Iz muškog ugla

Izgledaju kao savršen par, ali nije sve tako: "Zanemarivao sam je"

Iako deluje da žive bračnu idilu, Tom Brejdi i Žizel Bundšen imaju određene probleme.

Petak, 10.04.2020.

15:47

Izvor: super zena

Izgledaju kao savršen par, ali nije sve tako:
Foto: Getty/Kevin Winter

Podeli:

Kako je jedan od najboljih igrača američkog fudbala priznao u poslednjem intervjuu, njegova supruga nije bila zadovoljna njihovim brakom pa su potražili pomoć bračnog savetnika.

"Pre nekoliko godina nije se osećala kao da se dovoljno trudim oko naše porodice. Osećala se kao da sam celu sezonu posvećen samo sportskoj karijeri, dok se ona brine za kuću i decu", otkrio je i priznao kako bi se nakon sezone posvećivao drugim poslovnim obavezama, a Žizel je bila nezadovoljna i pitala se kada će decu odvesti u školu ili pomoći na neki drugi način.

Njeno nezadovoljstvo mu je otvorilo oči i shvatio je da i njegova supruga ima svoje ciljeve i snove kojima želi da se posveti. O svojim osećanjima je progovorila u pismu koje Tom i dalje čuva i čita ga s vremena na vreme. U tom pismu je otvorila svoje srce i dala mu do znanja da mora da se promeni jer takav brak može da funkcioniše za njega, ali ne i za nju, piše Harper's Bazaar, a prenosi Index.hr.

"To mi je dobar podsetnik da se stvari s vremenom menjaju i razvijaju. Ono što se događalo i ono što je funkcionisalo pre deset godina neće funkcionisati zauvek, jer oboje rastemo na različite načine", istakao je Brejdi.

"Poenta svake veze je da ona mora da funkcioniše za oba partnera", zaključio je, a ako se može verovati njihovom primeru i činjenici da će uskoro proslaviti jedanaestu godišnjicu braka - ovo pravilo svi treba da zapamte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare