Iz muškog ugla

Top lista muških intimnih maštarija: Znate li šta je na broju 1?

Istraživači Univerziteta Kvebek nedavno je ispitalo seksualne fantazije žena i muškaraca - s iznenađujućim rezultatima.

Nedelja, 29.08.2021.

20:28

Izvor: vecernji.hr

Top lista muških intimnih maštarija: Znate li šta je na broju 1?
Foto: Profimedia

Podeli:

Naučnici su putem interneta pitali 799 žena i 717 muškaraca o njihovim seksualnim sklonostima. Među ženama je bio popularan seks u posebno romantičnoj atmosferi (85 posto), ali i fantazije o podređenom položaju (65 posto).

A ovo je 10 najčešćih seksualnih fantazija muškaraca…

10. Biti podređen partnerki tokom odnosa

Istraživanje pokazuje da bi muškarci radije dominirali u krevetu nego bili „izdominirani“. Međutim, neki od ispitanika (53 posto) takođe su izjavili da imaju maštariju o tome da žena dominira nad njima.

9. Seks sa mlađom ženom

Kad je reč o seksualnim maštarijama, čini se da dob žena takođe igra ulogu za mnoge muškarce. Čak 57 posto bi želelo u krevet s mlađom ženom.

8. Dominirati nad partnerkom tokom odnosa

Za žene je pokornost tokom seksa jedna od najpopularnijih maštarija - i to odgovara velikom broju muškaraca, jer je 60 posto muških ispitanika reklo da žele da dominiraju nad svojom partnerkom tokom seksa.

7. Gledati nepoznate kako se skidaju

Bezazlena fantazija dospela je na sedmo mesto: gledati kako se nepoznata žena svlači, to jest striptiz, priželjkuje 63 posto muškaraca.

6. Analni seks

Pomalo iznenađujuće, analni seks je tek na šestom mestu sa 64,5 posto, ali su istraživači postavili i pitanje da li je to možda zato što za neke to više nije fantazija?

*ALT

5. Seks sa nepoznatom ženom

Posebno uzbudljivo: maštanje o seksu za jednu noć s nepoznatom lepoticom. Prema istraživanju, 72,5 posto ispitanika želelo bi da iskusi čari nepoznatog.

4. Seks sa tri žene

Neki od ispitanika u istraživanju verovatno su pomislili: ako maštam, onda maštam kako treba! Uostalom, za 75 posto muškaraca nije dovoljan seks u troje, oni maštaju o seksualnom iskustvu s tri žene u isto vreme.

3. Seks na javnom mestu

Takođe popularno: seks na neobičnim mestima. Tu je popularan seks u prirodi, tj. na plaži ili u šumi ali i seks u avionu.

2. Gledati dve žene kako imaju odnos

Drugo mesto zauzima maštarija koja se često može povezati sa seksom u troje. Čak 82 posto ispitanih muškaraca ima voajerističke osobine i sanja o tome da mogu da gledaju dve žene u intimnom odnosu.

1. Seks sa dve žene

Klasika je na prvom mestu s više od 84 posto: seks u troje s dve žene i dalje je najpopularnija seksualna fantazija kod muškaraca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.