Iz muškog ugla

9 razloga zašto muškarci nađu ljubavnicu: "Nikad ne kaže šta želi", "Previše je ljubomorna"...

Muškarci smatraju kako žene ne bi trebalo da očekuju ​​od svojih partnera da budu intuitivni i da znaju sve što one žele. Kod ljubavnice je verovatnije da će biti direktnija, jer imaju malo vremena da budu zajedno.

Četvrtak, 22.04.2021.

14:44

Izvor: 24sata.hr

9 razloga zašto muškarci nađu ljubavnicu:
Foto: Profimedia

Podeli:

Stranica za pronalaženje vanbračnih odnosa "Victoria Milan" pozabavila se temom - zašto toliko muškaraca vara žene, pa su o tome popričali sa muškarcima iz celog sveta. Anketirali su njih 8210 iz SAD, Irske, Velike Britanije, Španije, nordijskih zemalja, Francuske, Italije, Kanade, Južne Afrike i Poljske.

Želeli su da otkriju šta ih to iritira kod partnerki da požele i da potraže ljubavnicu. Ovo su najčešći razlozi.

1. Često menja raspoloženja

Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo to da sakrivamo ​​od ljudi u čijem se društvu ne osećamo prijatno. Na početku veze većina pokušava da ostane pozitivna i srećna jer je tako lakše privući i zadržati partnera. Međutim, kada veza postane ozbiljnija i trajnija, tada "kočnica"' popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja.

2. Previše je ljubomorna

Čak 96 posto muškaraca u anketi reklo je da nimalo ne voli takvo ponašanje. Zato, moguće je da njihove partnerke imaju urođene probleme s ljubomorom. S druge strane, možda su ljubomorne zato što osete da ih partner već vara.

3. Priča prijateljici o našoj intimi

Ovakvo ponašanje iritira 93 odsto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali to može biti nezgodno - znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi.

4. Lako postane nervozna

I to je ono što muškarce vodi u prevaru. Napetost ih iritira, njih 90 odsto se izjasnilo da im to mnogo smeta.

5. Nikad ne kaže šta želi

Prema istraživanju, 89 odsto muškaraca reklo je da im ovo mnogo smeta. Smatraju da žene ne bi trebalo da očekuju ​​od svojih partnera da budu intuitivni. One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vreme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud. Kod ljubavnice je verovatnije da će biti direktna jer imaju malo vremena da budu zajedno.

*ALT

6. Pronalazi načine za izbegavanje seksa

Ovakvo ponašanje ljuti 88 posto muškaraca. Sasvim je normalno da se ženski seksualni nagon smanjuje što je duže u vezi. Više nema početne požude i uzbuđenja te se stvari usporavaju u spavaćoj sobi. Istina je, muškarci često imaju jači seksualni nagon od žena pa upadaju u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

7. Stalno želi osećaj sigurnosti

Čini se da mnogi muškarci ne žele da budu ti koji će partnerki konstantno podizati samopouzdanje i ubeđivati je da dobro izgleda. Prema ovom istraživanju, čak 87 posto muškaraca smatra da je ovakvo ponašanje opterećujuće.

8. Želi da podelimo porciju iz restorana

Velikih 65 odsto njih je reklo kako im je to strašno neprijatno i čak ih nervira. Žene koje žele da dele hranu uglavnom to čine kako bi se osećale bližima svom muškarcu.

9. Postavlja previše pitanja

Da ih to iritira izjavilo je 65 odsto jačeg pola. Partnerke često znaju da postavljaju pitanja jer su brižne i žele da budu sigurne da je sve u redu. Ali oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav, već kao iritantno ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.