Iz muškog ugla

Dino Rađa sve oduševio romantičnom porukom: "Što ću kada je volim"

Dino Rađa je povodom 20. godišnjice braka na Instagramu objavio seriju fotografija sa suprugom Viktorijom.

Subota, 21.08.2021.

11:37

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

"I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kada je volim. I njeno snalaženje u saobraćaju i njenih xxxxx pari cipela i kada nema što da obuče i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje pre i kada me tera da probam neku "spizu" i kada kasni i kada pita jesam se udebljala (noooooooou) i kada joj se ne da i kada ne bi kući do zore i kada joj ogrebu auto i kada kopa po torbi i kada se provaje u dućanu i kada mene hoće obučenog da presvuče", napisao je Dino u opisu objavljenih fotografija, napisao je nekadašnji košarkaš u opisu objavljenih fotografija.

"I ima još toga, ali moram nešto da ostavim za sledećih 40. I za kraj, rekao bi Mišo, malo mi je jedan život s tobom", zaključio je.

Par se venčao 2001. godine nedaleko od Korčule, a nakon venčanja su skočili u more. Upoznali su se 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu. Imaju dva sina - Roka i Nika, a Dino ima sina Duju iz predhodnog braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.