Željko i Biljana otkrivaju koliko ih je koštala organizacija svadbe

Koliko ćete odvojiti za svadbu zavisi od vašeg budžeta...ali da li će biti isplativa zavisi od gostiju. Ovo je priča jednog para koji je troškove pokrio sam i unapred, a to šta će dobiti im nije bilo previše bitno.

Utorak, 26.09.2017.

12:41

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Biljana kaže da je sve bilo savršeno, ali su uložili mnogo truda, rada i imali dosta rashoda.

Najskuplja stavka je definitivno sala za venčanje:

"Muzika je takođe ozbiljnija stavka, ali i dekoracija", priča novopečena gospođa Kulić.

Ipak, mladi Kulići su od samog početka znali šta žele. Malo su kasnili sa zakazivanjem matičara i najteže im je bilo da odaberu muziku, ali najvažnije im je bilo da su svadbu mogli da plate sami.

"Imali smo sreću da možemo sami da priuštimo sve što je u vezi sa svadbom, nije sad ni bilo nekog preterivanja, ali stavrno je sve izgledalo fenomenalo", kaže Željko.

I kada smo već kod troškova, ne smemo da zaboravimo da osim mladenaca, veliku obavezu imaju i kumovi. Kumica Ana zadatak je shvatila vrlo ozbiljno i obezbedila je tortu, bidermajer, ali i ogrlicu.

A onda je posle svadbe došlo vreme da se pregledaju pokloni, pročitaju čestitke i svedu računi.

"Nismo razmišljali o tome šta ćemo i koliko dobiti...ali je sve došlo na svoje. Iznenađeni smo, 99 odsto bile su koverte i to duplo više nego što smo očekivali".

Željko i Biljana sada su gospodin i gospođa Kulić... i bez obzira na svadbu, prihode i rashode oni su uvek na dobitku. Onom najvažnijem - ljubavnom!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare