Iz muškog ugla

Vudi Alen opet šokirao: "Nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog, imamo erotske fotografije"

Čuveni holivudski reditelj Vudi Alen u novim memoarima progovorio je o kontroverznoj ljubavi sa svojom usvojenom ćerkom Sun Ji Previn. Između ostalog, istakao je da nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

Sreda, 25.03.2020.

15:54

Izvor: zena.blic.rs

Vudi Alen opet šokirao:
Foto: Getty/Jamie McCarthy / Staff

Podeli:

Vudi je nove memoare "Apropos of Nothing" posvetio upravo 49-godišnjoj Sun-Ji, sa kojom je i dan-danas u braku.

"Za najbolju Sun-Ji. Pustio sam je da mi jede iz ruke i tada sam primetio da mi ruka nedostaje", napisao je slavni 84-godišnjak u posveti.

Par je vezu otpočeo 1997, u trenutku kada je ova crnka imala 22 godine, a Alen u memoarima tvrdi da je ona uprkos godinama bila spremna da sazri - jer joj je neko pokazao ljubav.

Podsetimo, Vudiju je Sun-Ji bila ćerka - on ju je usvojio zajedno sa glumicom Miom Farou dok su bili u vanbračnoj zajednici. Baš zbog specifičnih, čak i šokantnih okolnosti u kojima se njihova veza razvila, oni su je jedno vreme prikrivali.

Sve je izašlo na svetlost dana kada je Mija pronašla njihove erotske fotografije. Režiser je u knjizi objasnio da su te slike nastale u ranoj fazi njihovog odnosa kada su bili obuzeti požudom.

Alen je između ostalog objasnio na stranicama svog rukopisa i kako je njihov odnos napredovao od dvoje ljudi koji se nisu posebno voleli do para koji je zajedno više od dve decenije, a još neguje strastvenu zajubljenost.

Knjiga je trebalo da bude i ranije objavljena, ali je ta činjenica razbesnela njegovog sina Ronana Faroua, koji tvrdi da je Vudi zlostavljao svoju drugu ćerku Dilan. Zbog glasnih i upornih primedbi i protesta, prvobitna izdavačka kuća odbila je da objavi knjigu, a to je nedelju dana kasnije učinila konkurencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.