Iz muškog ugla

Šon Mendez otvorio dušu nakon raskida sa Kamilom: "Sve ovo mi je jako teško"

Kanadski pevač Šon Mendez (23) objavio je video na Instagramu u kome je otvorio dušu i objasnio kako se oseća nakon raskida sa Kamilom Kobeljo. On je pričao i o svojoj novoj pesmi "It'll Be Okay" i pevač pa priznao da mu je teško padaju rekacije na društvenim mrežama nakon raskida sa Kamilom.

Nedelja, 02.01.2022.

13:37

Izvor: 24sata.hr

Šon Mendez otvorio dušu nakon raskida sa Kamilom:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Samo sam hteo da napravim mali video i zahvalim se svima koji su se poistovetili s pesmom "It'll Be Okay" i objavljivali videozapise na TikToku. Trenutno mi je malo teško s društvenim mrežama, ali imam puno ljudi koji mi šalju videozapise i govore mi šta se događa", rekao je Šon.

On je nakon toga govorio o ulozi koju muzika ima u njegovom životu:

"Mislim da je, kada stvaram muziku, krajnji cilj otkrivanje istine. Mnogo vremena kada pišem pesme, koristim muziku kao platformu da mogu doći do mesta u sebi do kojeg ne bih mogao doći samo razgovarajući s ljudima ili razmišljajući o tome", rekao je Mendez.

Njegovi iskreni komentari došli su nakon što se njegova bivša devojka Kamila povukla s društvenih mreža. U nedelju je na svom Instagramu obavestila svojih 60 miliona pratilaca da će biti "offline" do kraja godine.

"Idem na mali detoks na društvenim mrežama do Nove godine", napisala je Kamila.

Podsetimo, bivši par je u zajedničkoj izjavi na Instagramu objavio raskid;

"Pozdrav svima, odlučili smo da raskinemo našu romantičnu vezu. Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićeno da budemo najbolji prijatelji. Jako cenimo vašu podršku od početka i idemo napred", pisalo je stajalo je u saopštenju.

Kamila i Šon zabavljali su se od 2019. godine nakon što je objavljen njihov hit duet "Senorita".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare