Iz muškog ugla

Šta znači kada partner dodirne vaše delove tela, koju poruku on želi da pošalje?

Koliko puta niste uspevali da protumačite signale koje vam je slao i utvrdite da li je vredan vašeg vremena? Postoji mnogo načina pomoću kojih možete otkriti da li se nekom dopadate ili ne. Nisu samo ljubavne izjave i skupi pokloni, znak da postoje jaka romantična osećanja.

Petak, 29.07.2022.

15:44

Izvor: zenskimagazin.rs

Šta znači kada partner dodirne vaše delove tela, koju poruku on želi da pošalje?
Foto: LightField Studios/Shutterstock

Podeli:

U celoj priči ima i suptilnih pogleda, ali i dodira. Zahvaljujući njima možete razrešiti dilemu koja vas je možda oduvek mučila. Ako obratite pažnju na to gde vas dodiruje i kako, znaćete kakve su njegove namere. U našoj galeriji vam otkrivamo šta njegovi dodiri na vašem telu znače.

Igrajte se sa "zadnjim vratima": Saveti za vođenje ljubavi koji će vas dovesti do ludila

Lice

Pomislili biste da muškarce ne zanima naročito lice devojke, dokle god ona ima velike grudi i zadnjicu, ali zaista nije tako. Mnogo češće će muškarca privući devojka koja ima predivan osmeh i prijatne oči, od one koja samo ima veliko poprsje. Ako je on neko ko želi da dotakne vaše lice kada ste zajedno, to je znak da želi da vam se približi. Na ženskom licu muškarci najviše obraćaju pažnju na usne, koje smatraju najsenzualnijim u celoj priči.

Koja je najbolja, a koja najgora poza za ženski orgazam?

Kosa

Kada momak devojci dotakne kosu to definitivno znači da je razvio romantična osećanja prema njoj. Pod pretpostavkom da se znate već neko duže vreme i da niste sigurni da li oseća prema vama isto što i vi prema njemu, jednostavno obratite pažnju na to da li ima običaj da vam skloni kosu s lica ili da je stavi iza vašeg uha, kako vam ne bi smetala. Ako je tako, znajte da je potajno zaljubljen u vas.

Mozak im tada ne radi: Ove četiri stvari o muškom orgazmu treba da znate

Ruke

Kada vas momak uhvati za ruku to je nedvosmislen znak da mu se sviđate. Zapravo sve u njemu vrišti od želje da vam otkrije svoja osećanja. Stiskanjem vaše ruke on se nada da ćete shvatiti šta oseća bez potrebe da vam to kaže. Razmislite: da li imate običaj da nekog koga smatrate samo prijateljom uhvatite za ruku? Isti je slučaj i sa momcima. Da vas gleda samo kao prijatelja držao bi svoje ruke podalje od vaših.

Noge

Za razliku od prethodno pomenutih delova tela, noge su delikatniji sektor ženskog tela i zaista nema potrebe da ih muškarci dodiruju osim ako nisu ludi za vama. Većina muškaraca će se okrenuti za devojkom koja ima lepe noge. Ako celoj priči dodate mini suknju i potpetice, dobijate miks s kojim nema greške. Dakle, ako on ima običaj da stavi ruku na vaše koleno ili vas pomazi duž listova ili butine, nema sumnje u to da ga uzbuđujete.

Kukovi ili struk

Momak koji je dovoljno odvažan da stavi svoje ruke na ženske kukove, potajno joj poručuje da želi da ona bude njegova. U tom trenutku nema više igranja i jurnjave. Možete apsolutno biti sigurni u to da mu se sviđate do neba i da ne može više da se drži podalje od vas. Ovo je trenutak u kom sve maske padaju i kada se karte polažu na sto. Nema više blefiranja. Nemojte da ga držite na tankom ledu, već mu recite da i vi osećate isto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.