Osam meseci se dopisivao s devojkom koju nije video, pa otkrio da je to njegova cimerka

Profesor fizičkog, koji je mislio da je ponovno pronašao ljubav posle razvoda, kasnije je otkrio da se sve vreme dopisivao sa svojom cimerkom koja je ludo zaljubljena u njega.

Iz muškog ugla | super zena |
Podeli
Foto: shutterstock/Pixel-Shot
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Mario već 11 godina živi u zapadnom Londonu i promenio je svoj život nakon raspada braka. Ostao je bez krova nad glavom i nije mogao da viđa svoju decu:

"Teško sam podneo razvod, počeo sam da se drogiram, bio sam beskućnik, devet meseci nisam mogao da viđam svoju decu. Morao sam da se promenim. Kasnije se pojavila i Hana", ispričao je Mario i dodao da je Hanu upoznao preko aplikacije za upoznavanja.

Objasnio je i da je tokom osam meseci dopisivanja pokušao uživo da upozna Hanu, ali da bi ona uvek u poslednji čas odustala. Postao je pomalo sumnjičav, pa je kontaktirao voditelje emisije 'Catfish' u nadi da će je oni pronaći. Istraga je otkrila da je Hana zapravo Kortni, njegova cimerka koja je ludo zaljubljena u njega.

Kortni, koja je i Mariova poslovna partnerka koristila se slikama žene s Novog Zelanda. Uspeli su da dođu do žene s Novog Zelanda koja nije imala pojma da neko koristi njene slike. "On mi je najbolji prijatelj i cimer. Znamo se već gotovo pet godina. Želela sam da vidi kako je biti njegova devojka, jer sam očajnički zaljubljena u njega", ispričala je.

Mario je bio šokiran kada je saznao da je Hana zapravo Kortni: "Volim je kao prijateljicu, kao porodicu, ali to je to. Ne bih išao dalje od toga", rekao je Mario.

Uprkos izdaji, Mario je oprostio i nastavili su da živezajedno i vode posao kao prijatelji, piše Daily Mail.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu