Iz muškog ugla

Kolekcionar seks lutki: "U penziji sam, pa se bavim svojim devojkama" FOTO

Nakon što je 2016. pogledao SF seriju Humans (Ljudi) o svetu u kojem žive inteligentni roboti koji se fizički ne razlikuju od ljudi, Britanac Din Bevan naručio je s interneta svoju prvu seks lutku, Saru.

Četvrtak, 07.10.2021.

19:06

Izvor: super zena

Default images

Podeli:

Ubrzo je počep da naračuje i druge lutke, pa su Sari počeke da stižu "prijateljice". Penzionisani 61-godišnjak danas je vlasnik 25 lutki koje zove "svojim devojkama". Sve one su napravljene od TPE (termo) plastike koja se meša s gumom i koštaju oko 1.300 dolara, što je još uvek daleko manje od cene silikonskih lutki kojima često toliko košta samo glava...

Koliko je ovaj ljubitelj naučne fantastike opčinjen svojim lutkama najbolje govori činjenica da većinu dana provede presvlačeći ih i fotografišući, a fotografije objavljuje na svom Instagram profilu.

"Često mi se jave ljudi koji ne mogu da veruju da na fotografijama nisu prave žene", kaže Bevan i naglašava da su "silikonske lutke ipak nešto kvalitetnije, pa imaju čak i pore na licu".

"I s plastikom može da se napravi dobar posao, posebno ako su oči realistične i šminka dobro napravljena", objašnjava on. Kosa i obrve, kaže, takođe izgledaju prirodno jer se ne lepe već implantiraju, slično kako estetski hirurzi klijentima implantiraju kosu. "Ponekad im koža deluje 'masna' jer se plastika sjaji, no to može da se sredi", objasnio je ovaj otac dvoje dece koji je za vreme lokdauna zbog kovida sam napravio i bar u svojoj bašti, koji mu služi kao inspirativna pozadina za fotografisanje plastičnih ljubimica.

A da bi naučio kako da ih našminka i pravilno doterao svoje lutke, odgledao je i na desetine Jutjub video tutorijala influenserki o tajnama i trikovima nanošenja šminke. Pazi i da "njegove devojke" imaju dovoljno odeće, pa im garderobu - mini suknje, majičice i ostalo - naručuje preko eBaya.

Tržište seks lutki poslednjih je nekoliko godina, piše The Sun, doživelo pravi procvat, pa se zbog ljudskog izgleda lutki - neki, poput bodibildera Jurija Toločka iz Kazahstana, svojim lutkama i žene...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.