zastrašujuće. Nemojte to raditi na prvom sastanku. Čak ni na desetom.

Loši momci su privlačni

Kada je intima u pitanju, neke žene ne maštaju samo o nežnom milovanju. Umesto toga, u krevetu žele da dožive pravu vatru, a boje se da s dobricama to neće uspeti.

Dobri momci nisu toliko šarmantni

Jednostavno, igrice zavođenja im ponekad ne leže baš najbolje. Sve ovo ne znači da prema vašoj partnerki treba loše da se odnosite ili pokušavate da budete nešto što niste. Baš kao i u svemu u životu, pronađite zlatnu sredinu i vrlo lako ćete osvojiti ženu o kojoj maštate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.