Iz muškog ugla

Hrvati raspravljaju gde se nalaze najlepše žene sveta: Rusija, Kolumbija, Srbija...

Korisnici hrvatskog Reddita otvorili su jednim pitanjem novu temu o kojoj raspravljaju ovih dana: "Da možete da birate devojku/ženu, iz koje države biste birali?", pita autor i dodaje da su njemu najlepše Ruskinje.

Sreda, 08.09.2021.

08:00

Izvor: vecernji.hr

Hrvati raspravljaju gde se nalaze najlepše žene sveta: Rusija, Kolumbija, Srbija...
Foto: Profimedia

Podeli:

Nije dugo trebalo da se skupe muškarci i daju svoj odgovor, i naravno, svako ima svoj ukus. Ipak, neke zemlje su se više puta pojavile u komentarima objave.

Mnogi su se složili s autorom i dali glas Ruskinjama.

"Ne znam šta jedu tamo da takve ispadaju", napisao je jedan.

Odmah iza njih slede žene iz Kolumbije, Venecuele, Paname i Brazila, a privlačne su im, kažu, i Azijatkinje. "Teško reći iz koje tačno države, sve su lepe, ali Koreja i Japan najviše, no Tajlanđanke su isto super."

Bilo je i onih koji preferiraju devojke iz severnih zemalja poput Švedske, Norveške i Finske, a kako kaže jedan korisnik "ako baš gori, onda i Dankinja".

Ipak, moglo bi se reći da se najviše njih opredelilo za žene s Balkana, pa su tako Hrvatice, Hercegovke - s naglaskom da su iz Mostara - Srpkinje, Bosanke i Grkinje dobile puno glasova.

Jedan je naglasio da najviše voli devojke iz Dalmacije.

Nekim muškarcima nije bilo jasno kako se može reći da su žene iz jedne države najlepše na svetu.

"Razumem da postoje generalno područja gde se razlikuju ljudi po fizičkom izgledu, ali ne može mi niko reći da postoji razlika u fizičkom izgledu Ruskinje i recimo Poljakinje ili Ukrajinke", napisao je jedan muškarac, a drugi mu je odmah obrazložio takvu teoriju: "Pa Ruskinje i Ukrajinke i ne. Ali Ruskinje/Ukrajinke i Poljakinje da. Meni je, recimo, očigledno kad je neka Slavonka, a neka Dalmatinka, a treća Srpkinja."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.